Snel en waardevol

was een prachtig boeket

Snelle bestelling en een prachtig boeket.

• Boeket

Goede service en snel geleverd

De bloemen waren de volgende dag bij mijn dochter. Zeer snelle service en een prachtige bos bloemen.

Zeer slecht!!!

Online boeket besteld met een geurkaars! Op de dag dat het geleverd werd, wordt alleen het boeket geleverd aan de betreffende persoon. Daarbij vertellen ze geurkaars wordt een dag later geleverd! Verrassing effect weg! Klachtenservice reageert niet eens!!!!

• Bestelgemak N.v.t.

Supersnel

Bloemen met een klein cadeautje laten bezorgen op dezelfde dag. De uitslag van het examen was bekend en de Bloemen waren er voor het avondeten. Super!!

Heel goed en makkelijk

Mooie levering en volgens afspraak geleverd.

• Boeket

Gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk en snel te bestellen.

• Boeket

Mooie bos en snelle bezorging

Veel keus. Mooie boeketten in verschillende groottes. Binnen een paar uur bezorgd op verschillende adressen.

Veel te duur

Veel te veel geld betaald voor het boeket tov van het formaat en de kwaliteit.

Slechte klantreis!!

Op donderdag rum 14:00 een bestelling geplaatst voor iemand die geslaagd was en hoe leuk is het dan om op dezelfde dag bloemen te krijgen!! Helaas niets afgeleverd op donderdag, dus vrijdag om 08:30 meteen bellen. Wegens omstandigheden bij de bloemist was het niet gelukt om de bloemen te bezorgen. Jammer dat hier niet even een bericht over is gestuurd. Er is wel aangeboden om de bezorgkosten terug te betalen of er kon een groter boeket afgeleverd worden. Voor dit laatste heb ik gekozen. De bloemen zouden op vrijdag zo snel mogelijk afgeleverd worden. Helaas zijn ze pas ‘‘s middags afgeleverd nadat ik hier ook weer voor moest bellen!! Een slechte klantbeleving!!

Vlot bezorgd

S morgens besteld, s middags bezorgd, de ontvangers waren er heel blij mee

Prachtig boeket

Bloemen uitkiezen simpel, de kaart invullen zou iets vereenvoudigd kunnen worden.

Super klantenservice

Bloemen besteld als cadeau. Degene voor wie de bloemen bestemd waren, was helaas een weekje weg. De klantenservice heeft mij hier super bij geholpen. Ik weet zeker dat de bloemen ook prachtig zullen zijn.

• Boeket N.v.t.

Ben gebeld dat de kleur van de bloemen meer roze zouden worden, maar het boeket ziet er helemaal anders uit als op de site.

Mooi

De ontvanger was er heel blij mee.

• Boeket

Heel veel geld voor geen bloemen.

Ik kreeg bericht dat de ontvanger niet thuis was, dat was ze wel. Van nr 37 naar de buren op nr 9 is geen logisch alternatief, maar dat stond wel in de mail. Er zat geen kaartje in de bus waar de bloemen zjjn achtergelaten. Onze buren, ook die van nr 9 hebben niks onfvangen. Op twee mails naar de klantenservice wordt niet gereageerd. Zodra ik terug in Nederland ben, ga ik toch even bellen voor restitutie. Volgende keer haal ik ze weer zelf, dan zijn ze te laat, maar krijg je ze wel.

• Boeket N.v.t.

Goede service, vijf sterren!

Bij mijn bestelling had ik een vergissing gemaakt die "Fleurop" gecorrigeerd had. Betrouwbare bloemenwinkel! Goede service, goede kwaliteit.

Perfect en snel

Super mooi boeket

Perfecte levering

Snel en goed

Binnen een dag je bloemetje bezorgd. Mooi boeket en prima berichten over hoe en wanneer het bezorgd is.

Heel mooi boeket

Bestelling voor 14.00 geplaatst, bloemen dezelfde dag bezorgd. Boeket is prachtig!

Prijs aan de hoge kant.

De bloemen waren prima. Wel vond ik de prijs aan de hoge kant voor wat je uiteindelijk krijgt. Daarnaast komen er nog behoorlijke bezorgkosten bij. Omdat ik niet in de buurt woon, ben ik afhankelijk van een bezorgdienst, maar de totale kosten vond ik uiteindelijk niet helemaal in verhouding staan tot het geleverde boeket.

• Bezorging N.v.t.

Slecht

Klachtn behandeling heel slecht

• Bestelgemak N.v.t.

Heb niet de bos gekregen zoals op de website en klacht is genegeerd

Heb niet de bos gekregen zoals op de website en klacht is genegeerd

slecht

ik bestelde een boeket van pioenrozen, en het werd ongevraagd! een boeket met kleine paarse bloemetjes. Erg vervelend!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ