Gewoon goed

Prima! Ook nette klantenservice

• Boeket

Fijn dat de service er was

Een vriendin overleed in Nederland en we konden er niet bij zijn. Bloemen besteld online en die zijn keurig op tijd bezorgd. Fijn dat die service er was en naar tevredenheid is uitgevoerd.

• Boeket

Mooi boeket en snelle levering.

Snelle levering, prima kwaliteit!

Top geregeld

Mooi boeket, goede service.

Ik ben zeer tevreden

Snel en eenvoudig bediengemak om te bestellen en voldoende keus, redelijk geprijsd.

Alles goed gegaan

Gemakkelijk en snel.

Gemakkelijk en snel bestellen, betalen en bezorgen van het boeket.

• Boeket

Wat een blijdschap om te versturen

Mijn ouders 57 jaar getrouwd, bos prachtig op tijd bezorgd en belden ontroerd op om te bedanken, daar gaat het om!

• Boeket

Wat problemen met de website om te bestellen en betalen maar verder heel tevreden

Leuk dat dit kan!!

Perfect!

In de ochtend wakker geworden in het hotel voor de onderofficieren en onderweg naar Noorderheide 4 een mooi bosje bloemen voor sgatje besteld die haar verjaardag vierde die dag. Het was een knallend succes!

Dag te laat bezorgd. !

Zondag in plaats van zaterdag!

• Boeket

Makkelijk te bestellen. Mooie bos bloemen.

mooie boeket

Boeket lijkt wel altijd net wat mooier op de website dan in het echt en jammer dat je bezorging krijgt tussen 9:00 en 16:00 hele dag moeten wachten.. geen tijdsindicatie

Netjes bezorgd zoals gemeld

Netjes volgens de afgesproken datum besteld. En tevreden klant

Perfect!

Makkelijk bestellen, cadeautje en kaartje erbij en keurig op tijd bezorgd.

Goed geregeld

Prachtig boeket gemaakt en heel mooi tijdig bezorgd.

Hele goede communicatie

Hele goede communicatie

Top geregeld!

Prachtig bos bloemen geleverd.

Prachtig boeket

Zoals gevraagd werd het gekozen boeket voorzien van roze roosjes, heel leuk!

• Boeket

Een prachtig, vers boeket werd snel geleverd. Ik kan het aanraden om via Fleurop te bestellen!!

• Boeket

Eenvoudig te bestellen en mooie boeketten

Het enige wat nog te verbeteren valt is het aantal kaartjes dat erbij kan worden gevoegd. Hier had ik graag nog meer keuze gezien.

• Boeket

Boeket viel als een verrassing,tante stuurde een foto hoe het boeket er uit zag.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.