Zeer makkelijk

Mooie bos bloemen

De ontvanger was erg blij met de mooie bos

• Boeket

Mooie bloemen en snelle levering

De bloemen waren ‘s ochtends besteld en in de middag al geleverd!

• Boeket

Mooie bloemen, maar niet de kleur die ik bestelde

Ik bestelde een boeket in pasteltinten vanwege de gelegenheid, maar de ontvanger ontving een boeket in felle kleuren.

Betoverend fraai

Geleverde producten blijven hoog in kwaliteit.

• Boeket

Fleurop maakt waar wat ze hebben toegezegd, ook in Frankrijk.

Uitstekende service en veel keuze in soorten boeketten.

Uitstekende service

Bloemen besteld, mooi boeket voor een goede prijs. Werd de volgende dag al bezorgd. Perfect gedaan en keurig afgeleverd.

Prachtig boeket

Een prachtig boeket, snel geleverd! Top!

• Boeket

Prima, snel en mooi boeket.

's Ochtends heb ik het boeket besteld en 's middags werd het bezorgd.

Weinig bloemen

Te weinig bloemen voor een normale vaas. Klein boeket was een understatement! Rood klein boeket besteld en zaten alleen rode rozen en twee gerbera's in en een beetje bladgroen.

Eenvoudig

Snelle levering en een prachtig boeket

• Boeket

Bloemen besteld als zakelijk geschenk en nog geen paar uur later afgeleverd!

Geen bevestigingsmail

De klantenservice was hier vriendelijk en heeft me verder geholpen. Maar doordat ik geen bevestigingsmail had ontvangen ontstond er stress tijdens deze moeilijke tijd want ze moesten en zijn voor de begrafenis. Dat waren ze gelukkig ook maar het gaf me wel stress.

• Boeket

Boeket was erg mooi, zeer tevreden.

• Boeket

Altijd goed en nu heel slecht

Boeket is nog steeds niet bezorgd en ik krijg geen antwoord op mail die ik daarover stuur. Mijn tel nr 06 22466542

• Boeket N.v.t.

Prachtige bos bloemen. Wauw .

Ik vertrouwde deze bloemist En de bos, bloemen die naar de verjaardag van mij zoon gingen. Waren geweldig. Mijn dankbaarheid is super groot. Dankjewel. Het is meschien de laatste verjaardag van mij zoon. Job.

• Boeket

Werd heel goed ontvangen!

Perfect!

Zie boven

Snel

Snelle delivery Mooie bloemen zoals op foto Iedereen blij

• Boeket

Goede prijs en kwaliteit.

Ik had de seizoenspakket de kleinste gekozen en was een beetje twijfelachtig of deze voldoende waren. Maar ik heb een foto van de ontvanger gezien en deze waren heel mooi en ook meer dan voldoende bloemen zaten erin. Ik was hierdoor verbaasd en tevreden. Ook levering heel snel, de zelfde dag en kaartje naar keuze ook handig en voor niet veel extra dus kwa prijs en kwaliteit heel tevreden.

• Boeket

Opzich keurig maar had beter gekund qua tijd

Jammer dat de bloemen na 5 uur bezorgd werden waardoor de zakelijke ontvanger al weg was en de buren de bloemen hebben aangenomen. Zat bijna 12 uur tussen moment van bestellen en bezorging. Dit had beter gekund lijkt mij.

• Boeket

Snelle levering op de dag zelf, goede kwaliteit bloemen

Mijn vrouw was ontzettend blij met haar enorme bos pioenrozen voor een mooi moment die we samen mochten vieren. In de ochtend besteld en eind middag thuis bezorgd.

Mwah

Ik stuurde een bloemetje naar mijn Spaanse schoonzus die 50 werd. Ik koos voor middelgroot, want mijn ervaring was tot nu toe dat die bossen al lekker groot waren. Daarbij heeft Spanje minder een bloemen in huis cultuur dan NL, dus vazen heeft ze nauwelijks. Tot mijn teleurstelling en verrassing is haar een in mijn optiek klein bosje bezorgd. Schattig hoor, maar te klein voor de prijs.

• Boeket

Prachtig boeket maar jammer dat het bijbehorende kaartje was vergeten.

Ontvangers moesten zelf achter bijbehorende kaartje aan.

Super tevreden

Hier krijg je wat je besteld en dat is fijn om te weten zeker als afstand een ding is is het fijn als je daarop kunt vertrouwen mooie bloemen vriendelijke bezorging gewoon goed geregeld daar hou ik van fijn bedrijf snelle levering vriendelijk personeel kat in bakje heel erg tevreden mee

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ