Laden reviews...
3.781 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overordnet set fremhæver anmeldelserne pålidelig levering og smukke buketter. Mange roser nem bestilling og pålidelig service, selvom der opstår substitutioner eller forsinkelser. Det brede udvalg og konsekvent kvalitet nævnes ofte som styrker. Samlet set opfattes Fleurop som en bekvem løsning til at sende blomster.
de bloemen waren dezelfde dag nog geleverd!!!
Valerie
Amsterdam
Besteld en voordat we het wisten werd het al geleverd in het ziekenhuis waar het direct de kamer van mijn vader opfleurde! Boeket kwam ook echt overeen met wat de website zegt.
Meriel Poolman
VOORBURG
Enig minpunt in de communicatie is de mail die vroeg in de ochtend van de bezorgdag wordt gestuurd, waarin gezegd wordt dat misschien je bloemen al bezorgd zijn. Pluspunt de mail waarin staat bij wie de bloemen zijn bezorgd.
Annemarie De Vries
Rotterdam
Een prachtige bos bloemen, de dag na bestelling bezorgd.
Greetje
Amsterdam
De ontvanger belde mij ontroerd op. Iedereen leek haar droevige dag vergeten. Ze bedankte me voor het lieve mooie Bouquets. Mooi op tijd geleverd! Dank Peggy Adema
Peggy Adema
Ijsselstein
Makkelijk te bestellen hele verse bloemen en super service hier ben ik blij mee
Birgit Van Haver Weber
Rotterdam
T is jammer dat de man die t boeket bracht bij m'n vriendin zo knullig deed: hij sprak een verkeerde naam zodat zij dacht dat t verkeerd- niet voor haar was....later zei hij dat hij z'n bril niet op had.... Jammer maar t verpest t moment van verrassing.....
Mw.m Spaander
Abbekerk
Hoewel de bloemen echt prachtig waren, ben ik helaas erg teleurgesteld over de service. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf een fout heb gemaakt met het huisnummer, waardoor de bloemen niet bezorgd konden worden. Toch had ik het netjes gevonden als er even bij de buren was aangebeld. Dan was de ontvanger alsnog ontzettend blij geweest. In plaats daarvan moest ik de bloemen zelf ophalen, wat voor mij een enkele reis van 12 kilometer betekende. Ik heb ook nog geprobeerd de bloemenwinkel ongeveer tien minuten voor sluitingstijd te bellen, maar er werd niet opgenomen. Daarnaast vond ik het kaartje van €1,69 erg tegenvallen. Voor dat bedrag verwacht je iets moois, maar het bleek slechts een simpel uitgeprint papiertje met een piepkleine tekst. Kortom: de bloemen waren prachtig, maar de service liet voor mij helaas veel te wensen over.
M
Vlodrop
Goede ervaringen mee en je krijgt een vermelding/update hoe de levering is verlopen.
Anita Tijs
Deventer
Mevrouw waar ze voor waren was echt verheugd. Is ook heel mooi boeket zag ik op foto die ze stuurde. Dank!
Cora Bosch
Veenendaal
Ik bestelde pas in de ochtend voor een af te leveren boeket 's middags en het wàs er op tijd !! Net zo mooi als op de afbeelding.
Margriet de Vries
Sint maarten
3 punten aftrek: 1. Jullie tonen prijzen zonder btw ik de website. De totaalprijs zie je pas bij afrekenen. Dat is belachelijk voor een consumentensite en voelt echt als ******. 2. Het pakket werd niet bezorgd op de gekozen bezorgdag. Dus een dag te laat. 3. We was geen communicatie over de aangepaste bezorgdag of überhaupt van te oren wanneer de bezorging zou plaatsvinden. Jullie zijn dus in alle stappen van het proces niet klantgericht, leveren niet de beloofde service en communiceren slecht. De bos bloemen was mooi. Hopelijk blijft hij lang staan om de negatieve punten te compenseren.
Astrid Witteveen
Amsterdam
Leuk boeket, precies op tijd geleverd. Allemaal goed.
Benno Verleun
Rotterdam
Er was een boeket besteld, maar per abuis was de verkeerde datum (door mijzelf) verkeerd ingevuld. Hier heb ik toen over gebeld en het boeket zou alsnog binnen een paar dagen daarna bezorgd worden. Een paar dagen daarna nog steeds geen boeket binnen. Weer gebeld, was er een fout gemaakt bij hun en was het boeket nog steeds niet geleverd. Helaas ook geen compensatie aangeboden gekregen.. Het boeket was ook kleiner dan gedacht.
Stefanie
Brielle
Voor het versturen van een bedankje heb ik bewust gekozen voor Fleurop vanwege hun goede reputatie. Het bestelproces was eenvoudig, de bezorging verliep probleemloos en het ontvangen boeket zag er verzorgd en kwalitatief goed uit. Fijn om te weten dat je op een vertrouwde naam kunt rekenen wanneer het belangrijk is dat een attentie goed aankomt. Ik ben zeer tevreden over de totale ervaring.
Anand Manichand
Rotterdam
Ik moest bos bloemen in Italië krijgen. Met Fleurop zo geregeld! En wat blijkt: op de dag perfect afgeleverd. Waar vindt je dat nog Wil eigenlijk 10 sterren geven… Chapeau!!!
Paul
Nijmegen
Fleurop bestellingen gaat altijd naar tevredenheid, houden zo!
Duco Schmittmann
Almelo
Zie boven.
AM Smit
Rotterdam
Ook al bestelde ik eind van de ochtend, het boeket werd al binnen een uur bezorgd! Prachtig boeket en supersnelle levering. Echt geweldige service. ❤️
Marijke van Hengstum
Middenmeer
Usa is duur maar kwaliteit prima. Kan er niet zelf voor langs gaan.
Joke kouwenhoven
Voorburg
Roan Wynia
Vught
Het is alleen de bloemist wil wel eens ouden bloemen geven dat het boeket na 3 a 4 dagen kapot is Jammer
Engelina Leeuwen
Rijen
Heb de bloemen niet gezien vanwege de bloemenzee doener was bij de uitvaart
George Blankenzee
Hoogvliet
René
Emmen
Jullie dekken jezelf in met de zin “we streven ernaar om voor 18:00 uur te bezorgen” maar om ‘s avonds na 8 uur nog eens langs te komen vind ik wel het andere uiterste. Verder een netjes bosje bloemen.
Wietze de Haan
Bolsward