Ik had een boeket van 70 euro besteld en na 1 dag hingen de koppen van de rozen al. Ze geven 7 dagen sta gerantie dus ik klacht ingediend foto's gestuurd en wat zeggen ze je heb de stelen niet goed schijn afgesneden. Natuurlijk kets het daar op af. Ik heb potverdorie zo'n speciaal mesje om de bloemen schuin mee af te snijden wat ik altijd doe. Nog nooit problemen met een bos bloemen gehad verzorg ze altijd goed. En staan altijd lang in huis. Dit nog nooit eerder gehad. FlEUROP schaam je diep!! Dit is niet normaal hoe jullie dit afhandelen. Ik bestel nooit meer wat bij jullie en zal jullie zeker niet aanbevelen. Voor zoveel geld zo'n flut boeket aan kwaliteit. Ik zou zeggen bestel niet bij fleurop maar zoek een andere site om te bestellen want de kwaliteit van de bloemen is het geld zeker niet waard!
Eind v/d middag besteld en volgende ochtend voor de uitvaart bezorgd.
Goede referenties ontvangen
soepel proces en perfecte executie van bestelling
ik heb voor 45 euros boeket gekort..plus levering en kaartje ..rond 56 euros. de boeketten die afgeleverd is..is hellaas niet de zelfde als gekort..
Besteld op mijn telefoon in Nederland, geheel volgens afspraak geleverd bij het nieuwe huis van mijn zoon in Wichita KS. Prijzig, maar goed geregeld!
Prachtig boeket op tijd bezorgd.
Volledige service en topkwaliteit producten.
Prachtig boeket en prima levering
mooie boeketten
Zelfde dag nog geleverd. Heel erg fijn. En een prachtig boeket!
Mooi op tijd en goed te volgen. Gedaan wat ze zeggen te doen!
Zeer snelle levering van een prachtig boeket bloemen.
Prettig geregeld en keurig op tijd geleverd. Wel heel erg duur!!
Makkelijk een bos bloemen bestellen via de site .
Prijs kwaliteit verhouding klopt niet, vreselijk lelijk boeket is er bezorgd voor een behoorlijk bedrag. Laatste keer dat ik via Fleurop online bestel. Teleurstellende ervaring.
Snelle service, op tijd bezorgd, mooie bos. Wel duur!
Mooie bos bloemen voldeed aan de verwachting! Netjes bezorgd!
Snel gevonden, tot mijn grote vreugde binnen een paar uur bezorgd
Ruim assortiment Kwaliteit Snelle bezorging
Niet het boeket wat ik uitgekozen had. En het formaat, viel tegen
Top geregeld.
Ik heb een biologisch boeket laten bezorgen. Het is een prachtig boeket ik ben heel tevreden.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ