Filtre

Top geregeld

Ondanks een wijziging in de bezorgdatum top geregeld.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen! Maar ik vind de grootte van het boeket zo tegenvallen. Ik heb bewust een medium besteld maar dan nog valt deze klein uit.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Op tijd geleverd en een fantastische kwaliteit.

Snel en goede service

Ik had een bloemen besteld maar kwam erachter dat de ontvanger niet thuis was dat weekend. Na een telefoontje op zaterdag, de dag van levering, heeft fleurop geregeld dat de bloemen later werden bezorgd. Heel fijn!

perfect

perfect op tijd, en een erg mooie bos bloemen!

Betrouwbaar

Fleurop gevraagd of ze een bos bloemen bij een restaurant af willen leveren zodat het op tafel staat bij aankomst. Dit is gelukt. De bos was klein, maar fijn en mooi gevonden en werd gewaardeerd.

Altijd top bij Fleurop

Prettige organisatie om mee samen te werken. Mooie website en gebruiksvriendelijk. Bloemen zijn altijd goed.

Zeer teleurstellend

Onlangs bij Fleurop een rouwboeket besteld. Het boeket (pioenpracht) is op de dag van de uitvaart bezorgd en leek wel een week oud. De pioenrozen waren uitgebloeid en de rest was verlept. We schaamde ons diep... Na contact te hebben gehad met de klantenservice (inclusief een foto) kregen we te horen dat de foto niet duidelijk genoeg was en de klacht niet verder in behandeling genomen kon worden als er geen betere foto werd gestuurd. Wat een empathie. Alsof je een uitvaart opnieuw kunt organiseren om een fotoreportage voor Fleurop te maken... Hier bestellen we nóóit meer.

Geen duurzaam boeket.

Ik had een duurzaam boeket besteld en daar zit dan een lelie in, een soort waar het meeste gif op wordt gespoten. Dan ben je verkeerd bezig.

• Boeket

De bloemen kwamen terecht, ook al was ontvanger niet thuis!

Ik was blij verrast dat de bloemist de moeite heeft genomen om de bloemen op een ander adres te bezorgen. Heel fijn dat mijn vriendin haar bouquet zo toch nog op dezelfde dag ontving!

• Boeket N.v.t.

Superservice

Mijn bestelling kwam iets over tijd binnen. Maar de persoon die ik heb gesproken is toch achter de bloemist aangegaan en heeft er voor gezorgd dat het diezelfde dag wordt geleverd. En de ontvanger vond het boeket geweldig mooi. Ben zeer tevreden!

• Boeket

Ik ben teleurgesteld in de bezorging

Het boeket is op de dag niet bezorgd, bij mijn weten is er geen telefonisch contact opgenomen met de ontvanger. Er is een kaartje achter gelaten in de brievenbus om het boeket op te halen. Het was een boeket voor een huwelijk, is niet zo vreemd dat men dan niet de gehele dag thuis is! Ik had gehoopt dat de bloemist iets meer moeite had gedaan om het te bezorgen. Er worden na mijn genoeg bezorgkosten gerekend. Daarbij is het getrouwde echtpaar gisteren op huwelijksreisvertrokken en kunnen het nu dus niet ophalen. Ik hoop dat jullie hier een oplossing voor vinden, of mijn geld retourneren, zodat ik op een ander moment een nieuw boeket kan bestellen of een nieuw boeket na hun huwelijksreis! In afwachting van uw antwoord, Vriendelijke groet, Jolanda Mommers

• Boeket N.v.t.

Wel keuze mogelijkheden

Gemakkelijk, mooie boeketten keuze en snel geregeld!

weer goed afgeleverd

goed zoals altijd

• Boeket

Snel geleverd en mooi boeket!

Makkelijk te bestellen en goede service .

Waanzinnige bos bloemen

Simpel snel en goed geregeld

Netjes

Anoniem verstuurt. S'middags bij patiënte op bezoek geweest die er samen met haar partner er niet uitkwamen.wie de verzender was. Maar zeer verguld met de bos bloemen. Zag er netjes uit.

Mooi afgeleverd boeket:-)

Goedemorgen, Heb ook nog telefonisch contact gehad met een medewerker ivm niet geheel te ziene tekst! Vriendelijk te woord gestaan en samen gekeken of de tekst juist was overgekomen . Dit was gelukkig het geval! Vriendelijke groet, Janine

Betrouwbaar en kwaliteit

Blij mee

Redelijk tevreden

Redelijk tevreden omdat ik het bloemstuk voor "middel" formaat wel wat klein vind uitgevallen. Zie ook de foto. Wel tevreden over de levering, is keurig bij de mensen aangekomen, ondanks dat ze in een hotel zaten.

• Boeket

De bos die. bezorgd werd was nog mooier dan op het plaatje. Erg tevreden weer over de service.

• Boeket

Een typefout die ik pas later opmerkte kon nog gecorrigeerd worden

Heel goed geregeld!

Super !

Best ok

Bestellen en bezorging prima! Boeket is vrijdag bezorgd ik zag het zondag toen was al een vd zonnebloemen.verlept en de lelie al.heel ver uit Dat vond ik heel jammer.

Simpel, goed en snel

Makkelijk online te bestellen en snelle en goede aflevering.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ