Zeer tevreden. Prachtig boeket afgeleverd en super snel .. was helemaal verbaasd zo snel een reactie te krijgen van de gelukkige ontvangers! Top .. volgende keer weer via Fleurop!
Zoveel keuze voor elke gelegenheid. Dan gemakkelijk bestellen en je weet zeker dat de bloemen op tijd bezorgd worden. Fantastisch dat je familie en vrienden zo op ieder moment kunt verrassen
Makkelijk en snel een keuze kunnen maken uit de vele verschillende boeketten. Fijn dat je per bos uit 3 maten/prijzen kunt kiezen. Maar het aller belangrijkste was dat de ontvangster heel blij verrast en bemoedigd was.
Mijn buitenlandse familie is blij met een bloemetje. Er zeker als dat binnen een dag wordt geleverd
S morgens besteld en dezelfde dag bezorgd door een plaatselijke bloemen zaak met kwaliteit bloemen, daar wordt je blij van
On line besteld en laten bezorgen in het rouwcentrum
Mooi boeket, zus blij.
Super service, mijn vrienden waren niet thuis en kregen een kaartje waarmee ze zelf een nieuw boeket konden bestellen. Heel netjes!
Mooie bos bloemen. Blij mee.
Mooi boeket op tijd geleverd en netjes mailtje gehad.
Al jarenlang gebruik gemaakt van Fleurop en nooit teleurgesteld
Mooie bos, goede service, en op tijd bezorgd.
Bloemist kwam voor een dichte deur en weigerde na een telefoontje het boeket te bezorgen. Onder druk is hij gezwicht. Deze firma wens ik niet meer te gebruiken.
Beste Hans, Wat vervelend dat de je niet tevreden bent over de levering van je bestelling. Als de ontvanger niet thuis is op het moment van bezorgen dan kan de ontvanger contact opnemen met de bloemist om een vers boeket op te halen. Fijn dat de bloemist toch een uitzondering heeft gemaakt om het boeket alsnog te bezorgen. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Boeket zelf prachtig Rozen na 4-5 dagen al weg Jammer voor zon duur pakket Bezorg was prima.
Hi Fabian, Ik zie dat je ook een e-mail hebt gestuurd, deze hebben wij in behandelingen komen hierop terug. Fleurop klantenservice.
Keurig een mail gehad dat het bezorgd is geworden.
Het boeket is prachtig samengesteld, vrolijk en feestelijk, zoals het voor een 80ste Verjaardag hoort. Absoluut tevreden
Voldoet aan de verwachting. Ontvangers waren er blij mee.
Beste Freek, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het bezorgde boeket! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
prachtig boeket en perfecte bezorging!!!!!
Had iets eerder op de dag (verjaardg) bezorgt morgen worden.
Als de ontvangster erg blij is met het gestuurde boeket, ben ik als besteller tevreden.
Bestelling en bezorging zonder toeters en bellen! Heerlijk!
Alles perfect
Snel bezorgd