Ik bestelde per ongeluk dubbel voor 1 iemand. Kreeg dezelfde dag nog een bericht met of dit de bedoeling was. Geld werd direct teruggestort. Dat noem ik, waanzinnig goede klant experience en service.
Iedereen die bloemen ontvangen van Fleurop zijn zo blij met de mooie bloemen. Ze zijn altijd op tijd bezorgt. Geweldig service waar ook buiten Nederland.
Mooi boeket en netje bezorgd
Uitstekend verzorgd, bezorgd, kwaliteit!
great service
kerstukken besteld voor mijn zus en schoonzus die er erg blij mee waren en terecht want ze waren werkelijk prachtig!
Iedere keer weer goed
Betrouwbaare service met een glimlach waar emails worden beantwoord en probleempje word opgelost.
In ons geval hadden we onverwacht een rouwboeket nodig en het was de volgende dag netjes optijd bij het rouwcentrum geleverd. Dank u wel daarvoor
meerdere keren al een boeket in het buitenland laten bezorgen via fleurop, de reacties zijn altijd heel erg positief. ook contact zelf van fleurop gaat heel netjes en professioneel
Ik heb meerdere bloemen voor verschillende mensen besteld. Na 1 bestelling het afgerond en betaald Voor mij zou het handig zijn als ik door kon klikken naar volgende bestelling maken en 1 malig alles tegelijk betalen. Maar de bloemen zijn prachtig, de ontvangers zijn blij en ik ben blij dat ik iets weg kon geven fijne feestdagen!!
Hele goede service - van begin tot het einde : )
Net voor 1400 besteld binnen 1 uur geleverd. Top!!!!
ik heb bij onze lokale bloemist een bos bloemen gekocht voor €25,- ik denk dat deze twee keer zo groot was de bos die ik bij jullie besteld heb voor hetzelfde bedrag.
Kon alles makkelijk bestellen!
Goed en snel
Helemaal tevreden bent ik met dit mooie boeket. Enige minpuntje...wel aan de prijs.
Ik heb een krans hier besteld met een wenskaart. Helaas is mijn wenskaart niet aangekomen, waardoor de ontvanger niet wist van wie de krans was. Maargoed volgende keer beter. Krans was wel mooi!
Prettig
Prima geregeld
Ik had een vaasje met amaryllis besteld dan verwacht je dat deze nog niet is uitgekomen. Deze was volledig uitgekomen. Heel jammer dat je daar zo veel geld voor betaald.
Ochtends rond 10:00 besteld en met de lunch was het al bezorgd! De ontvanger helemaal in de wolken met het prachtige boeket
Ik ben altijd tevreden over de kwaliteit van de bloemen, de betrouwbaarheid mbt de levering en de communicatie over de levering.
Top! Service is helemaal
1 De Schutterij