Kom altijd al graag bij jullie in de winkel(s) Nu super snel thuis bezorgd door jullie zelf.

Product zoals op foto

extra aandacht voor de verzending, leuk verpakt

Zeer snelle levering!

Ik was al heel lang op zoek naar dit type van schoenen. Overal waren ze al uitverkocht. Tot ik deze site zag. Ik heb besteld vanuit België en ik heb geen extra leveringskosten moeten betalen. De schoenen waren er al zeer snel. Geleverd in een mooie doos. Ook de envelop met bedanking en relourdocumenten was aangenaam.

uitstekend

snel geleverd

Prima en snel geregeld

Mooie schoenen gekocht voor een scherpe prijs. Ook nog eens snel geleverd. Prettige communicatie.

Snelle en correcte levering

Snelle betrouwbare service.

Online besteld, snel geleverd. Goed verpakt en tevreden met de aankoop!

Geweldige schoenen

Mooie schoenen Goede service, ook online. Ga toch liever live winkelen in Mestreech

Goede service en prachtige collectie

Als ik bij Monfrance niet slaag, dan lukt het nergens. Altijd goede service en een prachtige collectie schoenen.

Heel klantvriendelijk

Goede service en mooie Schoenen

Alles verliep naar wens

Zolang het inloggen werkt is het goed

Monfrance is al jaren de winkel waar ik twee keer per jaar naar toe ga om te winkelen. Echter ik heb nu een aantal malen een account aangemaakt, en daar stop ik mee.

Dezelfde dag bezorgd!

Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een telefoontje of ze aan het einde vd dag konden bezorgen dat was top.

Prima geregeld

Fijne service met zeer snelle levering !

Goede service! Snelle levering

Op dezelfde dag van aankoop werd de bestelling nog persoonlijk geleverd. Wat een service. Helemaal blij met de geleverde sneakers.

Snelle persoonlike levering aan de deur

Snelle persoonlijke levering aan de deur

Zeer goede ervaring. Hoop binnenkort weer keer in de winkel te zijn

Goede communicatie en snelle bezorging Laarsjes hebben een perfecte pasvorm en lopen heerlijk

mooie sortering schoenen en accessoires

Snelle bezorging

Excellent

The order was at my place the next day with a kind person at my door!! Really profesional services

Snelle levering, snelle afhandeling bij retouren .

Ja wat moet ik nog meer zeggen.

uitstekend

Snelle en zorgvuldige aflevering van topproducten !

Snelle en zorgvuldige aflevering van topproducten !

Prima service !!

Prima online service. Altijd Van Bommel, altijd kwaliteit.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.