Nette bezorging, op tijd, mooi boeket
De bloemen leken wel een verwekt boeket vd supermarkt. 28 euro..... dit nooit meer
De ontvangers zijn altijd zeer tevreden over de geleverde boeket.
Ik had een groot boeket "Blij met jou" ( boeket met 21 rode rozen ) besteld voor de verjaardag van mijn partner. Op de dag zelf wordt ik gebeld door klantenservice Fleurop dat bloemist geen rozen genoeg had, of deze eventueel aangevuld werden met een andere kleur rozen en wat andere bloemen. Natuurlijk mee akkoord gegaan, want anders had ik natuurlijk geen boeket gehad, echter was dit totaal van een andere samenstelling als afgesproken, met de helft van de rozen erin die in het boeket horen. Klacht ingediend, helaas werd dit afgedaan als: "meneer, dit is toch ook een mooi boeket"? Oftewel, het is een gok wat voor boeket je krijgt, want de plaatjes zeggen totaal niets, erg jammer. Volgende keren maar gewoon ouderwets naar de bloemist om zelf wat uit te zoeken.
Het is gewoon fijn om iemand met een mooie bos bloemen te mogen verassen en Fleurop helpt hier prima bij.
Altijd zeer tevreden met de service en de bloemen.
Tot nu toe altijd perfect! Snelle service en altijd verse en hele mooie bloemen!
Direct bericht dat de ontvanger niet aanwezig was, maar dat dit opgelost zou worden.
Prima ervaringen. Fijn dat het lokaal is.
Betrouwbaar en levering volgens de afspraak op de website
Ik vond het netjes, dat er overlegd werd mbt de bloemrakken, die niet voorradig waren of deze vervangen mochten worden door andere takken.
Mooie bos, prima service
Mooie boeket bloemen voor mijn ouders die 4p jaar getrouwd zijn, Donderdags besteld en zaterdags ouders 40 jaar getrouwd, ik heb moeten bellen waarom de bloemen er nog niet zijn, pas zaterdag 16 uur werden ze bezorgd, dit vind ik niet kunnen!
Hi Dennis, Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezorgt de bloemist op route. Aan de hand van de orders voor die dag, stippelt de bloemist een zo duurzaam mogelijke route uit. Daardoor kan het zijn dat je bestelling rond 16.00 uur wordt geleverd. Fijn dat het boeket mooi was. Fleurop klantenservice.
De zending is op tijd en correct ontvangen!
Op tijd bezorgd
Beste Annie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Met een super bestelgemak ontving ik al spoedig zonder problemen een prachtig boeket met leuke fotokaart.
Helemaal blij verrast dat bloemen bezorgen in de Filipijnen lukte zonder gedoe, petje af!
Verse bloemen, mooi geschikt en keurig op tijd bezorgd
Gewoon goed zoals ik verwachtte.
Beste Gert, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we aan je verwachting hebben voldaan ;-). Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Hele mooie bos bloemen
De website was OK, goed te volgen, maar ik kreeg geen email dat het boeket was afgeleverd. Track en Trace heeft totaal niet gewerkt. Ik moest de klantendiesnt schrijven om te vragen of het boeket wel was afgeleverd. De dikke zonnenbloem die er in zat was ook niet helemaal naar mijn smaak.
Beste Elise, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat je geen mail hebt gekregen dat het bezorgd was, maar gelukkig konden we het snel voor je nakijken nadat je ons gemaild had :-). Graag weer tot een volgende keer1 Groetjes, Team Fleurop
de bos die ik heb besteld was mooi en in de gewenste kleur. degene voor wie de bos was, was niet thuis maar werd gebeld door de bloemist met de vraag waar de bos neergezet kon worden. Kortom helemaal prima.
Bestellen ging gemakkelijk online, boeket op tijd afgeleverd
Snel en gemakkelijk en goed
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ