met mijn budget had ik voor het kleine boeket gekozen , de ontvanger was er heel verrast en blij mee .
De bloemen waren erg mooi, de bezorger was vriendelijk en we zijn erg tevreden.
De bestelling was na de deadline verstuurd om de volgende dag te bezorgen, maar het boeket werd toch nog de dag erna bezorgd en zag er (naar zeggen) heel mooi uit.
Iedereen blij!
Fleurop werkt met uitstekende bloemisten
Een mooi en fleurig lente boeket mogen ontvangen. Mooi verpakt met verzorgingstips erbij.
Mooi bos bloemen Op het juiste moment
Een dag te vroeg bezorgd.
Makkelijk en goed
Snel geregeld, boeket schitterend, zeer naar tevredenheid!
all good as prevuious
Het boeket tulpen was kleurrijk en erg mooi het kleine knuffel konijntje was prachtig en erg leuk. De aflevering van het boeketje was leuk knuffel verstopt waardoor de verassing groter werd
Very nice bouquet for my wife at Easter
Bloemen gaan na paar dagen hangen en kaartje een slecht geprint briefje, had meer verwacht voor eur 40,- Bezorging was wel ok.
En commandant chez Fleurop je suis sûr de jamais être déçu
nvt
Alles OK qua product 'het boeket bloemen'. Echter: 1) Bezorgkosten €7,95 is erg duur in verhouding tot order bedrag. 2) Geen gratis eenvoudig blanco tekstkaartje voor bij de bloemen, voor de meest simpele kaart moet je ook €1,69 betalen. Deze twee dingen zijn echt een groot minpunt en zal de volgende keer wel zeker meewegen bij de beslissing voor Fleurop of een alternatieve firma. U hoeft geen reden te geven zoals "stijgende kosten of kosten dekkend" om dit te verklaren, of "we zijn maximaal transparant". Is gewoon te duur, en geeft toch het idee we proberen de winst te maximaliseren over de rug van de klant die op afstand van de begunstigde zit.
Mooi aanbod van bloemen; geweldige service; bevestiging van bezorging en geweldige reactie van de ontvangers van het boeket due me er een foto van stuurden en het zag er inderdaad prachtig uit.
Fleurop stelt nooit teleur. Het boeket is in werkelijkheid mooier dan de foto! Je maakt de ontvanger er erg blij mee. Ga zo door en dank!
Boeket is op tijd bezorgd ondanks paasdrukte
Mooie site met veel assortiment
Het bestellen ging eenvoudig. Op de aangegeven dag werd mijn schoonmoeder verrast met een prachtig boeket waar ze dan ook heel blij mee was.
Had via de webshop een middelgroot boeket besteld. Zag de bos via een foto van de ontvanger en was teleurgesteld. Bestel niet meer via de webshop. Wanneer ik bij mijn bloemist, ook bij Fleurop aangesloten, een bos bestel ziet deze er veel mooier en voller uit. Jammer!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ