Filtre

Duur boeket oogt goedkoop

Het boeket oogde goedkoop en deed geen recht aan de prijs. Fleurop deed mijn teleurstelling te makkelijk af. Nieuwe klanten: bestel hier liever niet.

Heel karig/armoedig boeket

Het allergrootste en duurste boeket Herfstpracht wat ik besteld had was een heel ander “boeket” dat bezorgd werd. Was een heel armoedig boeket die opgevuld was met groene grassprietjes dan met bloemen zelf. Was/is in de verste verte niet het boeket dat ik besteld heb. Er zat ook een verlepte roos tussen. Ik ben keurig gebeld door Fleurop toen ik hierover via email mijn beklag had gedaan en een foto van het “boeket” had toegevoegd. Zij hebben toen contact opgenomen met de bloemist in Hoogvliet Rotterdam die beweerde, die glashard loog want ze moeten zichzelf indekken, dat er veel meer bloemen in de vaas (die ik er trouwens bij besteld had) zaten en dat mijn vriendin voor wie ik het boeket besteld had blijkbaar de bloemen over twee vazen had verdeeld. Hier zakte letterlijk mijn broek vanaf! Ze, de bloemist, hebben toen de vaas met bloemen opgehaald en de volgende dag teruggebracht met nog een paar bloemen erbij maar het blijft een armoedig “boeket” voor de prijs van € 44,95 met een vaas van €9,95, een kaart van €3,60 en verzendkosten van €7,45 dus in totaal €65,95 betaald. Ik vraag me af als ik het kleinste boeket had besteld hoe die er dan uit zou hebben gezien?! Als ik bij de bloemist bij mij in de buurt een boeket van €25 koop is het zo een prachtige kolossale bos dat ik het bijna niet kan dragen. Ontzettend jammer dat ze niet bezorgen. De ene ster die ik nu gegeven heb is omdat ik keurig gebeld ben door Fleurop. Ik geef ze het voordeel van de twijfel dat ze niet hebben kunnen vermoeden dat de klant zo belazerd wordt. Ik heb in ieder geval mijn les geleerd en zal NOOIT MEER bloemen of wat dan ook hier bestellen.

• Boeket

Een goede communicatie over een hele mooie bos bloemen.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

• Boeket

Boeket als op de foto, op tijd bezorgd

's Avonds besteld, de volgende dag in het buitenland bezorgd. Zeer tevreden.

• Boeket

Snelle levering, prachtig boeket geleverd!

Snelle levering, prachtig boeket geleverd!

• Boeket

Voor iemand met veel pech een "midden" bos besteld. Vond het prijzig maar het was zeker het geld waard. Er werd een megabos afgeleverd.

Precies zoals beloofd

Mooi bloemstuk. Verse bloemen. Zoals voorbeeld

• Boeket

Heel eenvoudig en goed om bloemen ook naar het buitenland te sturen

Het was voor de eerste keer dat ik gebruik maakte van deze service. Maar het was heel eenvoudig om een bestelling te doen.

Goede ervaring.

Zeker aan te bevelen.

• Boeket

Keurige communicatie met de organisatie

De bewoonster van het zorgcentrum was zeer blij met het cadeau en ook met de manier waarop het aan de deur werd gebracht. Had aangegeven dat zij slecht ter been is.

Prachtige bos

Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Mooi boeket

Wel pas dinsdag bezorgd ipv maandag

Op tijd

Snelle service prachtige bloemen

Prachtige kwalitatieve bloemen

Matige prijs-prestatie

Te laat geleverde, heel klein bosje bloemen tegen de hoofdprijs. Op de opmerking bij de bestelling is niets uitgedaan.

Goede service en kwaliteit

Mijn bestelling voor Gdansk is netjes en op afspraak geleverd. boeket precies zoals verwacht. Heel blij mee

• Boeket

Prachtige bloemen en snelle levering

Ik moest op zondag nog snel een Rouwboeket bestellen, en bij fleurop een geweldige ervaring!! Prachtig Rouwboeket en snelle levering!! Grote klasse!!

• Boeket

Bestelling ging super eenvoudig en de ontvanger was erg blij met de bloemen. Netjes in de ochtend afgeleverd. Erg content met hoe alles is verlopen

• Boeket

Snel geleverd, nog dezelfde dag. Ontvanger was er zeer tevreden mee.

Precies zoals gehoopt

Dat je een groene duurzame keuze hebt is geweldig

Fijn en makkelijk!

Het process was heel makkelijk en snel, de volgende dag stonden er bloemen op de stoep! Ik vond alleen de boeketten lastig te vinden via de site, en kwam er steeds maar een paar tegen terwijl het aanbod volgens mij groter is (ik was opzoek naar een bepaalde stijl). Verder was de prijs goed, verliep alles snel, met goede communicatie, en was het ook een super fijne toevoeging dat ik een kaartje kon kiezen! De ontvanger en ik zijn er allebei erg tevreden mee, en ik zal zeker de volgende keer hier ook bestellen.

• Boeket

In alle opzichten uitstekend.

In alle opzichten uitstekend.

Prima verzorgd

Mooie bos bloemen. De persoon was er erg blij mee.

Mooi

Heel mooi