Prachtige en grote bos bloemen. Keurig op tijd bezorgt.
Leuk boeket, ontvanger was blij.
Alleen de bezorging, ik had gevraagd in de morgen maar dat bleek in de middag 15.45 uur. Een klein minpuntje
De bezorging was prima. Een terugkoppeling naar de koper dat het boeket is afgegeven zou wenselijk zijn. (Het is toch best een dure bos bloemen, die je op deze manier verstuurt) Nu hoorde ik het van de ontvanger. Wat fijn is natuurlijk, maar als service van Fleurop wenselijke.
Beste Louisa, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501(geen extra kosten aan verbonden), we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Zeer positieve ervaring, vlot geregeld en goede service via de telefoniste toen ik me ineens bedacht dat er geen afzender op stond, terwijl jullie daar op de site wel op attenderen. Ik vond alleen jammer dat het een heel andere kleur boeket was dan ik had uit gekozen. Voor de geboorte van een baby jongetje had gekozen voor een vrolijk plukboeket producten: NL-10001104-2. En zoals u op de foto ziet is het wel een mooi boeket maar helemaal in het rosé.
Met gemak iemand verrassen Prachtig boeket
Beste Jannemieke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je op deze manier met gemak iemand op afstand kan verrassen. Dat maakt de afstand weer een "beetje" kleiner. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Bestellen ging goed, maar kwaliteit bloemen volstrekt onvoldoende. Erg jammer.
Beste Gertjan, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. klantenservice Fleurop
De rozen werden na een dag of vier al zichtbaar minder. Jammer. Zeker in relatie tot de hoge prijs. Goed dat er dicht tegen de bezorgdag besteld kan worden, maar jammer dat er geen bezorgtijd/ voorkeurstijd kan worden aangegeven. Zeker op bv moederdag lijkt me dat erg wenselijk. Als ik me niet vergis was er ook geen track & trace, wat ik ook erg onhandig vond.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh. Wat vervelend dat je bestelling niet naar wens is verlopen. We zijn je een volgende keer graag beter van dienst.
Makkelijk bestellen, goede klantenservice
Een goede ervaring met de bloemist om hen zelf een mooi fleurig boeket samen te laten stellen.
Beste Wiljo, Dank je wel voor je beoordeling. En wat een mooi boeket is er bezorgd zeg! Kan begrijpen dat je het een goede ervaring hebt gevonden!. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Wat ik jammer vond is dat het bij de buren is bezorgd. Ik had aangegeven dat het in de ochtend bezorgd moet worden omdat ik wist dat er in de middag niemand thuis zou zijn. Maar gelukkig is het goed gekomen en kan ze genieten van de mooie bos bloemen.
Beste Simone, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat het bezorgd is bij de buren, gelukkig heeft de ontvanger het alsnog in ontvangst mogen nemen op een later moment. Er staat bij de opmerkingen aangegeven dat je geen bezorgtijdstip kan aangeven, we kunnen niet garanderen dat de bloemist daarvoor kan zorgen. Maar gelukkig waren de buren thuis om het in ontvangst te nemen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Fijne en mooie manier om met een prachtig boeket mensen blij te maken of juist om hen een hart onder de riem te steken.
Makkelijke web site. En snelle bezorging. Top
Precies op tijd een schitterend boeket!
Helaas, altijd heel goede ervaringen gehad. Alleen deze keer echt slechte kwaliteit. Zeker gezien de prijs van 50 euro, dan verwacht je beter. Ben wel teleurgesteld deze keer.
Men wordt goed geïnformeerd over het verloop van de bestelling. Direct antwoord op vragen.
Mooie service en mooie bloemen.
Snelle levering, niet thuis instructies opgevolgd, duidelijke notificatie van de plaats van aflevering.
Ik vond het boeket wat ik liet opsturen mooi maar ik had extra voor de grote maat gekozen en ik moest zeggen dat ik het qua grote erg tegen vond vallen. Ik had echt wel iets groters verwacht en er zat erg veel extra groen bij ipv extra bloemen. Het boeket staat nu 3 dagen en de rozen waren al aan het verwelken, ook erg jammer. Het kiezen en leveren verliep wel allemaal prima. Maar ik zal niet snel weer voor Fleurop kiezen helaas.
Goed en mooi boeket. Prima verzorgd.
Een prachtig boeket verstuurd aan de zeer zieke moeder van een goede vriendin. 's Avonds besteld, de volgende ochtend was het er! Prachtig boeket!
Duidelijk aanbod; aan het eind van de bestelling was mij niet duidelijk of de bestelling betaald en afgerond was. Ik heb het service nummer gebeld en kreeg te horen dat de bestelling binnen was en doorgestuurd naar de bloemist. Later hoorde ik dat het boeket was afgeleverd en dat alle pioenrozen open zijn gegaan. Dus: prima!
Mooi boeket, mooie vaas erbij en leuke kaart zelf kunnen samen stellen. Minpuntje: prijs is fors.
Een zeer mooi boeket, mooie volle bos!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ