Vraag was voor 10.30 te bezorgen werd pas na 17.00 uur bezorgd. Jammer dat er maar 1 fleurop zaak is in Vlissingen!!!
Mooi boeket en goede feedback/ service
Compramos el ramo desde España para nuestra amiga que vive en Holanda, el ramo es precioso, atención increíble.
Razend snel en een mooi boeket voor de juiste prijs
Ik bestel al jaren regelmatig bloemen bij Fleurop en ik hoor altijd dat het hele mooie boeketten zijn, of het nou kleinere of grote zijn. En ook leveren ze op de afgesproken dag en tijd. Zelfs als ik op het laatste moment bloemen bestel zorgen zij dat het op tijd geleverd wordt. Het is duidelijk dat ze met goede bloemisten werken. Volgens mij waren zij ook een van de eerste waarbij je bloemen online kan bestellen. Ik vind Fleurop een heel prettig bedrijf waar je echt op kunt rekenen.
Gedaan zoals beloofd: Laat in de morgen besteld en dezelfde middag nog keurig bezorgd!
Wat jullie laten zien op de side klopt helemaal.
Gewoon altijd goed en op tijd
Snelle bezorging, mooi boeket van goede kwaliteit
Ff
Makkelijk en vlot bloemen kunnen bestellen. Ook volgende dag bezorgd.
We hadden voor het grootste boeket gekozen van 71€!! Maar het was gewoon een klein boeket, wel mooi, maar zeker geen 71€ waard!!
Een prachtig boeket voor mijn moeder waar haar dag nog meer bijzonder door werd
Keurig dezelfde dag bezorgd
Snel, handig, komen afspraken na
Woensdagmiddag op de site een bloemstuk besteld in Nederland voor levering in Italië. De volgende dag is het bloemstuk geleverd. Echt Top. Kaartje erbij en de ontvangers waren er erg blij mee. M
last minute boeket nodig, binnen een uur prima voor elkaar.
Mooie bloemen en supersnel bezorgd door de bloemenzaak.
Mijn zusje was erg blij met de verrassing
Alles klopte. Top
Was wel we beetje laat op de dag voor een verjaardag, maar ja, boeket mas mooi en fris en met mooie kleuren!
Ik bestel bloemen om ontzorgd te worden niet om minstends vier email te krijgen waaronder een nieuwsbrief waar ik niet om heb gevraagd. Een mail met de bestelbevestiging en wellicht nog een mail met de trackingcode is voldoende.
Hele mooie ervaring. Boeket snel en veilig bezorgd. Mooi ingepakt.
Had perongeluk voor een dag later besteld, maar ze waren erg behulpzaam en is de boeket toch op de dag zelf besteld. Bedankt
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ