Laden reviews...
3.731 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten die Bewertungen von zuverlässiger Lieferung und ansprechenden Blumensträußen. Die Bestellabwicklung wird oft als einfach und der Kundenservice als hilfsbereit beschrieben, wobei gelegentlich Ersatzblumen oder Lieferverzögerungen auftreten. Die große Vielfalt und die Qualität der Blumen werden häufig gelobt. Insgesamt gilt Fleurop als bequeme Lösung zum Versenden von Blumen.
Goede service!
N.v.t.
Aletta Koldewijn
Haarlem
een prachtig boeket afgeleverd van goede kwaliteit bloemen. De ontvanger was er erg blij mee.
Benthe Bakker
driehuis
Sinds jaren geleden, na vele teleurstellingen, bestelde ik weer een boeket via Fleurop. Eerlijk gezegd was het uit nood. Maar buitenverwachting was het een mooi bos bloemen. Boeket kan ik niet noemen (ik arrangeert zelf bloemen namelijk, mss daarom ben ik "streng" met beoordelen. De ontvanger is heel blij en daar gaat het om. Zeker niet de laatste keer dat ik dan zal bestellen bij Fleurop. 1 ding is de bezorgkostenabonnement. Het is erg hoog vergeleken met andere online bloemisten. Iets om er over na te denken? Mss een half jaar Abo? of een strippenkaart van 10x met 1 jaar geldigheid? Er zijn er veel haalbare mogelijkheid. Alleen het schrijven van de kaart was een grote ramp. Ik was bijna 1 uur bezig met het schrijven vooral als je van het ene naar andere scherm/app spring. Er is geen mogelijkheid om er tussen in op te slaan. Het bestellen van de bloemen was binnen 10 min geregeld. Niet in verhouding.
Stephen
IJsselstein
Hele mooie bos. De extra instructies die ik erbij had geschreven, zijn feilloos nageleefd! Bedankt :) Alleen het bestelgemak was niet heel fijn. Je kan maar 1 bos in je winkelwagen, waardoor je ze niet naast elkaar kan bekijken om te zien welke je het mooiste vind. Een vergelijkoptie zou erg handig zijn.
Maaike
Zeeland
De bloemist van Fleurop heeft prachtige boeketten gemaakt voor mijn vrouw. Er werd ook volop meegedacht over de dag van levering gezien de hoge temperatuur en de houdbaarheid daardoor van de bloemen. Veel dank daarvoor.
S.G. Matthijsse
ZOETERMEER
Makkelijke site en goede service
Anny Roelse-Janse
Biggekerke
Es war sehr nützlich, dass ich auch für eine Bestellung von Deutschland in die Niederlande einen englischen / deutschen Worlflow nutzen konnte. Allerdings sind die Übersetzung nicht überall vollständig.
Martin Iordanidis
Schwelm
Vriendelijke bezorging, mooi boeket en de bloemen staan lang.
Martin Oostenbrug
Gouda
Om 5 uur de dag ervoor besteld en de volgende dag voor 1 uur afgeleverd bij het crematorium. Alleen maar complimenten over hoe mooi het bloemstukje was. Dankjewel Fleurop
Love
Nederland
Jammer dat terugkoppeling omtrent de bezorging niet mogelijk bleek.
Jen van Leeuwen
Rimburg
Zeer slechte ervaring
Beveelt niet aan
Peter Hup
Nijkerkerveen
Rudolf Demmers
Amsterdam
Mooi boeket, snelle service!
Yvonne Brom
Amstelveen
De bos bloemen was prachtig en goed afgeleverd.
Margreet Ferwerda
Apeldoorn
Supersnelle levering, handig dat er cadeautjes bij lon bestellen ! 'Smorgens besteld smiddags geleverd!!
Marjolein Milikan
Heemskerk
Ik had een heel duur mooi boeket besteld met mooie extra kaart voor de begrafenis van mijn collega Boeket is denk ik wel geleverd maar kaart ontbrak!!!! Doordat nog ander boeket van iemand anders aanwezig was, kon ik niet controleren welk boeket van mij was Contact gehad met Fleurop maar geen enkele reactie!! Als minimale reactie zou mijn kaartgeld teruggestort worden, GEEN ENKELE reactie
Beveelt niet aan
Harry Scholte
Amsterdam
Ben er zeer tevreden mee.
Joop Scheperman
Rijssen
Prachtig mooi boeket, snelle levering.
Beatrijs Hazenoot
Voorhout
Besteld dag erna bezorgd mevrouw was niet thuis bij de buren afgegeven en netjes een briefje afgegeven dat de bloemen bij de buren lag
Anjo Geurts
Deurne
We waren blij te zien dat het boeket met linten en tekst er goed en mooi bij lag op de juiste plek
Corry Cats
Schiedam
Een erg mooie bos bloemen. Mijn vriendin was met de aflever tijd niet thuis. De dag erna een verse bos op kunnen halen. Super service van Madelief Purmerend.
Gerdo Evertsen
Purmerend
Door vertrouwde plaatselijke bloemist word3n altijd mooie boeketten gemaakt. Ook fijn dat je n melding krijgt waar en wanneer bezorgd. In Nederland, maar ook hele goede ervaring met boeket in Australië laten bezorgen.
Odette de Rooij
Spijkenisse
Ik kreeg een bedankje van het " supermooie grote !( mag ook wel voor die centen is mijn mening ) met prachtige kleuren boeket ! Dus jullie hebben goed werk verricht. Wat ik graag zou zien is dat de verzender een foto zou kunnen krijgen via email Van het vers gemaakte boeket als je het een paar dagen eerder besteld. Ik was in totaal 56 euro kwijt voor het boeket vanaf een foto via site. Zou graag het resultaat van het gemaakte boeket in de winkel willen zien
Marianne Leungen
Hoogeveen
Goed assortiment, goede bezorging. Bezorgprijzen komen er nog wel bij natuurlijk. Let daar op. Uitstekende service.
Michiel
Heemskerk
Meerdere malen Fleurop bloemen laten bezorgen en iedere keer weer fantastisch! Bedankt Fleurop!
Dick Waal
Hoonhorst