Goede en snelle service

Helemaal top!

Heel snel en goed

Gevoel is vooral betrouwbaarheid: tijdstip, afzender vermelden en kwaliteit bloemstuk

geweldig

elke keer weer fantastisch.

• Boeket

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, mooie bloemen!

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, mooie bloemen!

• Boeket

Goed en snel via internet bezorgd

Prima om zo een boeket te bestellen. Service is goed. Zou leuk zij m’n een fotootje van het daadwerkelijk bezorgde boeket te ontvangen…

• Boeket

Binnen 2 uur al bezorgd en het boeket was prachtig!

Ik was vergeten iets op te sturen tot de verjaardag zelf, dus ik had met Fleurop snel een boeket uitgezocht en besteld. Die werd supersnel bezorgd! En daarbij heb ik niet hoeven inleveren op kwaliteit, want het boeket is prachtig!

• Boeket

Snelle service en prachtig boeket

Boeket kon op dezelfde dag nog worden bezorgd; heel fijn. Ook was het boeket prachtig en zeer naar wens.

Snel en goed

Snel besteld. Binnen een paar uur bezorgd.

• Boeket

Het adres wat ik had opgegeven voor een begrafenis klopte niet. Keurig gebeld om het te kunnen herstellen.

• Boeket

Zelfde dag nog prachtige bos bloemen bezorgd

De afstand was te groot om even snel langs te gaan, maar binnen een paar minuten had ik een mooie bos bloemen en een kaartje uitgezocht, het kaartje geschreven en was alles geregeld. Dezelfde dag nog werd alles bezorgd en de ontvanger was er erg blij mee. Heel fijne en makkelijke service.

• Boeket

Ik kreeg een ander bos bloemen dan welke ik had aangeklikt.

De bos bloemen die ik had aangeklikt was bestemd voor een verjaardag en veel kleurrijker. De jarige ontving een bos die aanzienlijk minder kleur had en veel meer deed denken aan bloemen voor een begrafenis. Mooie verrassing was dat!

Weinig bloemen

Veel geld betalen 80 euro en weinig rozen krijgen echt zielig 17 rozen voor 80 euro dat is wel schandalig

betrouwbaar

perfect

• Boeket

Mooi bos bloemen, rozen snel verwelkt!

Mooie bos voor een speciale gelegenheid. Echter de rozen zijn snel verwelkt. Teleurstellend voor een bos van ruim €50.

• Boeket

Prachtig boeket en volgens afspraak op tijd bezorgd.

Het viel me op hoeveel gelijkenis het boeket vertoonde met de afbeelding. Een mooi verpakt vers boeket tulpen.

Perfect!

Mooie bos bloemen en leuke kaart waren op tijd geleverd.

• Boeket

Die Blumen wurden zum richtigen Zeitpunkt geliefert.

Ich hatte in Niederland online die Bestellung in Auftrag gegeben. Die Anlieferung sollte in Deutschland abgegeben werden. Das wurde gut gemacht. Eine Bestätigungsmail wurde nicht zeitnah gemacht, aber das war ja bekannt. Das war kein Problem.

• Boeket

Mooi boeket, op het juiste moment bezorgd.

Vooral zo doorgaan.

• Boeket

Kunnen niet leveren wat ze op hun site aanbieden

Onvoldoende .. online bos blomen met chocolade besteld .. chocolade hebben ze niet :-(

Voor €65 euro boeket ( zonder bezorgkosten) had ik iets meer verwacht

Mooi boeket

Makkelijk besteld, fijn dat je een bericht krijgt dat het bezorgd is. Mooie bloemen

• Boeket

Snel en mooie bos bloemen

‘s-avonds besteld. De volgende dag iemand heel blij met de bos bloemen. Kortom uitstekend.

Helemaal top

Als goed