Mooi boeket zoals beschreven op website.

Boeket zag er mooi uit, en op tijd geleverd.

• Boeket

Zag er prima uit. Keurig op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd

Accuraat

Mijn bestelling werd meteen op gepakt en na een mail met een paar vragen ter verduidelijking is alles perfect afgehandeld. Het ging om een bestelling van een boeket voor een uitvaart in Australië. Een familielid stuurde me een foto en het bezorgde boeket voldeed 100% aan mijn verwachting. Complimenten zijn dan ook op hun plaats.

Kan niet beter

Uitstekende service

Snel en vakkundig

Heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling en of het goed gegaan is.

• Boeket

Voor 12 uur besteld de zelfde dag nog laten bezorgen.

prima gedaan

prima bestel ervaring en uitlevering. Wel prijzig

super mooi boeket

s'morgens besteld en voor de middag al afgeleverd mooi boeket en leuke bubbels en chocolade bonbons. Ben helemaal tevreden en blij. En de ontvanger was ook helemaal in d'r nopjes.

Toppie

Is goed

Ik heb het boeket niet zelf gezien maar kreeg een bedank mail dat het mooi was.

In een woord: prachtig!

Trouwdagboeket uitgezocht op basis van plaatje. Het bezorgde boeket was nog mooier!

Had meer verwacht

De verjaardagsbos werd om 17.30 bezorgd, welke gelegenheid het ook is, dit is wel heel erg laat. De bloemen waren al een beetje droog, waarschijnlijk de hele dag al in een warme bus gestaan. Ik had een grote bos besteld maar de bos was eerder middelgroot. Echt groot was die niet. De bos heette liefdevol moment vanwege de rode rozen, maar die waren vrij klein en moest je echt zoeken tussen de andere bloemen. Kortom niet zo tevreden.

• Boeket

Keurig op tijd, en precies het boeket zoals ik hem had uitgekozen

• Boeket

Een prachtig boeket is er bezorgd. Op de afgesproken middag! Nette bezorging!

• Boeket

Was zeer tevreden over de uitstraling van het grafstuk bedankt hiervoor .

het was een prachtig bloemstuk maar ik heb er geen foto van sorry .

Niet heel tevreden.

Het boeket was best klein voor wat het moet kosten. Niet goedkoop. Aangegeven geen rozen en er zaten toch rozen in het boeket.

• Boeket

Was op tijd en goed afgegeven

• Boeket

Uitstekend geregeld en ontvanger super blij!

Super fijne ervaring

Nooit meer!!!

Een boeket van €39,- besteld met €12,- verzendkosten voor Duitsland. Was voor een uitvaart. Toen ik de foto van het boeket ontving, schaamde ik me diep dat er zo’n lelijk, goedkoop supermarkt boeket bij een graf stond. Totaal niet het gekozen en betaalde boeket. De Fleurop die ik ken levert mooie creaties met kwaliteits bloemen. Dit boeket had meer goedkoop appelblad en ander groene “opvulling” dan bloemen, die moest je zoeken. Waardeloos en beschamend. Nooit meer een boeket via Fleurop!!

• Boeket

Mooi boeket en correcte levering conform gemaakte afspraak

Mooi boeket en correct afgeleverd

• Boeket

Mooi boeket en op tijd bezorgd

Mooi boeket en op tijd bezorgd.

Bloemen niet bezorgd

Bloemen besteld om te bezorgen bij iemand wiens partner overleden was. Ik kreeg een mailtje dat het netjes bezorgd was. Later begrepen we dat de ontvanger nooit de bloemen had ontvangen. Contact gezocht met de klantenservice. Die gaven aan dat de bezorger de bestelling had afgemeld en de bloemist de bloemen niet terug heeft genomen, dus dat de oorzaak waarschijnlijk was dat ze wel bezorgd waren maar dat de ontvanger dat waarschijnlijk niet meer kon herinneren. Daarmee is de zaak voor wat betreft Fleurop dan ook afgedaan. Dit zal vast een uitzondering op de regel zijn geweest (hoop ik voor ze), maar wij zullen in ieder geval geen gebruik meer maken van de dienstverlening van Fleurop.

• Boeket

Bloemen niet geleverd zonder bericht

Bloemen zijn helaas niet bezorgd. En er is geen bericht achter gelaten dat bloemen mogelijk ergens klaarstaan. Bij de bestelling was doorgegeven dat bloemen voor de deur gezet mochten worden.

• Boeket N.v.t.

1 De Schutterij