Niet de juiste kleur

Ik had een boeket in pasteltinten besteld, het had andere kleuren

Reactie van het bedrijf

Beste Wendy, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je boeket in andere kleuren bezorgd is. Wil je foto's naar ons sturen waar het boeket volledig op zichtbaar is? Dan gaan we ons best doen het voor je op te lossen. We ontvangen de foto's graag op: klantenservice@fleurop.nl Graag weer tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Fleurop

prima service

de bestelling ging gemakkelijk en het boeket werd op de gewenste datum bezorgd

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌺

Professionele en vriendelijke

Heel vriendelijk personeel en toen die persoon die ik met een bos bloemen wilde gaan verrassen niet thuis was heb ze heel netjes gehandeld. Bedankt

Te klein boeket

Er is een veel kleinere bos geleverd dan ik heb besteld. De foto's op de website komen niet overeen met het geleverde boeket. Op de foto in de bijlage zie je de Vaasverrassing Pastel Groot. De communicatie over mijn klacht heb ik niet als klantvriendelijk ervaren. Ik ben als klant niet serieus genomen en de oplossing die uiteindelijk heb aangenomen is summier, namelijk een voucher.

Reactie van het bedrijf

Hi Pure Post, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de bloemen en onze klantenservice. Wij hebben je klacht zeker serieus genomen en besproken met de bloemist. In onze  mail zijn er verschillende oplossingen aangeboden om je tegemoet te komen. Jammer dat je niet tevreden bent met de e-voucher. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop 🌺

idiote combinatie van volkse kamille met hoge lelie: opruimzooitje??

Kans op afwezigheid vermeld ivm bezoek ziekenhuis (stervende man). -verteld aan telefoniste-Ondanks verzoek evt. bezorging bij buren niet zaterdag, maar dinsdag pas be-zorgd (oude bos?). Ons Vertrouwen in keus 'eigen zaak'-bos diep beschaamd: hier maar wat restanten gecombineerd? waardering een 3 (van 1-10): weduwe verdient een herhaling met passend stukje te ontvangen van de zaak. Mevr. Witkamp.

• Boeket

Boeket te duur voor kwaliteit en aantal bloemen

Helaas voldoet het boeket 'Pioenverrassing' niet aan mijn verwachting. Het bevat slechts 12 knoppen, waarvan na 3 dagen 3 al bijna uitgebloeid zijn en de rest nog in de knop zit, erg onevenwichtig samengesteld. Voor 39,95 euro had ik echt een veel beter boeket verwacht. Wat de bezorging betreft, het werd pas om 17:45 uur bezorgd, zonder enige indicatie van bezorgtijd te hebben ontvangen. Een soort track&trace zou handig zijn.

Reactie van het bedrijf

Beste Wendy, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. We hebben je klacht in behandeling met de bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop

Snelle levering voor een bestelling op de avond ervoor. Mooi boeket met pioenrozen.

Bedankt voor de complimenten Chirley! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼

Zeer teleurgesteld..

Ik koop vaak bloemen voor mezelf of als cadeau. Voor het eerst bij Fleurop besteld en op mijn thuis adres laten bezorgen omdat ik deze bloemen graag persoonlijk weg wilde geven. Bij ontvangst vond ik de bloemen erg rijp. Er staat op de website 7 dagen vaasgarantie, dus ik had daar vertrouwen in. Maar niets bleek minder waar, mijn vriendin heeft de bloemen na 3 dagen weg kunnen gooien nadat haar tafel bedekt werd met bloemblaadjes van uitgebloeide en slaphangende bloemen. Ter compensatie is aangeboden om zélf een nieuw boeket op te halen. Door de pinksterdagen kon dit niet op kort termijn en met de geplande vakantie was het daardoor niet optioneel om hier gebruik van te maken. Tweede alternatief was een e-voucher van €7,50.. voor een boeket waar ik €40,- voor heb betaald. Zeer teleurstellend. Ik bestel nooit meer.

• Boeket

Mooie bloemen die op tijd zijn geleverd

Het bestellen ging gemakkelijk, de communicatie over de bestelling was goed, de bloemen zijn op de afgesproken datum geleverd en vielen zeer in de smaak.

Reactie van het bedrijf

Beste Sandra, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. We zien je hopelijk snel weer terug. Met fleurige groet, Team Fleurop🌷

mooie bos bloemen, netjes bij de buren afgeleverd

makkelijk besteld, leuk kaartje erbij, moeders blij, maar het is niet goedkoop.

Reactie van het bedrijf

Hi Merjim, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan en je moeders blij hebt kunnen maken! Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼

Supertevreden.

Op het laatste moment het bezorgadres nog kunnen veranderen. Dat! En een prachtige bos bloemen maakt mij inderdaad supertevreden!

Reactie van het bedrijf

Hi Jacco, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan! Fleurige groet, Team Fleurop🌷

nooit weer naar Frankrijk een bloemetje versturen

voor een familielid wilde in een boeket bloemen laten bezorgen in een ziekenhuis in Frankrijk. De site wordt dan deels ook Frans. Ik bestelde een 'plante' naar de keus van de bloemist. Die zou het wel weten, dacht ik. Niet realiserend dat dat een vaste plant (stond niet echt een foto bij) was. Echt werd er wel een plant geleverd, maar zonder noemenswaardige verpakking: een kale, bruine, plastic pot met een Fuchsia, Wel een kaartje. 71 euro voor een fuchsia?!!! oplichterij is het. Daarbij is het verboden een potplant in het ziekenhuis te leveren: zouden ze moeten weten lijkt me. wel een klacht ingediend, maar dat wordt verder dan niets mee gedaan. Fleurop moet betere afspraken maken met de bedrijven waar ze mee samen werken.

Reactie van het bedrijf

Hi Meindert, Dankjewel voor je beoordeling. Jammer dat we ook een onvoldoende krijgen als we wel leveren wat er is besteld. De bloemist heeft je order correct uitgevoerd en het bezorgd in het ziekenhuis. Dit hebben wij ook naar je per mail beantwoord. Op onze website staat inderdaad de tekst in het Frans en naast het gekozen item La plante staat Le bouquet. Wij zijn altijd bereikbaar per mail, telefoon, chat of WhatsApp om eventuele vragen te beantwoorden en/of te adviseren. Fleurige groet, Team Fleurop🌼

Incomplete levering

De mooie bloemen zijn op tijd geleverd met het bestelde kaartje, echter het bestelde en betaalde stoffen konijn (Nijntje) is niet geleverd. Op mijn e-mail is nog niet gereageerd. Hopelijk komen we tot een gezamenlijke oplossing. Groet Wilhelmus.

• Boeket

Bloemen prachtig, jammer dat ik niet de beloofde mail kreeg

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een mail dat je een mail ontvangt als je bloemen bezorgd zijn. “ Leuk dat je voor Fleurop hebt gekozen, dank je wel! Jouw bestelling wordt met liefde en aandacht samengesteld door de lokale Fleurop bloemist. Je ontvangt een bevestiging wanneer het boeket is bezorgd.” Echter geen mail ontvangen…

Mooie bloemen maar binnen 4 dagen al dood

Heel eenvoudig te bestellen. Ook een Prachtige bos bloemen ontvangen maar helaas kon ik na 3-4 dagen al de 1e verwelkte bloemen eruit halen. En kort daarna kon de hele bos de GFT bak in. Dat is wel heel snel.

Prachtige bos bloemen

Afgegaan op het plaatje dat werd getoond het knalde er vanaf zo mooi. Maar in het echt was de bos nog veel mooier. Hier maak je indruk mee.

Reactie van het bedrijf

Beste Dennis , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷

Geweldige service en kwaliteit

Eindelijk een bloemist die levert zoals afgesproken. De bestelde bloemen waren exact hetzelfde als de foto op hun website. Hoe vaak komt het niet voor dat je een boeket online besteld die er op de foto prachtig uitziet, maar het geleverde boeket stukken minder mooi is? Bij Fleurop niet, die bezorgen het juiste mooie boeket zoals op hun website staat. En ook nog eens op de afgesproken tijd. Fleurop CHAPEAU!

Reactie van het bedrijf

Beste , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷

te rijpe bloemen en boeket niet zoals beloofd en betaald

ik kocht het duurste boeket, het werd vrijdagmiddag bezorgd, vandaag zag ik het bij degene voor wie het was, het boeket voldoet op geen enkele manier aan de verwachtingen, de bloemen zijn al te ver uit en het boeket is voor de betaalde prijs van bijna 70 euro echt veel te klein dit is op een lelijke manier geld verdienen aan een klant die in vertrouwen een bestelling doet - opnieuw gebruikt een bij Fleurop aangesloten bloemist een bestelling online om gemakkelijk geld te verdienen en te rijpe bloemen die in de zaak staan te verwijderen.

Snel en betrouwbaar

Bestellingen voor familie en vrienden in Nederland vanuit California worden vrijwel altijd goed geregeld en tijdig bezorgd en de bezorgingen altijd bevestigd.

Reactie van het bedrijf

Beste Frans, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺

Bestelling ging makkelijk. Bezorging was netjes. En de gekozen bos bloemen is prachtig en staat nog steeds dus top kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹

Boeket was op verkeerde datum bezorgd. Deze fout is naar tevredenheid gecorrigeerd. Vanwege de goede service bestel ik mijn boeketten bij Fleurop!

duur en te laat

Veel meer valt er niet te zeggen. ‘s Ochtends besteld voor bezorging ‘dezelfde dag’. Dat werd na 22:00.

Reactie van het bedrijf

Hi Martijn, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend dat dit is gebeurd! Ik heb je een mail gestuurd en naar het ordernummer van je bestelling gevraagd. Wil je daarop een reactie geven? Hartelijke groet, Het Fleurop Team

Late levering

Bestelling komt om 1700uur. Dan is er een dag voorbij waarbij je een dag minder plezier van bloemen hebt.

Reactie van het bedrijf

Beste Michiel, Helaas is het niet mogelijk om een tijdstip of dagdeel voor bezorging aan te geven op de dag van bezorging. Al onze bloemisten zijn gehouden aan de regels van duurzaam ondernemen, hetgeen onder andere betekent dat zij milieubewust een zo efficiënt mogelijke route moeten rijden bij de bezorging van de bestellingen. Uiteraard willen wij onze klanten graag van dienst zijn en is er de mogelijkheid om ons een dag van tevoren of 's ochtends vroeg te bellen of te mailen met de vraag of het mogelijk is voorkeur voor een bepaald dagdeel op te geven. De bloemist zal dan proberen daaraan tegemoet te komen. Mocht je een volgende keer dus specifieke wensen hebben, neem dan gewoon even telefonisch contact met ons op en dan kunnen wij navraag doen. Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Dezelfde dag nog geleverd, top!

Bos bloemen met een kaartje werden dezelfde dag nog geleverd. Veel keuze gehad en prachtige bloemen

Tja....

Door een storing kreeg ik geen bevestigings mail. Daar ben ik zelf achter aan moeten gaan. Het is moeilijk om van een plaatje een bos bloemen te bestellen. Want de bos die gestuurd is, leek niets op het plaatje. Qua kleur niet en ook qua bloem niet. En daar baal ik dan gruwelijk van. Het was gewoon een goede bos, maar niet wat ik voor ogen had. En ja, ik weet dat ze het moeten doen met de bloemen die ze hebben. Maar als je een lente boeket met blauwige tinten verwacht en het wordt behoorlijk rood...... tja.

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.