Filtre

Top bloemen die voor elke gelegenheid aangepast kunnen worden!

Voor de verjaardag van mijn vriendin een prachtige bos bloemen gekocht die net geen 3 weken gestaan hebben. Deze week ook 2 bossen gekocht waarbij de mond van de ontvanger open valt omdat de bloemen zo mooi zijn. Het geeft persoonlijk ook een heel fijn gevoel om zoiets kleurrijks te kunnen en mogen geven. Kwaliteit is TOP!

Prachtige bos!

Het was een zeer mooi en groot boeket! Goede service, snelle levering. O - en zo mooi!!!

Super mooie bos bloemen.

Helemaal naar verwachting geleverd

Fantastisch prachtig rouwstuk, goede Bestelservice

De website is erg duidelijk en makkelijk te volgen. Voldoende keuze en mogelijkheid voor aanvullende aanwijzingen en wensen van de besteller. Het rouwstuk was netjes op tijd bezorgd en was fantastisch geschikt, precies wat we gewenst hadden om het leven van onze tante te eren.

Top service!

Duidelijk, correct en snel

• Boeket N.v.t.

Niet over alle punten even tevreden.

Het duurde eventjes voordat ik hoorde dat de bloemen goed ontvangen waren, omdat het boeket bij de buren was bezorgd. Ik vond het boeket vrij klein voor een bedrag van 25 euro.

• Boeket

Je krijgt waar voor je geld

Fleurop is altijd op tijd. En wat je besteld krijg je. Dat ten opzichte van andere bloembestel sites. Ik bestel voortaan alleen via deze site mijn bezorg boeketten

• Boeket

fijn makkelijk mooi en snel

zeer mooi en gemakkelijk

• Boeket

Positief jammer dat ik niet geïnformeerd kon worden over de bezorging

zie boven

• Boeket

Schrik vanwege bezorging rouwboeket bij de buren

We hadden vanuit Curaçao een prijzig rouwboeket besteld wat op tijd moest zijn vanwege de crematie van mijn neef. en kregen bericht dat het bij de buren bezorgd is. Niet fijn. Boeket zelf niet gezien, dus geen oordeel daarover mogelijk.

Heel snel geleverd

X

Fantastische bos!

Mijn vriendin in Engeland werd 50 en ik stuurde haar een bis bloemen vua Fleurop. De foto die ze stuurde liet een prachtige bos zien, en een blije en verrasde vriendin!

Goed verzorgd

Keurig op tijd geleverd wn een mooi boeket

Heel makkelijk en op tijd

Heel makkelijk en op tijd

• Boeket

Makkelijk om in een toch een mooi boeket te bezorgen terwijl dit adres niet om de hoek ligt.

Goede ervaring, mooi dat het de volgende dag bezorgt wordt.

• Boeket

Goede service en top kwaliteit ! Mijn zus en zwager waren er super blij mee !!

• Boeket

Duur, klein bosje voor bijna € 40,00!!!

Ik voelde me gewoon beschaamd voor het sturen van zo`n klein bosje bloemen. Terwijl ik in de veronderstelling verkeerde dat je voor € 40,00 toch een redelijke bos bloemen van iemand mag verwachten. Echt flut...

ietwat teleurstellend

Servicen en snelheid prima, maar het boeket vond ik teleurstellend. Ik verwachtte zeker een boeket met bloemist uitstraling, maar toen ik zag wat de ontvanger had gekregen vond ik het redelijk beschamend.

• Boeket

Boeket komt overeen met de verwachting.

Klantenservice was heel goed.

Goede service en kwaliteit

Onverwacht een rouwboeket moeten regelen. Was erg goed, mooi en snel geregeld. 's avonds besteld en de volgende dag al bij het rouwcentrum.

• Boeket

Makkelijk snel en goed geregeld

Even een bos bloemen laten bezorgen op 2000 km afstand. Hoe dan? Nou gewoon lekker makkelijk en snel op de aangegeven dag bezorgd vis Fleurop. Nooit geweten dat het zo makkelijk zou gaan. Echt heel fijn.

• Boeket

Snelle service, mooiboeket, goeie bezorging!

Goede ervaring.

Goede ervaring. Website duidelijk. Veel keuze in boeketten met gevarieerde prijzen. Op tijd bezorgd.

• Boeket N.v.t.

Geweldig!

Een hele mooie bos bloemen op het juiste moment afgeleverd. Ontvangster heel blij en wij dus ook!

Alles klopt

Keurige mail van bezorging.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ