Veel geld voor minuscuul bosje bloemen.

Ik stuurde via Fleurop naar een adres in Engeland. Op de foto op de site stond voor 60 euro een aardig boeket. Toen ik de foto van de ontvangers ontving schrok ik. Een tankstationbosje voor 60 euro? En dan nog 12 euro bezorgkosten in de stad. Ik koop nooit meer via Fleurop. Dat is zeker.

Heel tevreden

Makkelijk te bestellen en wordt keurig afgeleverd!

• Boeket

Op goed vertrouwen dat het goed komt

wat jammer is dat je op de site een bos bloemen uitzoekt, je betaald voor in ons geval voor een grote bos bloemen incl. kaartje 52,50 maar we zien niet terug wat er bezorgd wordt.. En dat heb ik me al vaker afgevraagd. Nu wordt er gevraagd om een review, ik weet niet eens hoe het er uit heeft gezien dus moet ik blind op jullie vertrouwen dat het een mooi groot boeket is geweest. Waarom krijgt de opdracht gever niet standaard een foto van wat er afgeleverd wordt?

Perfect geregeld

Goede keuze en vervolgens prima afgeleverd. Diegene was althans enorm verrast en blij met een prachtig boeket.

• Boeket

Makkelijk te bestellen, fijne communicatie

Keuze genoeg, makkelijk om te bestellen. De ontvanger was helaas niet thuis maar kreeg netjes per e-mail een bericht dat de bloemen zijn afgegeven bij buren. Zo waren wij netjes op de hoogte gebracht wat toch wel prettig is.

Prima service!

Mooi boeket.

Bloemen niet bezorgd

Op 22 mei boeket besteld om 23 mei bezorgd te worden maar de bloemen zijn niet bezorgd. Heb er een mail over gestuurd maar tot op heden niets gehoord van fleurop. Ik vind dit uitermate slecht.

Fijn!

Snelle fijne service!

Prima geregeld

Mooie verse nloemen werden bezorgd! Op tijd!

• Boeket

Prachtige bloemen en snelle service!

Makkelijk bestellen

Duidelijke website

Snelle bezorging

Snelle bezorging!

Eenvoudig en on time

Echt heel makkelijk bestellen op de website. En de verse en mooie bos bloemen werd precies op de dag geleverd in Spanje.

• Boeket

Géén waar voor mijn geld

Ik bestelde voor de 75ste verjaardag van mijn zus het boeket "Stijlvol", de middelmaat voor €54,95. Geld genoeg lijkt mij. Toen mijn zus het boeket kreeg was ze er blij mee, het was mooi, maar toen ik de foto zag schrok ik. Dit boeket was de helft van wat het had moeten zijn!!! Vorig jaar was het ook al niet wat er beloofd werd. Dit was ècht de allerlaatste keer dat ik bij Fleurop bestel. Op de foto het boeket waar ik €54,95 voor betaalde....

Snel en goed

• Boeket

Easy to order, good choice

My order has been satisfied, I just want tell you to insert the possibilità of choosing the time of the delivery, I am not sure if I skipped it or it was not possibile at all

• Boeket

Mooi boeket keurig op gevraagde tijd bezorgd

Goede communicatie van bezorger en mooi boeket geleverd.

Niet helemaal goed gegaan

Heb de duurzame bos besteld, die zag er goed uit. Gevraagd of er eind van de dag geleverd kon worden, ivm werkende familieleden. Helaas, al voor 12 uur geleverd...................

Altijd goed geregeld

Altijd goed geregeld van bestelling tot de bezorging aan de deur

Positief!

Omdat de bloemist in de woonplaats niet de gevraagde orchidee in voorraad had ben ik telefonisch benaderd of ik akkoord ging met een begonia of geld terug toen ik aangaf dat het voor mij belangrijk was dat er die dag een orchidee bezorgd werd is er gezocht naar een bloemist in de omgeving en die heeft de plant keurig op tijd bezorgd.

• Boeket N.v.t.

Bloemen prima, bonbons waardeloos

De luxe bonbons waren heel klein en smaakten goedkoop

Snel, super, en goed!!

Niets op aan te merken!!

mooie bloemen, bezorging minder

persoon was gewelding. adres was verkeerd, juist op de bestelling nummer 5 in plaats van 29 kaartje ontbrak, wel besteld en ingevuld

• Boeket

Snel en handig voor bezorging ver uit mijn buurt

Netjes verzorgd en bezorgd.

• Boeket

Prima geregeld en een vers mooi boeket

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ