Om mijn dochter en haar partner te feliciteren met hun aankomend huwelijk, leek het met mijn echtgenoot en mij leuk om hun diezelfde dag nog een mooie kleurig boeket te sturen. Veel keus maar voor deze gelegenheid waren we er snel uit: Kleurrijke Lente, middelgroot. Zo gezegd ,zo gedaan! Een leuk kaartje erbij , boeket in een vaas, en klaar! We kozen een firma in Heiloo, omdat zij daar ook wonen. De service was fantastisch want ik mijn dochter 2 uur later aan de telefoon toen zij vertelde dat ik even moest wachten omdat er iemand met bloemen voor de deur stond. Tot zo ver prima... Bij het zien van het boeket, schrok ik... helemaal geen kleurig lente boeket. Wel kleur maar veel kleuren die in elkaar overgingen en stijfjes in de vaas. Kortom, ik wilde op zeker spelen....en dat is dus niet gelukt. Dit boeket zou ik niet gekocht hebben in een winkel. Helaas......
Snel en accuraat
Weer goede ervaring met Fleurop
Makkelijk bestellen en prima afhandeling
De reactie die ik van mijn oudste dochter ( waar het boeket voor was) was prompt, ontroerd en hartverwarmend! Daags naderhand kon ik naar haar toe en het boeket met eigen ogen aanschouwen. Prachtig! Boven verwachting zelfs. Mooier en voller dan op het plaatje op de site en de bloemist heeft zich perfect gehouden aan de kleurstelling van mijn keuze.
Kwaliteit prima
Snelle service, prachtig boeket dezelfde dag bezorgd
Incl bezorging was het bijna 50 euro voor een bos bloemen.
Had een gewoon boeket besteld, maar kwam een tulpen bos, die na al uit waren toen ze ze kreeg. Heb een foto van donderdag en woensdag zijn ze bezorgd. Dacht nog zal ik bericht doen dat verkeerde bos is en voor bijna 30 euro al een uitgebloeid is. Maar was aan werk en vergeten.
‘s Avonds besteld, de volgende dag geleverd. Super. Mooi, verse bos bloemen.
Zoals het hoort
Een prettige ervar, voor herhaling vatbaar!
Sorry hoor 66 euro voor een paar rozen? En helemaal een andere boeket dan in de afbeelding van jullie site. En de bezorgkosten er ook nog bij. Hoppa 72 euro voor een simpele boeket met gras erin en bijna geen bloemen. Schande. Dat boeketje wat jullie hebben opgestuurd kost hooguit 35 euro. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik gebuik maak van jullie dienst. Nog nooit zoveel spijt gehad van iets wat ik heb gedaan.
Prachtig boeket, keurig afgeleverd
Niet geleverd volgens bestelling. Bij telefonisch klacht is de dame zo eigenwijs dat volgens bestelling is. Is ook niet klantvriendelijk. Kleur klopt gewoon niet en ook het type niet. Moet ook nog in de verpakking zitten en meer Foto’s. Zo werkt het in de praktijk niet. Als de klacht niet juist wordt opgelost zulke nu we geen bloemen meer bij Fleurop bestellen. Bestelnummer 2472061.
Mooie bos bloemen!!
Zo mooi, nog mooier dan op het bestelformulier
nvt
Besteld en zelfde dag geleverd, met een zelfgemaakt kaartje. Blije ontvanger!
Prachtig boeket en op tijd afgeleverd
Had het fijn gevonden als ik over het proces op de hoogte was gehouden. Ik had geen idee of en wanneer de plant geleverd zou worden. Daar kunnen jullie vast duidelijker over zijn.bijv. opdracht ontvangen door bloemist.in behandeling, onderweg naar eindbestemming. Etc.
Nvt
Het boeket was comform de weergave op de foto en voldeed volledig aan de verwachting.
Vrij last minute een boeket besteld. Deze is snel bezorgd op dezelfde dag, en hij is prachtig,
Bos bloemen en schocolaatjes gezien viel me vies tegen voor wat je voor 62 euro krijgt
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ