steeds weer geweldig.
Prachtig boeket en tijdig geleverd zoals afgesproken
We hadden de grootste afmeting besteld, maar deze was een stuk kleiner dan andere boeketten van andere bloemisten. Bloemen waren wel van hele goede kwaliteit, prachtig boeket! Lint ook erg mooi!
Alles op tijd en hoe
Mooie bloemen, goede service
Ik had voor bijna honderd euro een bos bloemen gekocht en wou dat het op een specifieke datum aankwam bij mijn vriendin in Portugal vanwege onze jubileum datum maar op de dag zelf kreeg ze niks binnen en kreeg ik ook geen bevestiging. Volgende dag gebeld en ze zeiden dat ze niet wisten hoe het verder liep maar ze gingen kijken. Ik ben toen de voogende dag gebeld door de klantenservice en die ging er achteraan voor me en uit eindelijk gingen ze hem vrijdag leveren ipv dinsdag. Maar de vrouw achter de telefoon ging haar best doen om een grotere bos bloemen te leveren als compensatie (of gratis verzendkosten). Maar dat leek mij best logisch dat ik sowieso gratis verzendkosten krijg voor zon grote en onnodige fout.
Ontvanger blij.
Op gezette tijden bestel ik een boeket bij Fleurop, meestal voor mijn dochter die in het verre Australië woont. Niettemin bezorgt Fleurop ook daar een prima boeket en zoals gezegd, op tijd!
Bloemen waren na een halve dag uitgestorven. Bovendien veel, en dan bedoel ik ook aanzienlijk minder, ‘vol’ dan op het plaatje. Bezorgkosten zijn nu wel heel hoog in verhouding met wat je krijgt. Dit was de laatste keer dat ik besteld heb via Fleurop.
Zo een behulpzame klantgerichte, vriendelijke empathische dame aan de telefoon gehad. Van de klantenservice.maakte mijn dag goed. De bloemen waren mooi vers en op tijd bezorgd
Mooie bos op tijd bezorgt
Het boeket werd pas rond 18:00 uur afgeleverd op de 59-jarige trouwdag van mijn ouders. Dat vond ik erg jammer. Ik had gehoopt dat ze de hele dag hadden geweten dat ik ze niet vergeten was. Ook al stuur je een berichtje ‘s morgens is het toch leuker als ze de hele dag kunnen genieten van de bloemen. Nu doen ze dat later wel natuurlijk, maar toch. Zeker bij oudere mensen is einde dag niet leuk, want dan zijn ze moe. Het boeket leek niet erg op het boeket wat ik gekozen had, maar was wel erg mooi. Dus dat is dan prima.
Prachtige bos, goed aangekomen, heel blij mee.
Verse bloemen kleuren mooi op elkaar afgestemd en de ontvanger is er heel blij mee!
met mijn budget had ik voor het kleine boeket gekozen , de ontvanger was er heel verrast en blij mee .
De bloemen waren erg mooi, de bezorger was vriendelijk en we zijn erg tevreden.
De bestelling was na de deadline verstuurd om de volgende dag te bezorgen, maar het boeket werd toch nog de dag erna bezorgd en zag er (naar zeggen) heel mooi uit.
Iedereen blij!
Fleurop werkt met uitstekende bloemisten
Een mooi en fleurig lente boeket mogen ontvangen. Mooi verpakt met verzorgingstips erbij.
Mooi bos bloemen Op het juiste moment
Een dag te vroeg bezorgd.
Makkelijk en goed
Snel geregeld, boeket schitterend, zeer naar tevredenheid!
all good as prevuious
1 De Schutterij