Mooi boeket en snel bezorgd!
Mooi boeket, dat snel is bezorgd. Mijn zus en zwager waren blij verrast en er blij mee. Ze genieten er iedere dag nog van.
Tonny Mulders
BERKEL-ENSCHOT
Laden reviews...
3.676 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Har totalt 194.868 anmeldelser med en gennemsnitlig score på 8,8
Review overzicht
Overordnet set fremhæver anmeldelserne pålidelig levering og smukke buketter. Mange roser nem bestilling og pålidelig service, selvom der opstår substitutioner eller forsinkelser. Det brede udvalg og konsekvent kvalitet nævnes ofte som styrker. Samlet set opfattes Fleurop som en bekvem løsning til at sende blomster.
Tonny Mulders
BERKEL-ENSCHOT
De bloemen zijn fantastisch , heel mooi ! Het adres was niet goed , de klantendienst heeft mij op een vriendelijke manier verder geholpen !
Margot Knegtering-Breuning
Zwolle
s morgens besteld en s middags keurig bezorgd goede services
Odette van Poppel
tilburg
mooi boeket
Sjaak Swart
egmond-binnen
Vanuit Tanzania rouwboeket besteld dat op tijd op de opgegeven locatie werd geleverd. Met een berichtje in de brievenbus kon het boeket alsnog worden opgehaald. Top.
Harrie Gorissen
Bussum
Snel geleverd en een blije ontvangst
Angela Schepens
Tilburg
Wij hebben meer dan eens bloemen via Fleurop besteld en laten bezorgen en dat is altijd erg goed gegaan. De boeketten waren altijd wat we besteld hadden en ze werden keurig op tijd bezorgd.
Martin Blokpoel
Santander - Spanje
Ik heb ruim een week geleden bloemen met vaas laten bezorgen. Duurdere vaas besteld, goedkopere andere vaas geleverd. BBloemen waren ook totaal anders dan op plaatje. Heel veel groenopvulling weinig bloemen. Klacht ingediend 8 dagen geleden, nog steeds niets gehoord. Meerdere keren contact proberen te zoeken.
Jacqueline Smiet
Houten
Prachtige verse bloemen vlgs afbeelding
Jolanda
AP
Voor flink bedrag rouwstuk besteld voor crematie in België. In vergelijking met andere bloemstukken, toevallig ook wit, viel duidelijk op dat de bloemen van Fleurop minder vers waren. Vond ik erg vervelend.
Eline
Den Haag
Prachtig rouwboeket, mooi lint, snelle service. Heel fijn om op een verdrietig moment zo ontzorgd te worden.
Riekje de Haan
Amsterdam
Geweldig veel keus en goede kwaliteit
Yvonne
Reeuwijk
Makkelijk te bestellen in een overzichtelijke site en alle afspraken zijn nagekomen.
Jozefa van Dam
Leersum
besteld en zelfde dag nog geleverd
Erik Eekhout
IJmuiden
sMorgens doorgegeven 'en om 1415 uur kreeg ik al een bedankje voor het boeket
Gerda Van Loenen
Tuil
De bloemen waren perfect en zagen er prachtig uit. Een hele mooie bos! Het kaartje viel daarentegen erg tegen. De tekst stond niet netjes recht en niet mooi in het midden. Daarnaast was de tekst erg klein gedrukt. Het komt hierdoor een beetje over alsof er op de kosten van het kaartje is bespaard en afgeraffeld werk. Is naar mijn menig meer uit te halen door het even straks en een mooi lettertype te gebruiken.
Mathijs
Westbroek
Mooi boeket en snelle levering
Dimitrie Geerards
Alkmaar
Supersnel geleverd en prachtige bloemen
Emiel Janse
Scharendijke
De levering was pas aan het einde van de dag. Het gaf mij de indruk dat het een vergeten boeket /levering was. Jammer hoor
Kees Riemsdijk
Haarlem
Geweldig bloemen
Sophia H Passaro
Boskoop
Ik schaam me dood voor de bos die geleverd is. Ik heb gekozen voor de grootste bos en er is een ***lig boeketje afgeleverd bij mijn familie. En daar betaal je dan 65 euro voor. En na het indienen van het contactformulier krijg je ook nog bericht dat het 14 dagen gaat duren voor je iets hoort. Nooit meer!
Chelsea Dohmen
Beek
In de ochtend nog urgent een bos bloemen besteld voor same-day-delivery. Het leven kan zo makkelijk zijn. Dank Fleurop!
Jan
Amsterdam
S avonds in Nederland besteld, de middag erna in België geleverd. Een prachtig herfstboeket waar de afzender maar vooral de ontvanger erg blij van werd! Bedankt Fleurop!
7 October 2026
Kristel
Alkmaar
Niks op aan te merken hoor!
7 October 2026
Ingrid van Polen- Struijk
Leeuwarden
Ik had aangegeven dat de bloemen op 1 oktober bezorgd moesten worden. Op 2 oktober kreeg ik een bevestiging dat de bloemen die dag bezorgd waren. Een dag te laat dus. Echter het werd nog erger, want na het weekend gaf de jubilaris aan dat ze helemaal geen bloemen had gehad. Vervolgens met Fleurop contact gezocht en die zouden het uitzoeken en mij bellen of mailen binnen een dag. Vervolgens heb ik niks meer gehoord. Weg ruim 50 euro! Pure oplichting.
6 October 2026
Bedrijf uit