Boeket besteld voor mijn ouders maar was mooi optijd binnen en een prachtig boeket!
Was netjes bezorgd op de dag wat ik had gezegd. In 1 woordt TOP !
De bestelling, het kiezen van het boeket was makkelijk en bij levering mooie verse bloemen.
Te klein boeket voor de prijs
Mail krijgen dat bloemen zijn afgegeven. Nooit bloemen ontvangen!! Op de verjaardag van mijn vrouw.
Boeket wat mijn oma heeft ontvangen was zo anders dan wat ik besteld heb. En dan betaal je €50 voor bloemen die niet naar wens zijn..
Zeer mooi boeket Op tijd bezorgt
De bloemen die ik besteld heb waren vers en mooi samengesteld. De bezorging was vlot en vriendelijk. Top!
Zelfde dag nog bezorgd. Goede service Het was een kado dus ik weet niet hoe het eruitzag, maar ga ervanuit dat dit wel goed zit.
Makkelijke bestelling
Bestellen gaat snel. Boeket was prachtig. Dank je wel.
Op tijd geleverd en ook via klantenservice aanpassing nam op kaartje super afgehandeld.
Keurig geregeld
Na bestelling prima bloemen af geleverd; op tijd en mooi en correct
Gemakkelijk te bestellen en perfect bezorgd
Mooie bloemen, op tijd geleverd, goede qualiteit
Duidelijk gecommuniceerd dat door het weer er problemen met de bezorging waren.
Mooie bos bloemen! Op tijd bezorgd!
Een week van te voren besteld en op de juiste dag geleverd naar tevredenheid
Bloemen zijn netjes op afgesproken tijd bezorgd. Pracht boeket .
Mijn vriendin kreeg een prachtig boeket voor haar verjaardag
Netjes en goed op gepakt en ook snel bezorgt. Echtbtop.
Levering is erg snel en kaartje zat er ook bij. Prijs kwaliteit van boeket is onvoldoende naar mijn mening. Groot boeket gekocht voor in totaal 65 euro. Kwaliteit kost geld, maar we hadden een groter en voller boeket verwacht.
Produkt, was mooier dan op foto. Klant was blij verrast.
Boeket is keurig op tijd afgeleverd. Nemen contact met je op als desbetreffende bloemen niet op voorraad zijn en zorgen voor een alternatief.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ