Het adres klopte niet, geadresseerd was verhuisd. Bezorger belde me op en heeft boeket op het nieuwe adres bezorgd.

• Boeket N.v.t.

Prachtig boeket en op tijd bezorgd

Dit was mijn eerste ervaring met Fleurop in het buitenland en ik kan het aanraden: het boeket was als op de foto (misschien zelfs wel mooier) en werd op de afgesproken dag geleverd!

Geen waarheidsgetrouwe productafbeeldingen

Bezorgde bos bloemen was vele malen kleiner en leek niet op afbeelding bestelling.

• Boeket

de ontvangster was er superblij mee! dus goed geregeld!

gewoon goed

Niet zo goed

De bos bloemen die geleverd werd leek niet op het plaatje dat ik besteld heb. Het was teleurstellend. Ik vond het boeket niet mooi toen de ontvanger me een bedank-appje stuurde.

Helemaal tevreden.

Heel snel geleverd

Prachtige bloemen

• Boeket

Alles netjes op tijd en de ontvanger was helemaal verrast van de bos bloemen die prachtig waren

Op het allerlaatste moment nog een bos geregeld net voor het weekend en enkel via jullie werd het de volgende dag bezorgd.

• Boeket

Snel en makkelijk geregeld.

Overzichtelijk, ideaal om een bloemetje te bestellen voor iemand die niet in de buurt woont. Ontvanger was er erg blij mee!

Prima dienstverlening

Op zeer korte termijn bloemen bezorgd!

Slechte bezorging

Slechte bezorging! Ontvanger was gehele dag thuis en vervolgens is het boeket aan een hele andere kant van de straat bezorgd. Geen briefje achtergelaten voor de ontvanger, waar het boeket dan te vinden was

• Boeket

3-sterren omdat boeket voor een opeenvolgende keer kleiner is dan betaald…

• Boeket

Duidelijke gied werkende website, genoeg keuze. Niet goedkoop, maar kwaliteit is top en de service snel.

Duurzame bos bloemen besteld

Fijn dat je nu ook duurzame bloemen kunt bestellen. Liefst koop ik biologisch gekweekte bloemen. Dit is een start.

Betrouwbaar

Keurig op tijd afgeleverd. Mooie bloemen. Waar voor je geld.

Super fijne regeling!

De ontvanger van de bloemen was net vertrokken naar het buitenland voor langere tijd, wat ik niet wist, maar dit werd opgelost door een voucher voor haar achter te laten, zodat ze als ze terug is alsnog kan genieten van de bloemen die ik heb gestuurd. Briljante oplossing!!

• Boeket N.v.t.

Ik heb begrepen dat de bloemen mooi waren

• Boeket

Een hele mooie bos en op tijd geleverd!

Ik had het mei-boeket gekozen voor een verjaardag van een tante in Nederland. Ik heb later een foto van het boeket gestuurd gekregen en het zag er fris, kleurig en vol uit. Mijn tante was heel blij. Meestal krijg ik foto's om te laten zien hoelang het houdt, maar daar is het nu nog te vroeg voor. Vorige boeketten zagen na een week nog altijd heel mooi uit.

• Boeket

Heel ander boeket geleverd dan besteld

Degene aan wie ik een boeket had gestuurd, stuurde mij een foto van het geleverde boeket. Dat zag er totaal anders uit dan het boeket wat ik had gekozen. Andere bloemen, andere kleurstelling. Het was een mooi boeket en de ontvanger was blij verrast. Maar ik had iets anders verwacht.

Heel goeie service

Heel goed en snel te doen!

snelle levering, mooi boeket

sjoen blomme

• Boeket

Het boeket wat bezorgd is was echt aan de kleine kant

Voor bijna 100 euro, los van de wijn, had ik wel een iets vollere bos verwacht

• Boeket

Altijd weer prachtig en met liefde gemaakt

Elke keer weer ben ik onder de indruk van de boeketten van Fleurop. Ze worden zichtbaar met veel zorg en aandacht samengesteld – je voelt dat ze met liefde zijn gemaakt. Iedere ontvanger zegt hetzelfde: "Dit is het mooiste boeket dat ik ooit heb gekregen." En dat zegt alles. De bezorging is altijd stipt en de bloemen blijven lang mooi – vaak ruim een week, en soms zelfs twee weken lang nog vol, fris en stralend. Een betrouwbare en liefdevolle manier om iemand écht te verrassen.

• Boeket

Veel geld voor minuscuul bosje bloemen.

Ik stuurde via Fleurop naar een adres in Engeland. Op de foto op de site stond voor 60 euro een aardig boeket. Toen ik de foto van de ontvangers ontving schrok ik. Een tankstationbosje voor 60 euro? En dan nog 12 euro bezorgkosten in de stad. Ik koop nooit meer via Fleurop. Dat is zeker.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ