De bloemen waren top, maar toen bij bezorging de ontvanger niet thuis was, heeft hij zelf nogmaals bezorgkosten moeten betalen. Dat vind ik een hele aparte manier van zaken.
Mooi assortiment, makkelijk besteld, snel geleverd. Niet goedkoop, wel mooi!
Keurig op tijd afgeleverd en verwittigd waar het boeket was.
Totale behandeling goed,makkelijk en correct.
prima website waar je gemakkelijk en goed een keuze kan maken
Super verse bloemen . En boeket is het zelfde als op de afbeelding . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hele mooie reactie gehad van de bloemen en zijn prachtig en snelle bezorging. Dank jullie wel.
Niet bedelen om 5 sterren
Goede ervaring en de boeketten zijn altijd verzorgd. Wel aan de prijs.
We zijn een beetje teleurgesteld in het kerststuk. Het zag er een beetje in elkaar geflanst uit en dan is €50 te veel.
Snel besteld, snel en goed afgeleverd.
Zoeken naar het goede boeket, was erg leuk
De ontvanger was blij verrast en daar gaat het om.
Mooi, snel, vriendelijk, efficiënt en goede prijs-kwaliteit verhouding
De bos wordt dezelfde dag of de volgende dag al geleverd, ook st9ond de bos maar liefst 2 weken!! Is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van welke locale bloemist je treft maar ik was heel blij met hoe het is verlopen.
Het was een prachtig boeket alleen jammer dat het kaartje wat ik erbij had besteld niet bij de bloemen zat, waardoor de ontvanger niet wist van wie het boeket was.
Totale kosten €60 zag er armentierig uit mijn jarige dochter was wel verrukt dat ze bloemen kreeg en daar gaat het om.
Goede levering mooie keuzes in bloemen
De ontvangsten vond het een mooi boeket
Mijn collega lag nog in het UMCG en zou die middag naar huis! Hoe laat wisten we niet, maar jullie zijn er direct achteraan gegaan en hebben het prachtige boeket bij hem op kamer bezorgd! Hartelijk dank ook namens mijn collega!
Sehr schöner Blumenstrauss, auch nach 10 Tagen in der Vase.
De ontvanger was erg blij met de bos bloemen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ