Heel fijn

Er was een klein misverstand,heel prettig opgelost

• Boeket

Snel geleverd en volgens afspraak.

Afspraak=afspraak

Het bestelde boeket is volgens afspraak keurig geleverd. Ontvanger was zeer tevreden.

Alles volgens wens.

Gemakkelijk geregeld, snel bezorgd.

• Boeket N.v.t.

Mooie bloemen

Super mooie rozen

• Boeket

Supersnelle bezorging plus mooi boeket

Zaterdag bloemen besteld in nederland voor bezorging in engeland. 2 uur later was het er gewoon al!

• Boeket

Betrouwbaar en goede service met uitstekende communicatie.

Gemakkelijk vanaf de bank aan de andere kant van de wereld een bloemetje sturen

• Boeket

geleverde boeket wijkt erg af van foto

jullie site stelt het veel mooier voor dan wat er is geleverd. Veel meer groenblad en veel minder bloemen dan op de foto van het Pirouette Bouquet. En pas na betaling stond erbij format small. Dat was tijdens het bestel traject niet aangegeven. Ik weet dat bloemen in Canada duur zijn, maar het geleverde is bij lange na geen € 54 waard. En als laatste: niet op tijd bezorgd

• Boeket

Voldoet aan al onze wensen

Makkelijk bestellen via de website. Daarna nog telefonisch overleg gehad en aan onze wensen werd voldaan. Prima service en een prachtig boeket.

Goede. Service

Op tijd geleverd

• Boeket

Mooi boeket netjes op tijd geleverd!

Voor 14:00 uur besteld en vlot geleverd dezelfde dag!

• Boeket

Mijn ervaring is niet helemaal oké

Ik heb een opmerking over de bestelling, Het boeket was oké, de manier van bestellen was ook oké, maar ik had het besteld voor vrijdag ,de dag dat de persoon jarig was ,maar het boeket kwam een dag te laat en dat vond ik heel erg teleurstellend, Daarom weet k nog niet of ik weer zou bestellen, Met vriendelijke groeten, Marijke van der Veer [email protected]

Fantastisch boeket

Heel erg tevreden, mooie bos bloemen afgeleverd!

Tevreden

Tevreden Alles punctueel geleverd

Perfect geregeld volgens afspraak

Afspreken = Doen ! En dat doet Fleurop

• Boeket

Wat is dat "beer-boeket" een troost gebleken. Schitterend om dat te kunnen sturen

Niet geleverd!!!

Mijn boeket is niet geleverd nooit meer bij jullie!!@

Makkelijk en mooi

Het was heel makkelijk om een prachtig mooi boeket te bestellen en een leuk kaartje erbij. En dat op zo’n korte termijn! Ook heel prettig dat je bericht krijgt wanneer je boeket bezorgd is.

• Boeket

Makkelijk en duidelijk om te bestellen, na afloop krijg je bericht dat De bloemen zijn bezorgt .

• Boeket

Niets veranderen, zo laten.

• Boeket

De bos bloemen was in niets wat op website leek en erg klein voor de prijs

Teleurstellend klein en ander boeket

Makkelijk, snel, mooi

Het wmakkelijkas weer een mooie bos.

• Boeket

Deze keer wel een bevestiging van levering gehad en de ontvanger was er erg blij mee. Ook leuk dat je een knuffel kunt bijkopen om die naast de bloemen te laten leveren.

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd een mooie bos geleverd

Fijn, mooi en snel

Even een hart onder de riem of een snelle ik denk aan je. Snel en makkelijk geregeld

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.