Na één dag was één roos al gaan hangen hier contact over gezocht via de mail van fleurop. Krijg een standaard bericht als reactie. Met tips. Welke gewoon zijn gevolgd want deze tips waren ook bijgeleverd bij de bloemen. Aangegeven dat wij deze tips hebben gevolgd zoals gebruikelijk bij aanschaf van bloemen. Hierna geen reactie meer terug ontvangen. Inmiddels staan de bloemen 3 dagen en is nog een roos zijn blaadjes aan het verliezen. Na 2 dagen waren zij takken al aan het verkleuren. Beetje jammer voor zo een dure bos rozen.
komen de afspraken na zonder gedoe
Heel fijn dat er wordt meegedacht als de ontvanger in eerste instantie niet thuis is. Mooie boeketten en prima prijs!
Alles was perfect, duidelijke bestelinformatie ondanks moeilijke weersomstandigheden op tijd bezorg boeket voldeed (voor zover ik het van een foto kon beoordelen) aan mijn verwachtingen
Fijn dat ik via jullie site , een ander kan verrassen met bloemen en boeketten van jullie. Groet A. Tuinder.
Zelfs met slecht weer goede snelle levering.
Supersnel bezorgd ondanks het weer, prachtige bloemen
Meerdere boeketten besteld. Mooie boeketten en indien gewenst snelle levering
Onze kinderen hadden grote problemen tijdens hun vakantie in Oostenrijk. Een ziekenhuisopname en pech met de auto. Ze moesten gedwongen langer blijven. We hebben een bos bloemen laten bezorgen, dat werd allemaal snel en goed geregeld! Dankuwel!!
Prachtig bos bloemen geleverd!
Met sneeuw en gladheid werd het op tijd bezorgd. Compliment voor de bezorger
I’d made sure my friend would be at home on the day the flowers would be delivered, but the florist did not deliver the flowers on the agreed day.
Altijd mooie boeketten….
Bloemen zoals op de foto bij de bestelling en langer dan 7 nog altijd mooi staat Goede bezorging
Ik heb een mail gestuurd, twee dagen geleden, omdat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn. Ook heb ik twee foto s bijgevoegd via dit e mailadres. Een van de order en een van het geleverde De juiste chocolade zat er niet bij zoals op de order beschreven. Daarnaast was het een grote bos .. Die erg veel was bijgevuld met groen ipv ook meer bloemen? Ik ben benieuwd hoe jullie hier een oplossing voor gaan vinden.
makkelijke bestelling
Duidelijk en kwaliteit
Zeer tevreden over de bloemen die ik heb besteld voor mijn vriendin, in de ochtend besteld en in de middag geleverd.
Een heel mooi boeket en ze worden goed afgeleverd.
Makkelijk te bestellen producten en een bezorging zoals gevraagd. Echter vind ik de prijzen wel stevig die gerekend worden.
Al voordat Internet bestond was Fleurop de manier om bloemen te laten bezorgen bij geliefden op afstand. De kwaliteit en aandacht die toen aan de boeketten werd besteed is hetzelfde gebleven, alleen het bestelproces is gedigitaliseerd. Daarom ben ik al meer dan 40 jaar een trouwe klant van Fleurop en bestel ik nooit mijn bloemen ergens anders.
Helaas werd het boeket een dagje later aangeboden maar het zag er schitterend uit en de dame voor wie het bedoeld was vond het ook geweldig, dus eind goed al goed
Bezorging zoals beloofd op de gewenste dag, ondanks het extreme weer. Boeket afgegeven aan de buren en mij hiervan op de hoogte gebracht via de mail. De ontvanger was heel blij met de prachtige bos bloemen. Uitstekende service!
Mooi samengestelde bos
1 De Schutterij