Alles verliep perfect

Snel besteld, hele mooie bloemen!

• Boeket

Veel te duur voor het karige boeketje wat uiteindelijk is gebracht 47 euro!!!

Ok, het is afgeleverd! Bij de buren weliswaar. Dat had ik graag willen weten dan had ik de ontvanger niet steeds hoeven te vragen of t boeket gearriveerd was. Dus al met al niet tevreden. Noch over de kwaliteit van het boeket noch over de bezorging.

Voor herhaling vatbaar!!

Prachtig boeket. Op de juiste tijd gebracht. Ontvangster was erg blij!

• Boeket

Gemakkelijk, snel en vooral erg mooi

Erg fijn!

Keuzemenu

Fleurop is top

Door foutje van ons kwam het bestelde boeket op verkeerde adres terecht. Fleurop heeft dit TOP opgelost.

Mooi boeket. Prima bezorging

Makkelijke bestelling en ontvanger is zeer tevreden

Makkelijke bestelling en ontvanger is zeer tevreden

• Boeket

Mijn moeder is er heel blij mee echt een prachtige mooie bos

Prima geregeld.

Prima geregeld.

• Boeket

Uitstekend website, bloemen keuze en aflevering!

Veel keuze op de website en overzichtelijk. De bloemen zijn bezorgd op tijd en goed gecommuniceerd ook weer met mij. Alles op tijd. Heel goed!

Jammer en teleurgesteld

Op de site staat voor 14u besteld vandaag nog bezorgd. Dat kunnen ze niet geven. Dus je betaalt genoeg bezorgkosten terwijl het als nog de volgende dag bezorgd pas word.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket

Vlotte bezorging en een mooie bos bloemen

• Boeket

snel inzicht wat de klant vraagt

Redelijk

Het bestellen ging top! Echter het werd niet op de aangevraagde datum bezorgd mijn bestelling helaas ook heb ik geen reactie gekregen op mijn vraag waar mijn bestelling bleef via de servicedesk. Verder helemaal prima.

Snel bezorgt

Nvt

Geweldig en makkelijk

Valt tegen

Ik had rode rozen besteld Ze heeft eennander boeket gekregen

Anders dan op de foto

Ik had een plakboeken besteld met vrolijke kleuren. Er is op zich een mooi boeket bezorgd, maar het lijkt niet op wat ik had uitgezocht. Dat valt me dan toch erg tegen. De ontvanger was er blij mee hoor, maar ik ben teleurgesteld dat het zo’n ander boeket is dan ik had bedoeld.

• Boeket

Helemaal niks op aan te merken

Positieve ervaring!

• Boeket

Van bestellen tot leveren, super!!!

Keurig gedaan

Ontvanger blij met boeket.

Mooie volle bos bloemen

Leuke bos bloemen met veel verschillende soorten. Goede kwaliteit en goed verpakt.

Top boeket en bezorging

Het boeket bloemen,met vaas en chocolade is mooi op tijd bezorgd,de ontvangers waren er erg blij mee

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.