Super mooie schoenen

Snelle levering!! Mooi en goed verpakt ! Altijd blij met Monfrance!

Top service.

Vaker schoenen online gekocht.. snelle levering.. helaas is retour zenden niet gratis. Wel correct bedrag retour ontvangen.

Superleuk

Deze sneakers zitten als gegoten en lopen heerlijk!

rustig, behulpzaam , to-the-point

woon 225 km van maastricht maar zocht naar espadrilles en wilde graag weten hoe de maat van deze schoen was, gelijk of groter of kleiner. mevrouw belde even met de ervaren winkelverkoopsters en belden mij direkt terug met het antwoord. Het was woensdag voor Hemelvaart: vrijdag werden de schoenen bezorgd.

Netjes, snel afgeleverd en prima verpakt.

Alles naar behoren

Ruime keuze, goede kwaliteit, en afhandeling van bestelling, kortom goede service

Snelle verzending, moest het artikel helaas retourneren maar had het aankoopbedrag snel retour.

top!

snelle levering was top

Mooie collectie schoenen

2 paar schoenen besteld, 1 paar teruggestuurd (te klein) daar verzendkosten voor betaald, maat groter besteld, weer extra kosten voor betaald omdat bedrag 49,95 bedroeg! Dit vond ik niet zo netjes!

Plus punten: voldoende keuze online, snelle levering, nette verpakking, duidelijke informatie. Minpuntje: levering voor eigen rekening

Mooie collectie schoenen. Evt. thuis afgeleverd. Gemakkelijk retour proces en snelle financiële afhandeling. Top!

En een gratis schoenlepel.. dat is nog eens service

Goede service, komt afspraken gewoon na!

Zie boven.

Mooie kwaliteit schoen en leder, en in een chique doos verpakt, optijd bezorgd ook

Zeer tevreden, ze lopen heerlijk!

Gewoon goed

Snelle levering. Goede communicatie

De schoenen werden sneller geleverd dan genoemd in mails Keurig verpakt, goede service Bovendien het teveel betaalde geld vlot terugbetaald.

Alles goed geregeld

De bestelling werd snel afgehandeld, ik werd goed op de hoogte gehouden, en het belangrijkste is dat ik nu in het bezit ben van prachtige sandalen die niet overal in de étalage staan

Daar de geldende corona maatregelen verplaatsingen nog moeilijk maken, heb ik online besteld. Ik kende echter de winkel als ook het merk. Anders is schoenen kopen online iets wat ik niet doe, daar ik toch eerst graag pas. Zeer goede en snelle verwerking van bestelling en levering.

De mooiste schoenenwinkel van Maastricht

Snelle levering en prachtige schoenen

Uitstekende ervaring

De ene dag besteld de volgende dag bezorgd! Ik ben erg blij met mijn nieuwe Peter Kaiser laarzen! En zeker ook erg blij met de snelle levering van Montfrance!

Great!!!

Great Color

Helaas was de prachtige schoen die ik besteld had te smal voor mijn voeten. Ze zijn mooi en de lengte (maat 38) was wel goed maat te strak aan mijn voeten. Dus geretourneerd. Kreeg ontvangst bevestiging en paar dagen er na geld op de rekening. Nu de winkels weer open zijn wil ik snel langs komen en passen. Gezien de afstand moet ik dat wel even plannen. Maar tot binnenkort

Perfecte levering

Gewoon schoenen kopen bij Monfrance !!

Fijne webshop met mooie schoenen.

Ik heb Montfrance ontdekt tijdens n vakantie. Prachtige schoenen, mooie merken, dus “durfde”wel weer digitaal te bestellen. Vaker gedaan! Ben blij dat we eind mei weer in de buurt een hotel hebben, ik kom zeker de winkels weer bezoeken.

PERFECT ON EVERY ASPECT

PERFECT ON EVERY ASPECT

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.