Eenvoudige bestelprocure en prachtig verzorgd bloemdstuk.
Snelle levering en het gemak met bestellen via internet.
Goed verzorgd en snel mooie bloemen
Fijn dat het snel bezorgd kon worden!!
Goede site om keuze te maken. Snelle aflevering. En bevestiging van bezorging is heel fijn. Thanks!!
Bloemen besteld. Mooi boeket is afgeleverd aan hele goede vrienden die mij meteen opbelde voor te bedanken voor het prachtige boeket. Heb een e-mail gestuurd over deze ervaring en kreeg meteen een e-mailtje dat deze mooie woorden doorgestuurd worden naar de bloemist die de bloemen geleverd heeft. Zeer attent allemaal.
Mooi boeket en een erg blije zilveren bruidspaar. Daar ging het om en dat is gelukt. Aangezien we in Duitsland wonen en een bloemetje voorbij brengen niet even gaat, was dit een hele fijne oplossing.
Op het begeleidende lint had ik, denkend aan de nabestaanden STERKTE geschreven. Tot 2 keer toe werd ik daarover gebeld of dat echt wel de bedoeling was aangezien de meeste mensen een boodschap voor de overledene gebruikten, zoals BEDANKT LIEVE ....... Dat ze daaraan dachten getuigt van een goede service-instelling. Complimenten!!
Mooi boeket, netjes en op tijd bezorgd en bericht gestuurd van ontvangst. Prima.
Het in buitenland bezorgde boeket was in ieder geval niet zoals op de site gekozen. Geen veelkleurig zomerbloemen maar een iel begrafenisboeket met voornamelijk witte lelies.
Bestellen, bezorgen. Perfect geregeld!
Ik vind het een prima opzet, alleen erg duur
Namen telefonisch contact op om even te overleggen bij onduidelijke situatie.
Ik was niet tevreden met mijn bouquet wat ik had besteld voor mijn vriendin in Duitsland. Er was een heel ander bouquet geleverd. Ik had aangegeven dat ik er niet tevreden mee was. Ik wilde ter compensatie een gratis bouquet en dat is heel netjes opgelost door Fleurop.
Bovenstaande zin zegt genoeg.
Makkelijk te bestellen. Snelle bezorging
geweldig
De bloemen waren prachtig Maar het bloemstuk was niet ruim van te voren afgeleverd (Wat wel werd aangegeven) Pas toen de uitvaart al was begonnen Daarbij heb ik ook geen afleverings bevestiging ontvangen Aanbeveling: geef ik een een 'ja' omdat de bloemen en het rouwbloemstuk mooi was 'nee' als het gaat om bezorging vooral voor een uitvaart, moet dat optijd zijn.
Bloemetje besteld voor naar Canada voor een verjaardag. 2 weken van tevoren. Na een dag gebeld of hij een dag eerder kon. Kon ik geen antwoord op krijgen en zal teruggebeld worden. Niet terug gebeld. Zelf gebeld, weer geen antwoord kunnen krijgen. Toen maar geannuleerd en een nieuwe bos besteld. Zal tussen 09.00 en 18.00 bezorg worden. Bijna tegen 21.00 pas bezorg en maar bij de buren bezorg want degene die hem moest krijgen was al weg voor het weekend. Jammer.
Mooie bos
Alles precies volgens afspraak !
Wel duur, maar dat geldt voor zowat alles.
Mijn ervaring met fleurop be was geweldig mooi boeket gemaakt en op tijd geleverd.
Het hele proces is duidelijk, met name door de heldere communicatie. De ontvanger was erg blij met de bloemen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ