Mooie bos bloemen

Er was een knuffel die ik erbij bestelde niet op voorraad en ze kwamen gelijk met oplossingen dat was wel erg fijn

Duidelijk, tijdig, goede kwaliteit

Precies het resultaat dat ik hoopte

• Boeket

vlotte levering van heel mooi boeket

Vlotte levering van een mooi boeket. De ontvanger is er heel blij mee.

TOP!!

Prachtig boeket en op tijd bezorgd.

• Boeket

Iemand heel blij gemaakt met bloemen

eenvoudig besteld en op tijd afgeleverd, iemand heel blij gemaakt met bloemen

Kwaliteit bloemen

Ik heb al meerdere keren via Fleurop bloemen laten bezorgen. Altijd prachtige bloemen en optijd bezorgd. Je krijgt een berichtje zodra de bloemen zijn afgeleverd.

Laat bezorgd

Helaas is het boeket erg laat bezorgd

Mooi boeket

• Boeket

Onduidelijk en niet waar kunnen maken

Slechte ervaring. Mijn bestelling 2 dagen geleden geplaatst. Op de site wordt vermeld, volgende dag geleverd. Voor de zekerheid heb ik tegen 12 uur nog contact gehad met Fleurop, men zei dat het zeker vanmiddag geleverd zou worden. Nu wordt ik net gebeld, dat het helaas niet lukt!! Ivm dat de lokale bloemist deze niet op voorraad heeft, ronduit belachelijk!! NOOIT WEER Fleurop! Adverteer dan niet dat je het tijdig kan leveren!

• Boeket

Boeket is op tijd bezorgd. De ontvanger was er blij mee.

Moeilijk te omschrijven. In ieder geval was iedereen blij.

stipt

de bloemen zijn netjes en op tijd geleverd, de ontvangers waren verheugd.

prachtig

Hadden het als verrassing naar oma gestuurd,omdat ze haar kertboom niet kon opzetten dit jaar. Dit bracht tranen in haar ogen. Ze was er zo blij mee. Was het toch goed versierd, Is haar huisje toch kerstig zonder al teveel moeite .Ontzettend bedankt

• Boeket

Precies zoals ik verwacht had.

Mooi op tijd, goed verzorgd. Boeket zoals omschreven.

Gewoon zeer Goed.

Altijd netjes en op tijd bezorgd Goede Kwaliteit bloemen. Snelle service. In een woord Goed

• Boeket

Top boeket geleverd en op tijd.

Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd o dankd de kerstdrukte. Boeket is prachtig!!

Uitstekend!

Mijn zus was er heel erg blij mee!!

• Boeket

Fleurop doet wat het beloofd!

Kwaliteit en zorg is uitstekend, en dat is waar ik altijd voor ga. Voor mij is klantgerichtheid erg belangrijk en dat ervaar ik altijd met Fleurop. Top!!

Satisfied Customer

Good service that will be utilized again!

Super goed gedaan helemaal Top

Je besteld bloemen of bloem stukken wordt goede service verleend en wordt op tijd geleverd helemaal Top Super bedankt ervoor . Met vriendelijke groet, Ramon Ramkhelawan

• Boeket

Iedere bestelling wordt zeer grwaardeerd door de ontvangers

Komen steeds weer terug vanwege de goede ervaringen

Perfect georganiseerd

Gemakkelijk opgebouwd programma,

• Boeket

Altijd mooie boeketten. Altijd snelle bezorging.

Wat meer valt er over te zeggen?

• Boeket

Ziet er helemaal niet uit als foto

Had winterglow besteld, met speciale wintertakken.Zou oranje gekleurd moeten zijn. Het boeket dat besteld werd is roze paars met weing bloemen die overeen komen met de foto op de website. Waarom zoveel moeite doen om te kiezen als de florist gewoon doet wat hij zelf denkt? De reference schijnt overbodig te zijn ...jammer. Het boeket is mooi, maar geheel niet in de stijl die ik koos.

Goed geregeld

Goed geregeld en mooi boeket. Helemaal blij!

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.