Anoniem verstuurt. S'middags bij patiënte op bezoek geweest die er samen met haar partner er niet uitkwamen.wie de verzender was. Maar zeer verguld met de bos bloemen. Zag er netjes uit.
Goedemorgen, Heb ook nog telefonisch contact gehad met een medewerker ivm niet geheel te ziene tekst! Vriendelijk te woord gestaan en samen gekeken of de tekst juist was overgekomen . Dit was gelukkig het geval! Vriendelijke groet, Janine
Blij mee
Redelijk tevreden omdat ik het bloemstuk voor "middel" formaat wel wat klein vind uitgevallen. Zie ook de foto. Wel tevreden over de levering, is keurig bij de mensen aangekomen, ondanks dat ze in een hotel zaten.
De bos die. bezorgd werd was nog mooier dan op het plaatje. Erg tevreden weer over de service.
Een typefout die ik pas later opmerkte kon nog gecorrigeerd worden
Super !
Bestellen en bezorging prima! Boeket is vrijdag bezorgd ik zag het zondag toen was al een vd zonnebloemen.verlept en de lelie al.heel ver uit Dat vond ik heel jammer.
Makkelijk online te bestellen en snelle en goede aflevering.
Een groot boeket rozen werd op nummer 27 ipv 37 bezorgd. Dat nam de verrassing nogal weg. Geen restitutie behalve van het bezorgtarief. Wel mooie bloemen!
Goede communicatie
Fijn dat je laat in de avond nog een bestelling kan doen, die de volgende dag ook op tijd gearriveerd zijn.
Boeket laten bezorgen bij mijn vriendin in Sneek. Bestellen ging makkelijk en de bezorgen was keurig op tijd. Gevolg, blije vriendin, blije ik.
Eenvoudig en goed, bloemen in Edinburgh laten bezorgen, 's morgens besteld, 's middags bezorgd.
Prima service, mooi boeket bezorgd
Ideaal dat je een mooi boeket van een lokale partner kunt laten bezorgen!
Ik heb tot nu toe twee keer bij Fleurop Maastricht besteld en heb beide keren te horen gekregen dat de bloemen er oud/slecht uitzagen. Jammer want je betaald er best wel wat voor. De laatste keer was de bezorger blijkbaar ook onvriendelijk en bijdehand. Nergens voor nodig. Voortaan bestel ik ergens anders.
In de morgen besteld en in de middag al geleverd. Daar wordt een mens blij van. Toppers zijn jullie
Prachtige bos bloemen laten bezorgen volgens afspraak
Mooie produkten, netjes op tijd, duidelijke website
Top service!
Misschien direct na het afleveren een berichtje sturen dat het geleverd is en niet de volgende dag.
Altijd makkelijk snel en prachtige bloemen
Goede bloemen en levering optijd.
Bezorging op tijd. Mooie bloemen!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ