Filtre

uitstekend

Het was erg fijn om mijn lieve dochter een klein cadeautje te kunnen sturen voor haar verjaardag, aangezien ze ver van haar familie woont in jullie prachtige land.

• Você nos recomendaria? sim

Geen reactie terug

Bloemen zijn bezorgd op rouwcentrum. Kreeg ik via klantenservice bevestigings mail van. Hierop heb ik geantwoord met het een en ander, maar totaal geen reactie op gehad. Vandaag was de uitvaart, dus nu is het Te Laat helaas.

• Boeket

Perfecte en uiterst betrouwbare service! Jullie helpen mensen om mensen blij te maken!

Zo belangrijk om mensen dichter bij elkaar te brengen als ze veraf wonen, feesten, rouwen, ... !

• Boeket

Slecht , verkeerde adres en verkeerde bezorgdatum en geen reactie op ingediende klacht.

Boeket is te laat bezorgd op verkeerd adres zonder bericht aan ontvanger of aan mij. I’m hen even klacht ingediend was top gen reactie

• Boeket

Altijd perfect, bloemen, aflevering, enz.

Heel betrouwbaar. Altijd perfect, bloemen, aflevering, enz.

• Boeket

Mooi boeket, mooi op tijd bezorgd! Prima service!

• Boeket

Goede optie als je zelf niet kunt

Fijn dat het bestaat en dat je weet dat er een mooi boeket namens jou bezorgd gaat worden. En dat je goed op de hoogte gehouden wordt met betrekking tot de bezorging

• Boeket

Supermooie bos bloemen binnen een uur bezorgd!

Supermooie bos bloemen ontvangen, vriendelijke bezorger en al binnen een uur bezorgd! Volgende keer weer!

Zoals gezegd heel goed

Prachtig, Snel, gewoon Fantastisch

Ik had op zaterdag in de ochtend een boeket bloemen besteld om iemand sterkte te wensen. En een paar uurtjes later was het prachtige boeket gewoon al bezorgd. Ik was echt blij verrast door de snelle levering en de kwaliteit van het boeket. En het allerbelangrijkste de ontvanger was erg blij en dankbaar! Het uitzoeken en bestellen op jullie site was ook erg makkelijk. Dus een zeer tevreden klant!

Hartverwarmende ervaring verpest

Bloemist leverde het boeket zonder het bestelde en betaalde kaartje. Wat een hartverwarmend moment zou moeten zijn voor mijn moeder nadat mijn vader een dag eerder was overleden werd een zoekplaatje op een moment dat er al genoeg zorgen waren. Nooit meer!

Voor herhaling

Last minute boeketje

Als je de dag zelf nog wilt bestellen dan kan dat. Mooi boeket zoals foto.

Prachtige bos bloemen

Mooie bos bloemen, netjes bezorgd.

Netjes

Bos bloemen online besteld, zag er netjes uit.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Bestelling te laat, tekst miste half.

Het bijgeleverde briefje miste de helft van de aangeleverde tekst - hierdoor sloeg de boodschap de plan mis. De bestelling was ruim op tijd gedaan, maar werd toch pas op dag 2 aangeleverd - hierdoor was er ook een gemiste kans voor betere timing en impact. Bloemen vielen wel goed in de smaak.

• Boeket

De bestelling kwam op tijd op de juiste locatie aan. Het zag er uit zoals op het voorbeeld.

Frisse lente

Aantrekkelijk lenteboeket en prima afgeleverd door een van de betere bloemenzaken in Deventer.

Slechtste website ooit!!!

Bloemen zijn altijd keurig en van hoge kwaliteit, maar de website is absoluut dramatisch. Alles loopt vast, kaarten invullen werkt niet en bevestiging volgt laat (meermaals), maar helaas is er qua kwaliteit van bloemen geen alternatief. Bloemen absoluut keurig, verder slecht.

• Boeket

Snel, leuk en veel keus....ziet er vrolijk uit!

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Gewoon top

Gewoon top !

Slecht

Helaas zijn de bloemen niet bezorgd en is er geen briefje achtergelaten. Op een bericht met vragen hierover wordt niet meer gereageerd. Erg spijtig

• Boeket

Mooi rouwbloemstuk en goede service

Zelfs vanuit het buitenland bestellen was eenvoudig. Er is een mooi en passend assortiment aan rouwbloemstukken en de service is uitstekend. Het was erg fijn om per e-mail een bevestiging te ontvangen dat de bestelling was aangekomen en dat de bloemen waren afgeleverd bij het rouwcentrum. Dit gaf mij veel rust en verzachtte de situatie, omdat ik zelf niet naar Nederland kon afreizen

• Boeket

Mooi boeket en weer top en snel geleverd.

Altijd een snelle levering en goede kwaliteit boeketten.

Geweldige service

Goede service, ik kwam erachter dat degene voor wie ik bestelde op dat moment niet thuis was. Kostte me geen enkele moeite om (op dezelfde dag!) nog te wijzigen. Heel fijn!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ