Snelle levering en het boeket zag er ontzettend mooi uit.
Ik had in verleden redelijk goede ervaringen daarom bestelde ik mooi duur rouwboeket voor afscheid oud collega. Daarom bestelde ik hierbij ook een mooi rouwkaart en zou bevestiging krijgen voor 12:00 als dit was aangeleverd op rouwplaats. Ik zag mooie boeketten maar kon mijn bestelde boeket niet ontdekken, geen kaart?? om 17:00 bericht dat boeket was afgeleverd??? Ik heb zowel met bericht op website als telefonisch meerdere keren contact opgenomen!!! ZEER SLECHTE REACTIES, KAART WAS VERGETEN BOEKET WEL BIJTIJDS GELEVERD??? Ik heb geen foto kunnen nemen omdat ik mijn boeket niet kon zien Door slechte reacties vroeg ik mijn geld terug, nog stteds geen enkele reactie
Snel en simpel
Voor mijn moeder. Was heel blij en het boeket was erg mooi
Het is fijn dat er nu ook duurzamere boeketten zijn. Het was een prachtig boeket, precies in de stijl van de foto op de website. Ik vond het ook leuk dat ik een doosje chocolaatjes kon toevoegen. Ik had het 's ochtends besteld en zoals beloofd werd het keurig nog dezelfde dag afgeleverd.
Aangezien ik zelf in de bloemen heb gezeten weet ik ongeveer wat de waarde is. Boeket komt nog niet bij €25 en geen €36,95. Wel goed en snel afgeleverd
Uistekende service
Prachtige boeketten en vlotte bezorging. Aantal mensen heel blij gemaakt.
Bestellen gaat heel makkelijk, veel keuze, prima kwaliteit, levering/ bezorging op het juiste moment zoals afgesproken........kortom alles TOP!
Snelle levering. Rest is top
Een groot boeket laten bezorgen, fijne snelle reactie gehad op wijziging bezorgmoment, superfijn! Het feit blijft wel dat het alsnog veel geld is en er ook nog bezorgkosten bijkomen maar de bloemen waren prachtig!
Super service, snelle levering
Bedankt dat het goed is geregeld super. Jammer dat er geen foto van gemaakt is.
Blijkbaar was de ontvanger niet thuis en moet het dan dus zelf ophalen. Had ik dit geweten dan had ik een andere leverancier gekozen voor het verzenden van een rouwboeket
Prachtig boeket. De bloemen waren zeer vers en mooi samengesteld . De levering was top: op tijd en keurig bezorgd. De ontvanger was erg blij daarmee . Zeker een aanrader.
Ik heb voor mijn vrouw een wel zeer mooie bos pioenrozen toe gestuurd gekregen van fleurop , mijn vrouw heel blij , en ook ik heel blij met fleurop , dus graag weer tot de volgende keer.
Mijn zusje heeft het boeket zeer geapprécieerd en dat is fijn als je het vanuit Frankrijk besteld en niet zelf kunt verzorgen
Gewoon goed
Net als gewenst. Snelle bezorging.
Het rouwstuk was gemaakt van mooie verse bloemen!
De ontvanger van het boeket was door omstandigheden niet thuis. Ik vind het heel fijn dat er straks een vers boeket in de winkel opgehaald kan worden als dat bij de ontvanger uitkomt.
uitstekend!
Leuke keuze uit boeketten. Je wordt goed op de hoogte gehouden mbt je bestelling.
Alle bestelde bouquetten, die ik heb besteld, zijn heel mooi en worden op de door mij aangegeven tijd vaak optijd afgeleverd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ