Gewoon boeket

De bos bloemen een beetje magertjes

• Boeket

Mooi en keurig op tijd bezorgd

Mooie site met voldoende keuze

• Boeket N.v.t.

Geweldige ervaring mee.

Naar buitenland vind ik altijd spannend, maar tot nu toe is alles naar wens gegaan,. Dank jullie wel

• Boeket

T bestellen ging makkelijk, en t bericht dat t boeket geleverd was vond ik ook prettig.

T boeket heb ik niet gezien, maar degene die t ontving was er blij mee.

Makkelijk bestellen, snelle service

Snel besteld en kreeg een zeer enthousiaste reactie met foto van n prachtige bos bloemen.

Toegankelijke website

Makkelijk een boeketje te vinden met ook een leuk kaartje erbij. En tevens een snelle bezorging!

Slecht

De bos bloemen die ik had besteld was zeer slecht . Uitgebloeide bloemen en dode bladeren

• Boeket

Vanuit Spanje een bloemetje sturen…

Via Fleurop hebben wij een bloemetje laten bezorgen bij mijn zus. Wij wonen in Spanje en konden dus niet langs komen op haar verjaardag. Met het sturen van het bloemetje waren wij er toch een beetje bij.

Contact en werkwijze Fleurop prima

Website en werkwijze zijn prima, tot de leverancier deze keer Boeket werd een dag te vroeg afgeleverd omdat hij toevallig toch in de buurt was. Heb ik nog niet eerder meegemaakt en hoop dat ook niet meer mee te maken. Heb dit ook per mail aan klantenservice gemeld en wacht nog op sntwoord

• Boeket

Veel te duur voor wat je krijgt

In vervand met tijdsgebrek bestel ik voor het eerst online bloemen, maar 57,40 euro inclusief bezorgen voor 12/13 bloemen in een boeket. Echt niet normaal.

Mooi boeket

Netjes op tijd bezorgd

Teleurgesteld

Al vroeg in de ochtend een boeket besteld voor bezorging op dezelfde dag. Nog gebeld met het verzoek of het zo vroeg mogelijk bezorgd kon worden i.vm. beladen dag. Het boeket werd uiteindelijk als laatste bezorgmoment afgeleverd, om 17.55. Daarmee ging de intentie van het boeket verloren. De hoge prijs was ook niet in proportie met wat je er voor krijgt.

Altijd perfect

Elke keer weer een perfecte bezorging van een prachtig boeket

Mooie bos gestuurd

• Boeket

Teleurstellend – slecht boeket, kaart ontbrak, geen waar voor het geld.

Ik heb via Fleurop een boeket rozen met vaas en een kaart besteld voor mijn vriendin, maar de bloemen waren bij levering niet in goede staat en de kaart ontbrak volledig. Voor het bedrag dat ik heb betaald, had ik veel meer kwaliteit en zorg verwacht. De reactie van de klantenservice was beleefd, maar ik vind het jammer dat de bestelling in eerste instantie zo ondermaats was. Dit hoort niet bij een service als Fleurop.

Prijs / kwaliteit verhouding slecht

Gezien de prijs en wat we het boeket voorstelde was het onder de maat. Voortaan bestel ik ergens anders.

Puur slecyt

Ik bestelde een plant voor bezorging in Zwitserland wat volgens de website diezelfde dag nog kon worden bezorgd. Krijg ik een simpele melding dat er geen bezorging die dag kon plaatsvinden maar met een bezorgdienst pas twee dagen later kon worden bezorgd en er ook geen plant maar een boeket geleverd kon worden. Opdracht geannuleerd, geld terug en voor mij geen fleurop meer... Eerder pleurop....

Goed en makkelijk geregeld

• Boeket

3 dagen later afgeleverd !

Zaterdag Voor 12 uur bloemen besteld en er staat bij dat het dan dezelfde dag wordt geleverd in Portugal . 50 euro verder en uiteindelijk een mail dat het niet ging lukken. Afgesproken dat het dan maandag wordt geleverd en zonder mij iets te melden is het pas dinsdag einde dag geleverd . Ook geen reactie meer gehad . Absoluut niet tevreden.

• Bestelgemak N.v.t.

• Boeket

Schitterend boeket, topservice .

Makkelijk geregeld, perfecte prijs kwaliteit, zeer goede service en een schitterend boeket.

Altijd keurig bezorgd

Netjes via de mail op de hoogte gehouden. Wel prijzig maar dat zal wel in deze tijden thuishoren

Een aanfluiting!

Onlangs bestelde ik een medium seizoensboeket a € 24,95 excl. kaartje en verzendkosten. Er stond een sfeer-voorbeeld bij met veel bloemen in vrolijke herfstkleuren. Het uiteindelijke boeket kon iets afwijken van het voorbeeld, omdat het om een seizoensboeket ging, en de bloemist een boeket maakt met diens voorraad. Fair enough. Dus € 34,- betaald en de bestelling geplaatst… Tot mijn grote spijt! Het bezorgde boeket was kleurloos, saai (veel groene opvulling en goedkope lelijke takken) met ongeveer 5 bloemen. Daarnaast was het zó klein, dat het in een longdrinkglas paste. Ik heb Fleurop aangeschreven, de verschillen uitgelegd en foto’s toegevoegd. Hun reactie; In het vervolg kon ik beter kiezen voor een ander boeket. Geen excuses, geen navraag bij desbetreffende bloemist, laat staan een tegemoetkoming. Ik reageerde nog op deze e-mail, maar daar weet Fleur-op niets mee te doen, behalve negeren.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Mooi

Het was een heel mooi boeket.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ