Laden reviews...
3.736 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overordnet set fremhæver anmeldelserne pålidelig levering og smukke buketter. Mange roser nem bestilling og pålidelig service, selvom der opstår substitutioner eller forsinkelser. Det brede udvalg og konsekvent kvalitet nævnes ofte som styrker. Samlet set opfattes Fleurop som en bekvem løsning til at sende blomster.
Bij de invulling van de bestelling heb ik expliciet de luxe wenskaart met een zelfgemaakte tekst ingevuld. Bij de aflevering ontbrak de kaart. Daardoor werd de ervaring van de bestelling voor een groot deel teniet gedaan. U dient uw bestelprogramma zodanig aan te passen dat ik de ingezonden gegevens kan terugzien en opslaan, voordat ik uw bevestiging van de bestelling ontvang.
N.v.t.
Frits Strik
Amsterdam
Een mooi boeket besteld voor lieve vrienden, helaas waren zeniet thuis. Daarop hebben ze kaartje in de bus gehad dat ze naar de winkel mochten komen. Daar werd een heel mooi boeket vers gemaakt. Super! Bloemist uit Beuningen.
Mieke
Utrecht
Bezorgd boeket duidelijk minder dan jullie afbeelding. Zie de roos.
Jan van der Beek
Zwolle
Had woensdag besteld en meteen kunnen leveren super Vriendin heeft foto gestuurd naar mij heel mooi Bedankt
Janine Verpoort de jong
Kerkrade
Snelle levering en mooie bloemen,een goede service
Dinand Prins
Almelo
De site is overzichtelijk en makkelijk. Bestellen gaat daarom heel snel en gemakkelijk. Levering op de aangevraagde datum en de bos bloemen was echt prachtig!
Wendy van Gemert
Wijchen
Als ik de afbeelding vergelijk met wat er is bezorgd vind ik dat je heel veel betaald voor weinig ik dacht een mooi boeket uit te hebben gezocht van een mooi bedrag de zomerpracht en dan de middel mensen te bedanken. Ik schrok toen ik zag wat ze hebben ontvangen. Meteen in de avond een mail eruit gedaan en nog niks vernomen. Jammer dat daar niks op terug komt
Angela Van de Langenberg
Nistelrode
Prachtig boeket zoals uitgekozen, info over aflevering, top
René Rutgers
Leeuwarden
Duidelijk, snel en correct. Altijd een mooie bos bloemen.
Petra Reintjens
Heerlen
Hij zag er echt mooi uit
Johan Van Gennip
Sprang-Capelle
Mooi boeket, plaatje waargemaakt
André
's-Gravenhage
Het boeket is fantastisch en de bezorging ging snel. Binnen 2 uur. Wel had ik liever een tijd afgesproken voor het bezorgen zodat ik wist dat er iemand thuis was. Nu is het bij de buren bezorgd en dat was eigenlijk niet de bedoeling. Jammer dat je geen tijd kunt invullen bij het bestellen.
Ernest Luijkx
Hellevoetsluis
Ruime keuze aan boeketten, makkelijke website, bezorging op tijd en goede communicatie. Prima optie als je een bloemetje wilt geven maar dat niet zelf kunt bezorgen.
Anja
Madrid
Alles helemaal top behalve de zeer beperkte functionaliteit van de kaart design software. Onderkant tekst was bovendien niet afgedrukt op uiteindelijke kaart.
fernando
Den Haag
Fijne ervaring!
Katelijne Schmeink
AMSTERDAM
Gewoon online regelen in enkele stappen: Boeket uitkiezen op basis van foto! Adresgegevens invullen. Voor 14 uur geregeld is dezelfde bezorgd. Vooral, dat ik het boeket zelf kan zien! Daarom via hun site.
Irene Hundscheidt
Venlo
Snel bezorgd Boeket zag er goed uit
Lucia Schiava
Groningen
Vlotte besteldcen netjes bezorgd
Janine Bakker
Ede
De bloemen zijn helaas een dag later dan besteld en gepland bezorgd.Wij hebben geen bericht ontvangen dat ze op de juiste afdeling zijn bezorgd. Helaas. Erg onzeker.
N.v.t.
Sangha Amersfoort
Amersfoort
Een zo mooie bouquet, perfekt voor onze herinneringsddag.
Jim Platt
Voorschoten
Mooi boeket.Kreeg ook erg goede reactie van ontvangster
John Beckers
Maastricht
Zeker de moeite waard om vaker via Fleurop een boeketje te versturen!!!
Gerard Hoogkamer
Noordwijk
Zomerboeket middel besteld. Schitterende combinatie. Op tijd geleverd, zelfs op een Waddeneiland
Frans Baaren
Oost-Vlieland