Ik heb voor moederdag een boeket besteld vanuit Ierland. Tijdens het uitpakken waren een aantal takken geknakt. Een korte email met foto naar customer service gestuurd en binnen 4 uur antwoord en een oplossing... 48 uur later een fab boeket bezorgd voor mams. Mum felt really special en dat is klasse!! Thanks so much for keeping the promise. Patrick
De kleuren van de tulpen die geleverd waren.Waren niet zo gevarieerd als op de foto
Hi Mr. Jacob,. Bedankt voor je beoordeling. Fleurige groet,
Duidelijk en makkelijk online te regelen. Mooie reactie van de ontvanger gehad en een foto van het boeket. Deze voldeed aan het getoonde boeket op de site. Dik tevreden hierover
Gemakkelijk te bestellen, betrouwbaar en verzorgde boeketten, die op tijd worden bezorgd!
Volgens afspraak geleverd. Geweldige frisse bloemen. Leuk om cadeau te geven.
- in de avond besteld volgende ochtend bezorgd. Top! - in de ochtend contact opgenomen met de klantenservice ivm geen bevestigingsmail. Heel aardig te woord gestaan - bezorging bloemen was prima. - bloemen met vaas zoals verwacht
Je geeft aan dat je iets speciaal wil in een boeket en dat krijg je niet. Als tegemoetkoming krijg je een bon van 7,50 aangeboden. Nee sorry ga voortaan wel naar een bloemist toe om zeker te weten dat je het goede krijgt
Hi Chris, Bedankt voor je beoordeling. Fleurige groet,
Geheel tevreden
Ik had een middelgroot boeket gekocht, in de maand mei. Dan had ik zeker een groter boeket verwacht als hetgeen bij onze vrienden is bezorgd! Zeker voor deze prijs.
Beste Alette, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het bezorgde boeket. Je kan daar het beste een mail over naar ons sturen (voorzien van duidelijke foto's , waar het boeket volledig op zichtbaar is). Die kun je binnen de zeven-dagen vaas garantie sturen naar [email protected]. Dan kunnen we ze beoordelen en het hopenlijk voor je oplossen. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Prima geregeld en mooi boeket
Bloemen besteld voor levering in Duitsland. De volgende dag al bezorgd. Wel vrij prijzig.
Had prachtig boeket voor Moederdag laten leveren. Fantastisch en een week later nog steeds goed!
Beste Roderik, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we zo een mooi boeket bezorgd hebben die nog steeds goed staat. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Fijn dat de bos bloemen bij de buren kon worden afgeleverd. Verder is de ontvanger erg tevreden met de bos (en het beertje voor zijn zoon).
heb het over internet besteld, helaas zag het er arm uit . Heb het zelf in ontvangst genomen, ben uit spanje naar mijn moeder gevlogen voor moederdag, totaal waarde was 53 euro , zag eruit als 20 euro ... helaas ben ik er niet verder op ingegaan, vond ik jammer om op moederdag een scene te maken ... doe het ook niet meer bestellen over internet ... dan ga ik liever naar de winkel ... Jammer tot nu toe ging het altijd goed ... helaas deze keer totaal niet
Hi Franciscus, Bedankt voor je beoordeling. Wij ontvangen graag een duidelijke foto per e-mail naar [email protected] Wij zullen de foto beoordelen. Fleurige groet,
Via de site een boeket besteld met kaartje bestemd voor een begrafenis waar ik zelf niet bij aanwezig kon zijn. Via mail goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Top!
Website makkelijk te begruiken, meestal mogelijk on de volgende dag te leveren. Wel zou ik graag iets meer keuze zien.
Zoals ik hierboven heb aangegeven.. .
Klantvriendelijk
Beste Wendy, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je vind dat we klantvriendelijk zijn. Dat zijn we natuurlijk helemaal met je eens ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Snel geregeld, mooie bos. Wel prijzig voor wat je krijgt, maar goed de service is top!
boeket prima verzorgd en duidelijke bevestiging over de levering.
Het was zeker een mooie bos. Voor dat geld verwacht ik echter wel een boeket van meer rozen/omvang…
het boeket dat ik wilde versturen had een heel speciale reden, ik kan er niet verder over uitweiden, maar het is gewoon veel te laat bezorgd, en ook nog eens bij de buren terwijl ik uitdrukkelijk gevraagd had het voor 12.00 uur te bezorgen. het antwoord dat je dan van de klantenservice krijgt is te belachelijk voor woorden. dit was voor mij echt de laatste keer met Fleurop.
Hi Thea, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent. Levering op tijdvoorkeuren is bij ons helaas niet mogelijk. Dit staat ook duidelijk vermeld op de website. Fleurige groet.
Ik vond de getoonde boeketten heel duur. Kaartje en bezorgen erbij en je betaalt de hoofdprijs.
Hi Tanne, Bedankt voor je beoordeling. Fleurige groet
Ik gebruik Fleurop een aantal malen per jaar en tot nu toe tot volle tevredenheid. Bij de laatste bestelling is iets niet naar tevredenheid gegaan. Op de bevestiging stond dat er op 7 mei geleverd zou worden en of dat ook is gebeurd, kan ik niet beoordelen. Ik vond de bloemen pas aan het eind van de middag van 8 mei( zondag), toen ik toevallig via de voorkant in de garage kwam. Daar stonden de bloemen tussen de vuilcontainers en de garagemuur, Geen kaartje oid in de brievenbus en ook geen bevestiging van bezorging per mail (zoals ik gewend ben). Het kan dus heel goed zijn dat de bloemen uren en zelfs een hele nacht buiten hebben gestaan, zonder bij mij bekend te zijn. Op zijn minst slordig. De keuze voor aanbevelen ja, is puur op gond van eerdere goede ervaringen
Hi Chris, Bedankt voor je beoordeling. Dit is inderdaad niet de bedoeling en ook niet de werkwijze van Fleurop. Wij pakken dit intern op. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst zoals je van ons gewend bent en mag verwachten. Fleurige groet,
Voorgaande jaren werd een bestelling altijd in de ochtend geleverd. Ook nadat een explicitie keuze voor bezorging in dit dagdeel verdween. Dit is gedaan om de bezorging te verduurzamen, is mij in een chat verteld. Zou die verduurzaming er zodoende echt gekomen zijn? Nu werd de bestelling pas om 17:00 geleverd! De verjaardag was toen al grotendeels voorbij en de visite vaak al weer vertrokken. En ja, moederdag was inderdaad de dag daarna en het zal best druk geweest zijn. Daar moet je op inspelen. Dit doen we nooit meer op deze manier.
Hi Rob, Bedankt voor je beoordeling. Fleurige groet,
1 De Schutterij