Prima op tijd naar een vrij afgelegen adres.
Ik had een boeket besteld als verrassing voor een vriendin. Ik kreeg een voicemail dat de bloemen opgehaald konden worden omdat er niet werd open gedaan. Ik woon helemaal niet in de buurt. Kon pas de volgende dag contact leggen met de winkel omdat er niet werd opgenomen. Het hele idee van een verrassing bezorging was weg. Bezorger was ook vergeten briefje in de bus te doen. Kortom kan je net goed zelf langs de bloemist rijden en bloemen bezorgen
Bloemen werden heel erg laat bezorgd en er werd veel te weinig informatie gegeven. De kwaliteit was redelijk
Verkeerd bezorgd, en geen info kunnen geven
Fijn dat het dezelfde dag bezorgd wordt.
Snel bezorgd en een prachtig bos bloemen
Eenvoudig en snel
Mooie bloemen keurig op tijd bezorgd
Mooi boeket . Keurig gedaan. Afspraken na gekomen
Het boeket was zoals besteld en keurig op tijd geleverd
Eigenlijk is dit een mega geld klopperij. Je koopt iets van een plaatje. Dan komt de keuze klein, middel of groot. Je wilt zeker niet te klein bosje kiezen dus je gaat naar het middelste. Kaartje erbij en dan komen de bezorgkosten! Belachelijk wat voor prijs dan hiervoor gevraagd wordt. Er worden geen foto’s gedeeld vanuit de bezorg bloemist. Dus of het de prijs waard is weet je niet. Waardeloos pure geldklopperij.
Toen een boeket een keer niet bezorgd kon worden, kon diegene later alsnog een boeket ophalen. Geweldige service!
Goed geholpen
Prettig ter controle gebeld te worden.
Bestellingen verlopen goed en tijdig
Top service en mega snel
Bestelling makkelijk, levering op tijd en de bos zelf erg mooi. De 7 dagen goed garantie is helaas hoog gegrepen. 3 rozen beginnen na 2 dagen al te verkleuren en uit te vallen. Hopelijk houdt de rest het wel langer vol!
Helaas niet op de afgesproken tijd bezorgd. Geen belletje, geen briefje, geen respons. Twee dagen later pas bezorgd.
Fleurop doet altijd zijn uiterste best om aan de wensen van de klant te voldoen.
Makkelijk bestellen, goede keuze en levering op tijd, zelfs naar Amerika!
In tegenstelling tot een andere "bloemist", is de bestelde bos bloemen in de middag al bezorgd, terwijl ik het in de ochtend besteld had. Snelle service en heel fijn dat ik een berichtje kreeg dat de bloemen bij ontvanger afgeleverd zijn. Iedereen blij!
Snel geregeld, afspraken netjes nagekomen en goede kwaliteit Bloemen
Ik was wat laat met bestellen en de bloemen moesten nog de zelfde dag geleverd worden, maar voor Fleurop Interflora Nederland BV was dat geen probleem. Prachtige bloemen en keurig op tijd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ