Altijd perfect

Ziet er altijd goed uit en je wordt prima op de hoogte gehouden

• Boeket

Super, precies op tijd in Duitsland

De ontvanger was super blij met haar verjaardagsboeket. Netjes op tijd afgeleverd in Duitsland.

hele goede service

Nadat ik een bestelling had gedaan kreeg ik netjes een bevestiging. Maar nu werd plots de locatie van de ontvanger gewijzigd en de bestelling moest dus naar een ander adres gebracht worden. S'middags van de bezorgdag heb ik hierover gebeld en na even geschakeld te hebben werd mij verteld dat de bezorging op het nieuwe adres ging plaatsvinden. Dat is ook netjes gedaan!

Late levering. Had erbij vermeld rond de middag maar het was ruim half 3

Late levering en bloem was geknakt.

• Boeket

Kleurop doet wat ze in hen website schrijven

Ik wilde bloemen laten bezorgen van uit nSpanje naar Nederland. Heb een paar sites bekeken. Gekozen voor de site van Fleurop. Deze is duidelijk, eenvoudig en ruime keuze. De reactie van de gene die het boeket heeft ontvangen was super en is/ was er erg blij mee!

• Boeket

Recommended, friendly and precise service!

Recommended, friendly and precise service!

• Boeket

Ander boeket geleverd dan besteld

Stiptheid was goed maar als ik een boeket van een foto bestel en er worden heel andere bloemen geleverd, ben ik niet tevreden en zou ik de volgende keer echt bij een ander bedrijf bestellen.

• Boeket

Mooi boeket bloemen en optijd geleverd.

Wat een fijn bedrijf

Een boeket bloemen voor mijn zus, die in de USA woont besteld en die werden op tijd geleverd. Zeker voor iedereen een aanrader. Mijn verhaal achter dit is: bloemen 3 weken voor de verjaardag besteld bij topbloemen ( nog niet een ster waardig ), en op de dag van de verjaardag krijg ik een mailtje van hun dat ze in die regio niet leveren en dat ze het geld binnen enkele dagen zouden terug storten. ik heb toen bij Fleurop een boeket besteld ( ook nog veel goedkoper ) en die werden de dag erna geleverd. dus zeker een dikke 10 waard.

• Boeket

Sending flowers to my daughter

Before I was using another company. I was not happy because they delivered flowers to another address. But in this time during this company… Flowers are delivered in the time and to right address. And my daughter was not at home because she always on unplanned trip. And after trip she got flowers at the door after trip. In the bucket!!! They are still fresh. Love!!!

• Boeket

Bloemen waren keurig op tijd bezorgd.

Het was een prachtige bos en het werd enorm gewaardeerd.

Teleurstellend

Volgens mij moesten de bloemen nog gekweekt worden, want het boeket kwam erg laat in de avond pas aan. Lekker dan als je iemand iets kleins maar complimenterends wil geven voor haar verjaardag. Kaartjes drukken blijkt ook een lastig verhaal en daardoor stond dus niet wat ik erop geschreven wilde hebben. Slechte zaak dit

Nr. 1 Punt uit!!

ontvanger blij

Bestelling goed en op tijd bezorgd. ontvanger blij verrast.

Prachtig

Snelle bezorging

Goede keuzemogelijkheden en snelle bezorging

• Boeket

Mooie bloemen en precies volgens afspraak en wensen geleverd.

prachtig boeket

het boeket dat snel bezorgd kon worden was prachtig en geheel in de stijl van de foto. goede kwaliteit bloemen

Top geregeld.

Top geregeld!

• Boeket

Onduidelijkheid over bezorgtijd rouwstuk, wel goed geholpen door de klantenservice

Vanwege tijdsgebrek had ik online een rouwstuk besteld voor mijn overleden oma. Als bezorgdatum de datum ingevuld waarop de condoleance was. Een aanname van mijn kant was dat dit dan in de ochtend bezorgd zou worden, of dat er op z’n minst een tijdsvak gemaild zou worden. Op de dag waarop het rouwstuk nodig was nog niets gehoord van fleurop. Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen van het stuk tussen 09:00 uur - 18:00 uur bezorgd zou worden (dit zou ook op de website vermeld staan, maar ik kan daar nog steeds niets over vinden) en dat ze geen tijdsindicatie kunnen afgeven. Ik had maar aan moeten geven dat het bij het rouwcentrum bezorgd moest worden, want dan had ik schijnbaar een tijd door kunnen geven (mijn oma lag echter niet in een rouwcentrum). Medewerker klantenservice heeft uiteindelijk heel erg haar best gedaan om het rouwstuk alsnog op tijd bij mij thuis te bezorgen zodat het mee kon naar de condoleance. Heel fijn dat ze zo meedenkend was, nogmaals dank daarvoor. Het rouwstuk was mooi en ik ben blij dat het uiteindelijk op tijd mee kon naar de condoleance. Voor mij echter geen fleurop meer, persoonlijk contact met een (lokale) bloemist had veel fijner geweest.

• Boeket

Bijzonder mooi en passend .

Mijn broer overleed vorige week en werd begraven op een natuurbegraafplaats. Ik woon in Nieuw Zeeland en moest dus on line bestellen. De begraafplaats stelt eisen aan de bloemen. Uw boeket bleek helemaal aan de voorwaarden te voldoen , mijn familie liet weten dat zij het een erg mooi boeket vonden.kortom, bijzonder tevreden .

• Boeket

Mooie bloemen en op tijd bezorgd!

Online bloemen besteld voor mijn zus. De bloemen werden 's middags bezorgd. Ik kreeg een bericht dat mijn zus ze prachtig vond. Ik bestel altijd bij Fleurop, gaat altijd goed! Dank daarvoor.

prachige verse bloemen

Een mooi boeket op tijd bezorgd voor mijn jarige vader.

Alles naar wens!

Vóór 13.00u besteld....

....en dan toch een belletje krijgen dat het systeem was vastgelopen waardoor bestellingen van vóór enen pas na drieën binnenkwamen. Tja da's overmacht. En nee was mijn antwoord op de vraag of het erg was dat mijn bossie dan morgen bezorgd zou worden. Natuurlijk wel een beetje jammer. Maar het kon blijkbaar toch verkeren, want nog geen uur later krijg ik nóg een belletje. Ditmaal van een heel blije dierbare die de bloemen meer dan verdiende en zojuist in ontvangst had genomen.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.