Veel keuze qua cadeaus
snel en mooie kwaliteit
Zeer goed verzorgd!
Ik had iets verkeerd besteld en heeft fleurop mij gebeld en het hersteld. Helemaal top.
Her kerststuk dat bezorgd is, was minstens zo mooi als op de afbeelding op de website.
Heel tevreden met deze bestelling
Mooi fleurig boeket op tijd geleverd de ontvanger was er blij mee
Makkelijk en vlot besteld. Het boeket is keurig geleverd en erg mooi! Mijn moeder was er erg blij mee! Mooiste boeket ooit, zei ze.
Altijd mooi boeket Altijd keurig op tijd bezorgd Bestel altijd bij fleurop dan komt het goed
Ik woon al een paar jaar in Portugal maar heb nog steeds familie en vrienden in Amsterdam en dan is het heel prettig dat je ze kan verrassen met een mooi boeket
Keurig net boeket en netjes op tijd geleverd
Precies op het juiste tijdstip bezorgd
Bestellen is eenvoudig, uitvoering en levering gaan zoals verwacht.
Snel en makkelijk geregeld
Hoge prijs, wel goede bezorging en verzorgde bos.
Conform verwachting goede klantservice
Helemaal top met Fleurop
Netjes en op tijt bezorgt.
dag ervoor besteld, prachtig boeket afgekeverd op afgesproken plaats en tijd Cijfer 10
Had bloemen online besteld voor aflevering in de UK en werd op de dag zelf gebeld dat aflevering op dat adres niet meer mogelijk was omdat fleurop daar niet meer in de buurt zat. Kon wel voor €17 meer met vervoersbedrijf.
Alles volgens afspraken
Gemakkelijk bereikbaar en correct geregeld Op de besteldag nog bezorgd. Perfect!
Snelle en goede service
Elke x super geregeld , ook dit x weer ! Volgende x weer !!
Mooi maar te duur
1 De Schutterij