Het bestellen van thuis uit is heel handig, ik heb het boeket alleen op de afbeelding gezien, niet in werkelijkheid, maar ik ga er vanuit dat het plaatje klopt.
De ontvanger was niet thuis, bloemen werden afgeleverd bij buren. Ik, de gever, kreeg hier bericht van en ook de ontvanger vond een kaartje hiervan in de brievenbus. Prima geregeld.
Na besteld te hebben, werd de bestelde bloemenensemble keurig verzorgd op het juiste adres aangeboden. De ontvangers waren zeer tevreden over het boeket.
Ik vind het fijn dat ze laten weten dat de bloemen goed zijn afgeleverd. Het invullen van de site is overzichtelijk en makkelijk te doen.
Het was zeker een mooi boeket maar ik vond die zonnebloem erbij geen succes.
Als mensen een eind weg gaan verhuizen, is het bezorgen van bloemen via fleurop een hele mooie oplossing. Genoeg keuze en de ontvangers waren blij met het boeket.
Beste Dennis, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je op deze manier de afstand weer iets minder ver maakt he?! En wat leuk om te lezen dat de ontvangers blij waren met het boeket. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Mooie bloemen, snelle bezorging, fijne site. Alleen de bezorgkosten vind ik wat aan de hoge kant.
Mooi, Makkelijk en snel
Het doel om iemand te verrassen met een mooi boeket van Fleurop is 100% gelukt. Ik kreeg keurig bericht dat het boeket bij de buren was bezorgd en later een blij telefoontje van mijn vriendin en een foto van het prachtige boeket. Missie geslaagd!!!
Fijne service, snelle bezorging.
In een handomdraai kies en verstuur je het juiste boeket.
Nog even contact met ons opnemen om misschien nog iets te wijzigen in een rouwboeket. Prima service
Beste mensen van Fleurop, Het was een prachtige bos bloemen. De bos bloemen heette een pioen-verrassing. Hoewel het echt een prachtige bos was zaten er maar een paar pioenrozen in. Het was netjes bezorgd met een passende vaas en ook op tijd geleverd. Groeten, Catharina Edge-Kannegieter
Echter deze levering/bestelling ging helemaal goed echter toen ik de foto zag vond ik het prijs technisch echt niet waardig. Als ik een bos haal bij een fleurop winkel zou deze 2x zo groot geworden zijn. Daardoor een mindere evaluatie.
Vanuit Schiermonnikoog werd er op dezelfde dag een hele mooie frisse, kleurrijke bos in een fijne vaas bezorgd in Katwijk. Geweldige service en fantastische kwaliteit van de bloemen!
Was prima geregeld, alles zoals we het graag wilden!
Bestellen gaat makkelijk, mooie boeketten, goede service.
Eenvoudig te regelen, snelle bezorging en topkwaliteit!
ontvanger was heel blij met de bos
Supersnel en echt een goede prijs kwaliteit verhouding. mooi boeket en ontvangende partij was er erg blij mee .
Zoals geschreven niet aan mijn voorstelling voldaan. Subliem bouquet zag er heel anders uit. Dit was gewoon een paar goede bloemen samen gepakt. Ik verwachte een gaaf bouquet maar het was een bouquet van het bezinestation..zeer beschamend.
Beste Marcel, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Vervelend dat het boeket afwijkt van het bestelde boeket! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Mijn vraag voorafgaande aan de bestelling werd serieus genomen en er zou rekening gehouden worden met mijn bestelwens. De bloemen werden al mooi vers rond 11 uur in Alicante bij mijn kleindochter bezorgd .
Snelle nette bezorging
Erg tevreden over het gemak waarmee je in een paar minuten (op dezelfde dag nog) een mooi boeket kunt laten bezorgen. Absoluut een aanrader!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ