Goed en betrouwbaar
Laden reviews...
3.676 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Sie haben 194.701 Bewertungen mit einer Gesamtbewertung von 8,8.
Review overzicht
Insgesamt berichten die Bewertungen von zuverlässiger Lieferung und ansprechenden Blumensträußen. Die Bestellabwicklung wird oft als einfach und der Kundenservice als hilfsbereit beschrieben, wobei gelegentlich Ersatzblumen oder Lieferverzögerungen auftreten. Die große Vielfalt und die Qualität der Blumen werden häufig gelobt. Insgesamt gilt Fleurop als bequeme Lösung zum Versenden von Blumen.
Prachtig royaal boeket
Ineke
S
Heel mooi rouwboeket, eigenlijk nog mooier dan gedacht op basis van de foto’s. Top!
Carlo
Lelystad
Een mooi boeket en snel bezorgd.
Bibi
Bloemendaal
Lekker snelle bestelling en bezorging, mooie bos bloemen !
C
Apeldoorn
Precies zoals ik het bedoeld had en hele mooie bloemen die bijna 3 weken volgehouden hebben. Top!!!!! P.S. zeer vriendelijke man aan de deur!
Richard
HULSBERG
Ik had een boeket besteld voor mijn ouders (60 jarig huwelijk). Bij bezorging bleek het boeket niet te lijken op het bestelde boeket en de volgende dag liet een aantal bloemen het kopje al hangen. Via de klantenservice is de klachtafhandeling vlekkeloos verlopen en mijn moeder ontving vandaag een nieuw boeket en was helemaal blij. Fleurop bedankt voor de goede service.
Harry Kolling
Alphen aan den Rijn
Boeket selecteren, bestellen, betalen allemaal eenvoudig te doen. Bezorging keurig gedaan. Gewoon alles naar wens.
Arie Verboon
Turkije
Was een mooi boeket en keurig op tijd afgeleverd
Conny Mulders
Fijnaart
Na diverse contact momenten is de bestelling na 3 dagen niet bezorgd.Worden ook niet zoals afgesproken gebeld, geen niet thuis bericht, niet bij deburen, mij ook niet gebeld. geen reactie op emails van ons. Gisteren avond kregen wij rond 24.00 uur het verzoek om de bloemen, vanuit het buitenland, zelf op te halen. Was bedoelt als mooie verassing voor mijn dochter na thuis komst van haar bruiloft. 85 euro weggegooid geld. Protocol belangrijker dan cliënten. Totaal geen sorry of empathie. BAH
Nicole Mellor
Amersfoort
Deze week voor familie rouwboeket bloemen besteld. Kreeg netjes een email met de vermelding dat de plaatselijke bloemist de bloemen "persoonlijk" heeft bezorgd. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Daarop telefonisch en per email contact gehad met Fleurop, zij zouden het uitzoeken, duurde meer dan 1 dag voordat ik een terugmelding kreeg. En die terugmelding klopte ook niet met de werkelijkheid. Uiteindelijk zijn de bloemen wel terecht gekomen. Jammer deze ervaring, we kozen juist voor Fleurop vanwege de al jaren goede naam van dit bedrijf.
Harry
Dronten
Boeket is mooi, bezorgen ging vlot
Mieke van Eeuwijk
Hilversum
Supersnelle bestelling en levering. De bloemen waren prachtig In een woord: fantastisch
Hubertus J Bouman
Rotterdam
Had een kleine rouwboeket besteld online, Gelukkig de kleine achteraf, want deze bleek best groot te zijn, maar in verhouding met de rouwstukken van de familie gelukkig wel iets kleiner Heb nog een mail gestuurd met complimenten voor de maker Rouwboeket zag er mooi en fris uit
GC
Groningen
Keurige levering !
kjersti fyen
Nijmegen
ga 2x nadenken of ik het nog een keer doe is duur en niet correct
maria willems
hoorn
Mijn bloemen zijn in Grotegast bij mevrouw Veenstra bezorgd en de bloemen voor mijn nicht Trude Edelman zijn bij mevrouw Veenstra bezorgd. Nadat mijn nicht had gebeld dat er bloemen voor mevrouw Veenstra waren bezorgd zijn de bossen uiteindelijk wel omgewisseld maar bij de nod van mijn nicht zat geen kaart. Ik had bij het online bestellen ook een kaart geschreven maar die is niet bezorgd??? Toen mijn nicht vroeg van wie de bloemen waren is haar verteld dat op uitdrukkelijk verzoek van de verzender er geen verzendgegevens vermeld zouden worden. Wat een onzin! Ik heb net mijn nicht vanavond gebeld en toen begreep ze dat de bloemen van mij waren. Ik vind het heel kwalijk dat de kaart niet is bezorgd. Ik ga ervan uit dat die gegevens van de kaart nog in uw systeem staan en dat de kaart alsnog netjes wordt bezorgd! Trude Edelman Parklaan 21 9861 CD Grootegast Afzender Vladiano van Veen Langestraat 32 3231 VJ Brielle
Vladiano van Veen
Brielle
Bloemen besteld om iemand op te vrolijken, een heel uitbundig boeket gekozen met op de site 15 bloemen waarvan als eye catcher een Afrikaanse lelie en een grote hortensia. krijgt ze een boeket met maar liefst 6 bloemen!!! 6?? erin en de rest opgevuld met groen, en zonder een eyecatcher bloem!. In een verkeerde vaas waar ik ook 15 euro voor betaalde. En als antwoord krijg ik dat ik een bon krijg van 10 euro, alles bij elkaar koste het 60 euro maar dit vonden ze ruimschoots gecompenseerd!! Helaas kan ik maar 1 foto uploaden, maar ik had een heel weelderig en kleurijk veldboeket met de naam uitzinnig besteld!! Met een vaas die bij haar interieur paste maar nu dus niet want het was de verkeerde. En er kan iets mis gaan maar los het dan netjes op, ik heb aangegeven geen bon maar stuur de patiënt een mooi boeket. Maar helaas ik was met die 10 euro ruimschoots gecompenseerd!! Serieus????
Els
Brielle
Snelle zorgvuldige levering
Casper Schreiber
Dedemsvaart
Een pure spontane ingeving tot het versturen van dit boeket, leidde tot een geweldige ontvangst ervan! Chapeau!!
Joop van Velzen
Laren
Bestelling ging via de website van Fleurop en vanuit het buitenland. De website is overzichtelijk en straalt een ouderwetse herkenbaarheid uit. Het logo van Fleurop herkennen wij nog van vroeger, dat is ruim 60 jaar geleden. Toen ging onze familie bestellen via Fleurop. Die lange periode, gesymboliseerd met een tijdloos logo, beleven wij als een bevestiging van de tijdloze kwaliteit van Fleurop. Chapeau voor Fleurop!
Chana en Meir Schrover
Yad Binyamin (Nahal Sorek)
Het was de eerste keer dat ik een boeket voor mijn dochter in Delft bestelde.Werd in de ochtend al bij haar bezorgd,en ik was in de middag op bezoek.Heb de bloemenpracht zelf kunnen aanschouwen.Erg mooi en vers.Ik ga zeker in de toekomst weer via Fleurop bestellen.
Marja Bergkamp-Heddema
Haarlem
Altijd kwaliteit bloemen
Gerda Ter schuur
Wolvega
De bloemist heeft een prachtig boeket gemaakt in de stijl van de foto op de site en de bezorging and service waren vlekkeloos. Hartelijk dank!
AS
New York
Boven verwachting!
Sophie de Haan
Amsterdam
Fleurop blijft toch de nummer 1 in service & kwaliteit!
Saskia de Vries
Utrecht