Ik had een boeket plus chocolade besteld. Die zouden na 17.30 uur bezorgd moesten worden. Ze zijn op die dag bezorgd bij de buren, maar niet bij het juiste adres en niet op het genoemde tijdstip. De bloemen waren ook bijna levensloos. Volgende keer bestel ik bij een andere bloemist.
Een bos bloemen voor mijn vriendin haar verjaardag. Kost bijna 50 euro dus dan mag je ook iets verwachten. Helaas, op zaterdag geleverd en op donderdag al in zeer slechte staat. Laatste keer dat bloemen via Fleurop heb besteld.
Snel geleverd, mooi boeket.
Prachtig boeket en snel geleverd!
Donderdag rozen gekregen dinsdag verwelkte bos over gehouden koste 85 euro nooit meer doen
Prima service… juist in time & just enough
Duidelijk, snel en goed
Het
Het uitzoeken, de betaling en de levering was alles perfect. Mijn moeder was erg blij. De prijs is vrij hoog, maar het resultaat mag er wezen.
Alles goed. Mooie bloemen, op tijd bezorgd. Ben tevreden.
Mooie bos bloemen op laten sturen, na negen dagen kreeg ik een belletje dat ze nog steeds mooi stonden. Dus 5 sterren zeker verdiend.
Laat op de dag de bloemen besteld online en keurig netjes de volgende dag zoals beloofd op tijd bezorgd , super service, en ook prachtig boeket van de maand.!!!
Bestelling vanuit Nederland en bezorging St Pete Florida USA Via website aanvankelijk wat obstakels en opnieuw bestelling in moeten voeren. Op zich wel prima. Bezorging uitstekend.
Handig online te bestellen. Boeket als attentie laten bezorgen, ontvangster was er erg blij met het mei boeket
Besteld, tijd afhaal of bezorging aan gepast en zonder probleem het bloemstuk op de kist geplaatst. Kortom geweldige service en de shop in Dronten een 10 met een griffel en kus van de juf.
Het boeket leek niet op de foto. Ik had een pastel kleurig pluk boeket besteld. Er zat een grote felroze lely in, niet mooi en veel donkergroen blad. Het geheel vond ik te donker en te stijf. Ik begrijp dat de "schuldige" in dit geval de bloemenwinkel in Maastricht is. Helaas geen goeie ervaring.
Bestellen was een fluitje van een cent maar de waarde van een heel mooi, keurig op tijd geleverd condoleanceboeket is onschatbaar.
vers en op tijd perfect Fleurop raad ik mensen aan
Duidelijke site, makkelijk bestellen. Verse bloemen. Op tijd bezorgd.
Jammer, m.n. de stelen van het groen in het boeket waren te kort in verhouding met de bloemen. En gezien het bedrag waren er naar mijn mening te weinig bloemen en teveel groen.
Mooi op tijd bezorgd. Hor het boeket eruit heeft gezien, heb ik niet kunnen controleren.
Snelle levering en persoonlijke benadering bij ontvanger. Verse bloemen.
Precies zo geleverd als omschreven op website . Netjes en goed verzorgd.
Zelfs heb ik een fout adres gegeven zijn de bloemen op tijd op de juiste adres bezorgd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ