Prima, website. Bestelproces verloopt eenvoudig en makkelijk. Heel fijn er een e-mail wordt verstuurd als de bloemen afgeleverd zijn. Altijd enthousiaste reacties van ontvanger.
Snel geleverd in Spanje, maar ontzettend prijzig voor het boeket dat afgeleverd is
Mooie bloemen, goed bezorgd , top service
Online bestellen kan een gok zijn, maar we waren zeer tevreden over het geleverde rouwboeket, mooi groot, prima bloemen en schikking. Zoals besteld!
Voor het eerst gerbera's laten bezorgen verjaardag dochter in Brisbane AUS. Onze jaarlijkse traditie maar door emigratie nu ver weg. Op de foto site Fleurop meer bloemen dan in werkelijkheid zijn geleverd. Wel op tijd. Wordt een overpeinzing.
Ik had bloemen besteld, en die werden binnen 1,5 uur door de bloemist van mijn keuze besteld. Echt fantastisch!
Alleen heb ik geen bevestiging ontvangen van het bezorgmoment.
Dat een boeket niet exact hetzelfde zal zijn als op de foto's is begrijpelijk maar sommige bloemisten maken er een potje van. Daar spreekt weinig liefde voor het vak uit, noch voor de klant. En Fleurop is duur. Helaas weinig alternatieven.
Netjes, op tijd, prachtige bos, veel informatie!
Goede overzichtelijke website. Mooi boeket zoals de foto. Op tijd bezorgd.
Geen 3 uren na bestelling bezorgd.
goed geregeld . prima voor elkaar
Duidelijk formulier om in te vullen had nog gebeld keurig uitleg gegeven
Mooie bloemen en helemaal op tijd geleverd!
Heel vlot het boeket gekozen, met chocolade en wenskaart. Nog geen 4 uurtjes later was het al geleverd! Top service!
Vanaf een plaatje bestellen voor het buitenland is een gok. Het bloemstuk viel voor de prijs bitter tegen. De kleuren waren het net niet, grootte ook. Misschien is Engeland te veel anders dan Nederland. Voor de betaalde prijs krijg ik in ons land 2 x zoveel. Wij konden ivm crematie niet anders, dus beveel ik het toch aan. Beter dan met lege handen.
Gemakkelijk
Het door mij bestelde boeket was precies wat ik ervan verwacht had en is keurig op tijd geleverd. Terwijl ik het pas in de ochtend van dezelfde dag besteld had. De ontvangers zijn er heel blij mee
Alleen jammer dat ik niet zie wat er gestuurd wordt. Ik zou het op prijs stellen om een foto van het boeket wat gemaakt is te zien! Daarbij vind ik de verzendkosten van een lokale bloemist te duur.
Voor een Jarige een boeket laten bezorgen.. Op tijd en netjes verpakt..
Makkelijk te bestellen. Keurig op tijd geleverd. En dat omdat het in Hongarije geleverd moest worden. En de bloemen waren van uitstekende kwaliteit. Kortom, voor herhaling vatbaar. Het cijfer is dik verdiend !
Mooi boeket
Super snelle en goede bezorging
Mijn vriendin is super blij met haar bloemen..
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ