keurig en op tijd verzorgt!

Keurig, vers en op tijd verzorgt

• Boeket

Precies zoals ik had bedacht, prachtig!

Wilde graag een echt mooi boeket van een plaatselijke bloemist voor de verjaardag van een vriendin. . Boeket is echt geworden zoals beschreven op de site, prachtig!

Fantastische service!

Bedankt voor de fantastische bloemen Service! Ik raad aan iedereen aan om deze bloemist te gebuiken.

• Boeket

Prachtige bloemen en snel bezorgd! Top

Top!!!

Goed geregeld

perfect

perfect

Doet wat het belooft.

De gekozen boeket komt overeen met het afgeleverde boeket. Fris en fruitig en de bezorging is op tijd.

Goed geregeld

Er is een mooie bos bloemen bezorgd!

• Boeket

Van bestellen tot levering super.

Vlotte correcte levering

De eerste keer rozen besteld die vielen tegen lieten na 1 dag de koppen hangen, maar dat is keurig opgelost. De daaropvolgende bestellingen waren prima en vielen behoorlijk in smaak bij de ontvanger

Super snel geregeld

Super goed

Veel keuze, snelle service

Na een geweldige vakantie hebben we een boeket gestuurd naar de verhuurders als dank. Exact conform afspraak geleverd. Prima geregeld.

Gewoon goed

Is allemaal perfect verlopen

Prachtig bloemen

Levering was in de ochtend besteld, maar in de middag bezorgd! Geen afzender, had blancokaartje. Daardoor gevraagd. Familie wist nu niet van wie de bloemen afkomstig waren! Jammer

• Boeket

De email communicatie was heel goed. We wisten precies wat we besteld hadden, wanneer het wegging en wanneer afgeleverd. Ook toen het bij de buren werd afgeleverd, met alle nodige informatie. Dank jullie wel.

• Boeket

Klantvriendelijk, duidelijk, snel, prima kwaliteit

Vandaag een kleurrijk boeket laten bezorgen door Fleurop aan mijn van operatie herstellende, jarige moeder die vandaag 84 is geworden. Mooie volle bos, eigen ontwerp kaartje zag er mooi uit, knuffelbeertje ook. Gisteren besteld rond 15:30, en in de ochtend bezorgd. Moeder was blij verrast ❤️Klantenservice is prima bereikbaar en erg klantgericht. Ik kom hier zeker terug!

• Boeket

Mooie bos bloemen, makkelijk te bestellen

De bos bloemen was groter dan verwacht en zag er super uit! De bestelling was makkelijk en de levering op tijd.

Totaal anders

Helaas is het boeket totaal anders dan het gekozen boeket. Ik kan begrijpen dat niet alles voorradig is zoals op de foto, maar dit is meer bij een plukboeket en dat was net niet de bedoeling. Het gekozen boeket is veel meer een eenheid. Als ik een plukboeket had willen hebben had ik daar wel voor gekozen.

Tegenvaller

Ik vond dat er weinig bloemen in het boeket zaten voor bijna 50 euro. Werk namelijk zelf in een bloemenwinkel namelijk. Ik vind dit zorgelijk.

• Boeket

Een paar uur van tevoren spontaan besteld en

Precies wat ik bedoelde.

Goed en snel!

De ontvanger van bloemen was tevreden en verrassend - dit was de bedoeling. Bedankt voor goede service.

Goede levering, ander boeket

Ik koos bewust voor een boeket in pastel kleuren voor het vieren van een huwelijk. Dit boeket koste ook meer dan andere boeketten. De ontvanger heeft helaas een boeket gekregen met felle zomer kleuren.

Boeket naar Hongarije

Zoveel geld ( tegen de 55€ ) en een klein boeketje. Erg jammer.

• Boeket

Gemakkelijk bestellen en de rest gaat vanzelf

Prima organisatie

Omdat ik mij vergist had in de datum, kon ik telefonisch de datum zonder probleem 1 dag opschuiven.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.