Laden reviews...
3.705 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overordnet set fremhæver anmeldelserne pålidelig levering og smukke buketter. Mange roser nem bestilling og pålidelig service, selvom der opstår substitutioner eller forsinkelser. Det brede udvalg og konsekvent kvalitet nævnes ofte som styrker. Samlet set opfattes Fleurop som en bekvem løsning til at sende blomster.
Prima service en prima boeket en op de juiste wijze bezorgd . Onze vriend was er zeer blij mee .
Jozé Van der Pot van Campen
Monster
Mooie verse bloemen, keurig ingepakt en bezorgd.
M.J. Seelig
Rijswijk
Goed ingelicht wat betreft bezorging en de ontvangster vind het een prachtig boeket
John van den Oosten
Maassluis
Goede service ze begrijpen wat en hoe je het wil Erg mooie zaak
Mrs pool
Arcen
Prima bloemen. Op tijd bezorgd op correcte wijze.
Valerie van Broeckhuijsen
Den Haag
snel en gemakkelijk.
Hanneke Hoffmans-boleij
Boxtel
N.v.t.
Ester Bus
Losser
Zaterdag besteld en bezorger zegt dat de bewoner niet thuis was e een kaartje in de bus gedaan. Maar dat was niet waar. Maandag gebeld en na onderzoek was het inderdaad een fout van de bezorger Gelukkig is het maandag wel bezorgd.
Corrie deVreeden
WERKHOVEN
Er was geen mogelijkheid om in het zh te bezorgen, werd gebeld en nieuw afleveradres kunnen bespreken.
Ilse
Gouda
ruime keuze in bloemboeketten en de bijbehorende assessoires, zoals b.v. diverse vazen, ect. goede bezorg service.
kees
Lent
De bloemen waren afgeleverd bij de buren. Een klein zielig boeket en na 3 dagen hangen de bloemen al op half zeven. Jammer
Aernout Willems
Rotterdam
Sehr schöner Blumenstrauss zum Wunschtermin geliefert. Tiptop. Alle bisherigen Fleurop-Sträusse bereiteten immer zwischen 10 bis 14 Tage Freude, tolle Qualität. Gerne immer wieder !
Roland Frings
Nuth
Slechte ervaring. De bloemen die ik bestelde waren niet op dezelfde dag bezorgd ook geen melding hiervan gekregen. Uiteindelijk zelf hier achteraan moeten bellen en bleken ze dag lag later bezorgd. Heel slecht dat ik hier geen melding van heb gekregen en vermeld dan ook niet dat jullie dezelfde dag bezorgen
Jessica Venema
Ankeveen
Ik gebruik Fleurop vaak. Ik moet dan snel iets regelen en wil zeker weten dat het goed is en dat de ontvanger er blij van wordt. Tot nu is dat altijd het geval.
Bart Kusters
Amsterdam
Prettig
Jozefien Kersjes
Mook
Wij hadden bloemen besteld voor de trouwerij van onze dochter op 26-8-26. Bezorging vond plaats in Hengelo Overijssel. De bezorger kwam pas na 16 uur langs, onze dochter was toen net even weg. Om 17 uur vond ze een briefje in de bus dat bezorging niet was gelukt. Er is niet geprobeerd bij de buren te bezorgen. Ik heb om iets na 17 uur gelijk gebeld met de bloemist of het boeket alsnog bezorgd kon worden, dit was niet mogelijk. Daardoor ontving zij het boeket pas de dag erna. Ik ben teleurgesteld in de bezorging, zou leuker zijn als de bloemist in de ochtend al langs gaat, en ook meer moeite wil doen om het boeket alsnog op de gewenste dag te bezorgen. Voor mij was het nu de volgende dag als mosterd na de maaltijd, zonde van mijn geld. Het boeket was wel mooi, zoals op de bestelsite. Dit is de eerste keer dat ik via Fleurop bestel, maar ook de laatste.
Ineke
Zutphen
Heel het proces vanaf de bestelling tot aan de geadresseerde verliep geheel naar wens. Groet, Brenda
Brenda
Almere
Fijn om met lokale bloemisten te werken
Robert Vink
Langerak
Eenvoudig bestelproces en vlotte levering.
Grietzen Sinnema Mouw
Ermelo
Jammer dat er zoveel ‘bladgroen’ in het boeket was verwerkt. Ik had gedacht dat er meer bloemen in het boeket zouden zitten.
Anja
Amsterdam
Super mooie bloemen en mooi op tijd geleverd. Ook contact met klantenservice ging flot en kwamen met een oplossing.
Isao Wolvekamp
Hoogeveen
Super snelle levering, en het boeket stelde niet teleur!
Kees Van Schilt
Langweer
Goede levering in Maastricht. Vanuit Zeist besteld en goed en netjes afgeleverd
Manuel Nijssen
Zeist
Zie boven
Bob
Vreeland
Uiterst betrouwbare service. Highly recommended.
Wilhelmus Verpalen
Parijs