Top snel en zeer correct
Snel besteld, snel bezorgd. Prima service en een goede kwaliteit. Dank je wel. De ontvangers waren er erg blij mee.
Prachtig boeket!
Gebrijks vriendelijk
Fleurop is een betrouwbare bloemist. En levert kwaliteit.
Prachtig boeket en keurig op tijd bezorgd
Bloemen werden bezorgd en ontvanger was wel thuis maar werden mee terug genomen Ik heb ontvanger gelijk gebeld en ze was wel thuis maar lag ziek in bed nog een keertje bellen of iets langer wachten het was na 17uur en dan zijn jullie niet meer te bereiken Volgende morgen gebeld en on half 2 had ze de bloemen nog ze had ook geen kaart niet thuis ontvangen
Bos gekocht van 58,95! Net zo goed naar de Albert Heijn kunnen gaan. Wat een aanfluiting!! Voor 58,95 wel beter verwacht. Kansloos bosje bloemen. 0 sterren is nog teveel
Ik had een veldboeket besteld. De bloemen die geleverd werden waren totaal geen bloemen uit een veldboeket en goedkope bloemen. Erg jammer en had dit niet verwacht
Slechte ervaring, geen bericht van ontvangst en na 1 week een eenzijdige mededeling dat de bestelling is geannuleerd, omdat er in Luxemburg geen bloemist in buurt kon worden gevonden. En dat voor een terminaal zieke patiënt. Jammer. Het predicaat koninklijk wordt geen eer aangedaan!
De dokters en verplegend personeel van de 2 ziekenhuizen waar ik zorg van kreeg waren heel blij verrast met de mooie bezorgde planten. Ik ben heel blij met jullie goede service en prijs en kwaliteit.
Zeer handig en duidelijk website, verse bloemen, precies zo als in de foto's en op tijd geleverd. Bedankt Fleurop!
Xxx
Nvt
Bloemen een dag te laat geleverd, dit maakt het cadeau direct minder waardevol.
Mooie bloemen en perfecte bezorging!
Fijne online bestelservice, goede communicatie, ruime keuze ook van de kaartjes en snelle levering. De ontvanger stuurde mij een bedankje met een foto van een prachtige bos bloemen. De prijs is in verhouding, zeker afgezet tegen het gemak wat je ervan hebt.
Duidelijke site snel bezorgd mooie bloemen
Voor begrafenis in Canada bloemen besteld , via iDeal betaald maar niet geleverd. Let op: foto is van de website er is dus helemaal niets geleverd!!
Gewoon goed
Mooie bloemen en alles op tijd afgeleverd
Zie boven.
1 De Schutterij