Precies op tijd geleverd, een prachtig boeket voor een nette prijs
Dank
bestelling opgegeven en ook bezorgd. op tijd en van prima kwaliteit.
Makkelijk om op afstand bloemen te bestellen en te laten bezorgen
Op vakantie in Denemarken heb ik deze prachtige bos besteld voor mijn jarige vriendin. Het bestellen was erg makkelijk. De keuze is enorm en keurig op tijd bezorgd.
Bloemen zijn twee dagen later bezorgd.
Voor een speciale gelegenheid een mooie bos bloemen. En het werd waarheid. Via e-mail meegenomen in de bestelling en het afleveren. Dank jullie wel.
Makkelijk om het te bestellen.
Perfect geregeld. Wow, en een schitterend boeket!
Ik had het verrassingsboeket besteld, prachtig!
Makkelijke website , goede afhandeling
Ondanks dat de ontvangers de bel niet hoorde, hadden ze heel netjes na meerdere keer geprobeerd te hebben en briefje achter. Ze mochten het later ( na sluitingstijd() de bloemen als nog op halen. Heel blij mee, want de bloemen waren een belangrijk gebaar! ♡
Donderdag 12 juni boeket ontvangen en zaterdag gingen de bloemen verwelken en hangen. Was een boeket van €55,00 Voor mij dus nooit meer Fleurop bloemen
Snelle levering en makkelijke website. Wel wat prijzig.
Prachtig boeket op tijd geleverd
Makkelijk en betrouwbaar, kaartje bleek niet goed zichtbaar voor de ontvanger, dus dat hebben ze rechtgezet.
Mooie boeketten en volgens afspraak geleverd.
Uitstekende service!
Hel mooi boeket, Keurig op tijd bezorgd. Bedankt.
De ontvanger was niet thuis en heeft de bloemen zelf opgehaald terwijl ik het telefoonnummer van haar had achtergelaten en er stond dat ze gebeld werd wanneer het bezorgd werd . Ik heb wel bezorgkosten betaald dus dat vind ik wel een minpunt
Keurig op tijd geleverd, en een hele mooie bos bloemen. De ontvanger was er heel erg blij mee.
Top service! Geweldig dat jullie bloemen kunnen bezorgen in Amerika
Makkelijk te bestellen, een mooi boeket en ook nog een fijne service
Thank you
1 De Schutterij