Prima volgens afspraak

Het bloemstuk vond ik voor het geld wat karig, maar het is fantastisch dat ik op afstand bloemen kan bestellen die volgens afspraak geleverd zijn. De ontvangers waren zeer gelukkig .

• Boeket

Super, heel snel bezorgd.

Woensdag om 16.30 uur besteld en donderdag om 12.30 uur al bezorgd. Top.

exceptioneel

Nooit een klacht gehad na meer dan 50 bossen bloemen in binnen en buitenland. Zelfs een keer ij Spanje een nieuwe bos nadar eerste te klein was!

• Boeket

Alleen de gekozen vaas is niet geleverd zoals uitgekozen.

• Boeket

Fleurop doet wat het belooft: op tijd boeket afgeleverd!

Ook op tijd worden mijn felicitatiebloemen bezorgd in Kaapstad, Zuid-Afrika.

• Boeket

Niet het gekozen bloemstuk geleverd

Ik had een compact biedemeier boeket in vaasje besteld maar er is een groot boeket afgeleverd dat de ontvanger zelf in de vaas moest zetten. Daarop heb ik telefonisch contact met Fleurop gehad maar werd met een nietszeggend antwoord afgeserveerd. Heel slecht. Ik bestel nooit meer iets via de Fleurop.

• Boeket

Mooie bos bloemen en snel bezorgd

Niet de goedkoopste, maar wel hoge en goede kwaliteit

• Boeket

Makkelijk te bestellen en goede uitleg bij de boeketten!

Paar keer besteld via de site. Boeketten worden netjes afgeleverd op de leveringsdatum. De reacties van de ontvangers aan mij waren altijd meer dan positief. Maar het is dan ook altijd leuk als je een mooi boeket krijgt.

Erg tevreden

Het bestelde boeket was heel mooi en is snel afgeleverd op adres in Australië .

• Boeket

Prima ervaring: mooie bos, op tijd

Zie de zin boven

Vlot en makkelijk.

Vlot en makkelijk te bestellen. Prima geregeld.

• Boeket N.v.t.

Op tijd en prachtig

Zie bovenstaande

• Boeket

Prima boeket, prima prijs, snelle bezorging, tevreden ontvanger

• Boeket

Online bloemen besteld, de volgende dag keurig bezorgd, mooie bos!

Helemaal goed

Bloemen zijn netjes bezorgd op 1 van de waddeneilanden.

Prachtig boeket geleverd

Alles naar verwachting

in 1 woord geweldig

Mijn eerste ervaring met een boeket bestelling voor een collega. Ik was enorm verrast toen ik hoorde dat het boeket binnen een paar uur na mijn bestelling al bezorgd is. Echt een top service van Fleurop en de lokale bloemist!

Fijne service

Fijne service prettige communicatie ; het prachtige chrysantenboeket op tijd bezorgd op een trouwdag! 0% Rose is ook prettig . Het is wel prijzig.

Mooi boeket

Gemakkelijk te bestellen

Helemaal goed

Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Alles verliep uitstekend!

Eerste keer, goed gegaan

• Boeket

Goed geholpen met n vraag en goede service

Blij mee

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd, top

SUPER

Goede service, mijn schoonzus was zeer blij met de bloemen.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.