Prima click collect

Perfecte click en collect service. Snel en ook mogelijkheid m meteen te passen.

Snel

Altijd snelle levering

Perfect !!

Super correct, fijne bezorging met prima uitleg inz. eventuele omruilprocedure, heel beleelfd !!

Alles prima verzorgd

Super alles ging perfect , vanaf het moment van bestellen tot bezorging

Super snelle levering.Snelle verwerking van retour.

Snelle levering en verwerking van retour.

Vlot afgehandeld!!

Mooie veterlaarsjes voor een topprijs!!

Correct conform website en bestelling

Mooie aanbieding, fijne website en correcte zending.

Ook deze keer weer perfect.

Mooie site met hele mooie producten waar het al fijn is om doorheen te bladeren.

Tevreden

De bestelling is vlot en naar mijn volle tevredenheid behandeld.

Geweldig!

Keurig

Super vriendelijk

Ik heb schoenen van Harris gekocht en kwam er na helder overleg met Monfrance tot de juiste maat. Snelle levering goede communicatie.

Geweldig!

Zeer verzorgd ingepakt had niet anders verwacht. Ben heel blij dat ik mijn schoenen online kon bestellen bij mijn favoriete winkel in Maastricht.

Goede service en levering

Schoenen zijn goed ingepakt en een snelle levering. Zeer aanbevolen!

Good service, fast delivery, nice goods, good price

prima service en communicatie

prima service en communicatie

Snel, betrouwbaar en degelijk

Bestelde schoenen voldeden niet aan verwachting en werden zonder probleem teruggenomen.

Keurig netjes verzorgd.

Keurig netjes verzorgd.

Communicatief sterk

Communicatie via chat en mail ging erg goed; schoenen werden persoonlijk bezorgd; dat was prima. Ik zou wel eens nadenken om ook de retourkosten (onder bepaalde voorwaarden) gratis aan te bieden.

Snelle levering en goede producten!

Ondanks grote drukte bij postbezorgers had ik mijn bestelling snel in huis! Twee paar schoenen, keurig verpakt en tevreden over de kwaliteit.

De schoenen werden al na een dag geleverd. Aan de deur kreeg ik nog aanvullende informatie over onderhoud e.d. van de schoenen.

correcte snelle levering

prima in orde.

Snelle levering ondanks de sneeuw

Mooi product, en super snel geleverd. Klein puntje van verbetering is dat de doos wel erg groot was voor muts. Had prima door de brievenbus gekund

Snelle service mooie schoen goede pasvorm

Perfect geregeld!

Levering aan huis al na één dag en dat ook nog eens door een uitermate vriendelijke meneer! Chapeau!

Helemaal goed!

Alle ervaringen positief

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.