Laden reviews...
3.777 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overordnet set fremhæver anmeldelserne pålidelig levering og smukke buketter. Mange roser nem bestilling og pålidelig service, selvom der opstår substitutioner eller forsinkelser. Det brede udvalg og konsekvent kvalitet nævnes ofte som styrker. Samlet set opfattes Fleurop som en bekvem løsning til at sende blomster.
Prachtige bloemen, keurig op tijd afgeleverd.
Frans Lodeizen
Leidschendam
nvt
arend-jan Schraal
Haarlem
Toen bleek dat de bloemen ergens anders heen moesten kon ik dat nog op de ochtend van bezorgen wijzigen, fijn!
Rachel
Apeldoorn
Voor het bedrag echt schandalig weinig bloemen en ook de kleurensamenstelling (pasteltinten) klopte niet met wat ik had besteld. Erg teleurgesteld.
Sanne Snoeren
's-Hertogenbosch
Rudi Salemink
Wehl
Na een weeklang aanmodderen bij een ander bedrijf en uiteindelijk annuleren van de bestelling vond ik Fleurop en een wereld van service en efficiency ging open. Na de bestelling on-line werd het prachtige, grote, kleurrijke en verse boeket de volgende dag, zoals beloofd, keurig bezorgd bij mijn moeder, inclusief een kaartje en bonbons. Ik ga nergens anders meer bestellen!
Elisabeth Tremblay
QC Canada
Het was snel geregeld het bestelprogramma is makkelijk te doorlopen.
Han van der Horst
Middelburg
Stond er nog fris bij na 3 dagen.
Dick Kraaijenbrink
WATERINGEN
Perfect alles volgens en mooie kwaliteit bloemen. Top.
Hans van Maanen
Wieringerwerf
Theo Rijkhoff
Heino
Supersnelle service en mooie boeketten!!
Jolande Beijerink
Enschede
Netjes geregeld en snel bezorgd Kwaliteit is ook goed
Harry Kroone
Alphen aan de rijn
Boeket 'smorgens om 8 uur besteld, zouden dezelfde dag bezorgd worden maar dat werd de dag erna. Dat kwam erg slecht uit, het betrof iemand die naar een hospish overging.
N.v.t.
Frans Hermans
Harmelen
Binnen 1 dag rozen besteld, en de volgende dag zeer mooie rozen geleverd. Compliment
L Stefania
Eelde
De bloemen zitten er erg mooi uit. De reden dat ik maar 4 sterren geef is omdat de bloemen verkeerd bezorgd waren.
Paul
Den Bosch
Goed service en snel.
Zahra Parandoush
IJmuiden
Snelle levering op tijd! Hele mooie bloemen
Sita
Buurmalsen
Ik ontving als besteller een bericht dat de bloemen persoonlijk waren afgegeven. Omdat ik geen reactie van de ontvanger had gekregen, heb ik met hem contact opgenomen. Hij had niks ontvangen. Vervolgens is hij gaan bellen met Fleurop en na contact met de bloemist die de bloemen zou bezorgen bleek dat er niks was afgeleverd en ook de bloemen waren al weg. Hij kon alleen het kaartje nog krijgen. Echt slecht!
N.v.t.
Job Smeltink
Amsterdam
Ik bestel zeker zeven keer per jaar via Fleurop. Kwaliteit boeketten is prima. Bezorging meestal okay. Dit keer ronduit onvoldoende. Laat in de avond. Gemiste kans en bij uw prijsstelling kan dat natuurlijk niet
Frits Herman de Groot
Utrecht
Makkelijk te bestellen. Leuke keuzes. Kleindochter had gehoord dat ze geslaagd was voor HAVO 's ochtends en ik plaatste order door omstandigheden pas om 12.30!
Anneke Vrolijk Haasnoot
Spijkenisse
Altijd uitstekende service
Brigitte Hessels-Debougnoux
Echt
Ik most een rouw bloemstuk besteelen vanity Italie voor levering in Nederland. Order process is gemakkelijk te volgen - de keuze van het rouw bloemstuk ook snel gedaan. Dan is het natuurlijk afwachten welke bloemist de bestelling krijgt. De reactie van de directe familie van de overledene was dat het een heel mooi arrangement was!
Barbara
Giardini-Naxos
De ontvanger was zo verrast door de mooie bloemen.. erg luxe bos. Zeer blije ervaring!
Carola Swaan
Bovenkarspel
Mooie bos dezelfde dag bezorgd
Bas
Vianen
De communicatie was perfect, de ontvanger was zeer tevreden over de mooie bos bloemen!
Tineke Zwiersen
Haarlem