Prima plek voor bloemen

Het is makkelijk bestellen en de keuze is enorm. Voor elk wat wils en eerlijke prijzen.

• Boeket

Moest op korte termijn bloemen hebben, hetgeen geen probleem was. Alles snel en betrouwbaar afgehandeld. Bedankt

Slecht

Ik heb een mail gestuurd vanaf dit adres over mijn klachten maar geen antwoord gehad Wie stuurt er nou lelies naar een ziekenhuis? Dit stond ook niet op de foto En het was een mager boeket met weinig bloemen

• Boeket

Makkelijk om te doen en prima resultaat

Geweldig.

Makkelijk bestellen via de website. En super netjes afgeleverd

• Boeket

Boeket kwam niet overeen met voorbeeld en niet in verhouding met prijs

Ik had een boeket medium gekozen van 42euro. Met verzending was ik bijna 50euro kwijt. Het bosje wat was bezorgd leek op een kleine en had weinig bloemen en veel groen. Op de website was de voorbeeld bos vol kleurrijke bloemen en groter dan het bosje wat was bezorgd. Mijn vriendin die het ontving als verrassing was blij, want ze wist niet wat ik had besteld, maar ik niet. Een bos bij de AH of Jumbo is nog groter en kleurrijker voor dat geld. Heel jammer. Heen Fleurop meer voor mij.

• Boeket

Bestelling voldeed totaal niet naar verwachting

Grote bos bloemen besteld maar er werd een kleine bos geleverd. Geen reactie van Fleurop op mijn klacht helaas

• Boeket

Op tijd geleverd, fleurig boeket

Vertrouwde service

• Boeket

Vanuit Canada heel eenvoudig een bloemetje sturen naar Nederland.

Top, heel blij met de service.

• Boeket

Snelle bezorging, mooi boeket en blije ontvangers. Top!

• Boeket

Mooie bloemen en goede service

Site makkelijk te gebruiken. Handig dat jezelf belangrijke info kwijt kunt! De bloemen werden keurig op de door mij gevraagde tijd geleverd!

Good job

I'm very pleased. My friend received a very nice bouquet of flowers.

Netjes geregeld

Klasse

Besteld en op tijd geleverd

• Boeket

zonder enige ruis kwam er een mooie bos bloemen aan in Rome, top geregeld!

goede ervaring, snel geregeld, prachtige bos bloemen

• Boeket

Ik ontving ook het nummer van de bloemenzaak om te overleggen

Slecht

Bos rozen besteld, Rozen zijn in mijn beleving niet mooi uitgedroogd en al verkleurd. Bel ik ze moet ik mailen. Mail ik ze met foto,s filmpjes. Krijg ik verder gehoor. Nu 3 dagen verder. Nog gehoord

• Boeket

bezorgd boeket lijkt totaal niet op afbeelding bestelling

vind t echt schandalig wat er uiteindelijk als boeket wordt bezorgd voor bijna 50,- (inclusief bezorgkosten)..koos een afbeelding van een schattig wittig veldboeket met pasteltinten als kamille gipskruid en kleinere bloemsoorten..wat bezorgd is is onooglijk lomp, fel van kleur en verre van subtiel..leek in de verste verte niet op de afbeelding vd site..weggegooid geld gewoon en totaal ongepast..zal hier nooit meer bestellen en raad t ten zeerste af.

• Boeket

Bestelling ging prima,, erg prima afgeleverd met een mooi boeket

Op en top service!

Alles goed geregeld

• Boeket

Misleidende informatie op de website

Op de website staat: voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd. Na mijn bestelling voor 14:00 uur kreeg ik rond 14:30 uur een telefoontje dat de bloemen niet meer bezorgd zouden worden op dezelfde dag. Met twee opties: of een dag later bezorgen of annuleren. Geen korting, alleen excuses voor het ongemak. Misleidend en slechte service. Pas de besteltijd op de website aan zodat je kunt nakomen wat je belooft.

Snel besteld en verstuurd

In de ochtend besteld en dezelfde dag stonden ze bij de ontvanger op tafel die ons bedankte voor de mooie bos bloemen.

• Boeket

Mijn moeder was er heel blij met haar bloemen in engeland

Communicatie was heel goed en de bloemen waren echt heel mooi

Een mooi bloemstuk

Een mooi afgewerkte bloemstuk straalde echt vakmanschap uit

Prachtige grote bos bloemen

Mijn ouders waren blij verrast met de grote bos vol kleurrijke bloemen.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.