Mooie schoenen en een goede service!

Mooie schoenen gevonden in de Sale en ze werden snel geleverd

Super snelle levering. Product top!

Top geleverd

Zeer nette zaak met mooie merken, snelle levering van schoenen.

Er werd geleverd wat er beloofd werd. Alleen jammer dat er bij schoenen uit de sale verzendkosten worden gerekend van €6,95.

Prima site. Correcte en snelle levering.Heel tevreden.

Prima site. Correcte en snelle levering. Heel tevreden.

Snel, prima aanbieding en top kwaliteit

Geweldig !

Hele fijne en snelle service !

Zaterdagmiddag besteld en maandag in huis. in 1 woord super

Goede overzichtelijke website, snelle levering, goed en mooi verpakt, en het allerbelangrijkste.....ik ben heel blij met mijn nieuwe pumps!

naar volle tevredenheid

schoenen voldeden aan de verwachting. Netjes op tijd geleverd. Compleet in Santoni doos etc. Factuur netjes bijgesloten. Weet alleen niet of de suède schoenen vooraf 1x ingespoten zijn.

Super service

Aan de telefoon zeer vriendelijk te woord gestaan en de web bestelling zeer netjes ontvangen. Al met al erg tevreden!

Heel tevreden

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle service van leveren. Veel keuze in merkschoenen. Helaas retourneren voor eigen kosten. Prijzen zijn hier niet naar.

Snelle levering, duidelijke site en meteem track and trace code

tof

Schoenenen super snel geleverd in de perfecte staat. Geen opmerkingen.

Snelle levering in een mooie verpakking

Heb op vrijdagavond een bestelling geplaatst en had de schoenen keurig verpakt dinsdag al in huis. Kocht vroeger regelmatig bij Monfrance, maar kom tegenwoordig nooit meer in Maastricht. Mooie collectie.

Snelle levering en keurig verpakt

Topservice

Snelle levering en keurig verpakt met luchtkussen folie!!

Snelle levering en eerlijk

In de sale schoenen en bijpassende clutch besteld via internet. Ik kreeg email waarin werd verteld dat er een zwart streepje op de achterkant van de clutch zat en of ik deze nog wilde hebben. In de bijlage was een foto meegestuurd van het zwarte streepje op de clutch. Erg netjes dat er van te voren bericht wordt en er een foto van wordt gemaild. Snelle levering en zeer tevreden met de geleverde schoenen (en clutch).

Altijd goed!

Prijs-kwaliteitverhouding is altijd perfect. Snel en netjes verzorgd in huis.

Prima! Snel geleverd, alles netjes

Schoenen besteld, netjes op tijd geleverd, mooi product - zoals omschreven en afgebeeld, jammer van de verzendkosten (sale item) maar ook wel logisch natuurlijk. Dus, heel tevreden!

perfect

snelle levering , alles prima

Tevreden

Alles ging perfect! En de schoenen lopen lekker. Ik haddeze schoenen elders gepast maar konden niet de juiste kleur leveren.

Helemaal goed van bestelling tot levering aan huis

Super ervaring, toegankelijke site, update van de bestelling heel fijn, zelf de levering van post nl in de avond ging deze keer ook helemaal goed. Dankjewel!

Service, keuze, kwaliteit , vriendelijkheid , kundig.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.