heel snel geleverd

voor de eerste keer wat besteld volgende dag in huis

Snelle levering, producten zoals omschreven

Snelle levering en de producten zien er netjes uit. Producten zijn als omschreven op de website. En ze zaten ook nog eens in een verpakking die bij de omvang van de producten past. Sommige online shops kijken daar niet zo na en dan krijg je een mega doos voor iets kleins.

Netjes verpakt en vlot geleverd.

Snel verzonden en zeer verzorgd ingepakt

Bestelling zeer snel ontvangen en met aandacht ingepakt, voorzien van een bedank kaartje met daarop mijn naam geschreven. Net dat extraatje!

Fijn dat het hier teverkrijgen is

kocht het eerder bij kruidvat en omdat die deze producten niet meer heeft ben ik blij dat jet hoer nog wel te koop os

Heel snel geleverd, mooi ingepakt met lief kaartje erbij!

Zeer snelle levering

De Bloom/Patchouli versie besteld, zeer snelle levering, allen jammer dat qua geur het Bloom overheerst!

Niet ontvangen en geen reactie van klantenservice

Heb mijn bestelling niet ontvangen en probeer contact te krijgen met klantenservice maar krijg geen reactie terug.

Superrr

Heb heerlijke yankee candle smelt tabletten gekocht, ze zijn geweldig,, ze waren snel en netjes ingepakt en de prijs was het goedkoopst hier dus al met al een dikke 10

Snelle levering, goede prijs

Snel en netjes geleverd.

Goed verpakt. Leuk cadeautje erbij. Super.

Geurkaars prima

Geurkaars precies hoe ik mij dat had voorgesteld

Snel verzonden goed verpakt tegen een aantrekkelijke prijs.

Scherpe prijzen en snelle levering.

Goede service , snel en attent

Volgende dag geleverd. Prima contact, ook wanneer het pakje zou komen. Leuk kaartje er bij in ...

Pakketje toch ontvangen.

Uiteindelijk heb ik toch mijn pakket mogen ontvangen. De service was na wat mailtjes toch super goed! Bedankt voor de medewerking.

Everything was perfect! The delivery was super fast and the package was prepared with love. I will definitely purchase again. Thank you!

Goed.

Snelle levering. Goed product.

Snel

Het bestelde had ik heel snel in huis

Snel binnen ,netjes verpakt

Had het pakket erg snel binnen en was keurig verpakt .

Mijn bestelling ‘s middags doorgegeven en de volgende dag in huis.

In eerste instantie een beetje huiverig geweest over de site, aangezien ik nergens een telefoonnummer zag staan, dit wekte wat argwaan op. Toch de gok gewaagd en het was een top service!! - goede snelle service - netjes ingepakt - je wordt op de hoogte gehouden

Zeer snelle levering tegen een goede prijs

Snel verzonden en keurig ingepakt!

Fijne service en leuke aanbiedingen, een extra kadootje boven de 40 euro. Ingepakt met liefde en aandacht dat kun zien !

Het product was goed verpakt én kwam met leuk extraatje!