Mijn moeder had haar 80ste verjaardag en ik wilde iets speciaals bestellen. Ze houdt van orchidee, dus besloot ik dat te bestellen met chocolaatjes. Ze was er erg blij mee! en liet me de orchidee zien via skype. Het zag er fantastisch uit. Heel erg bedankt!!!
Ik had een bloemstuk naar het crematorium laten brengen, maar vlak voor de plechtigheid zei de uitvaartleidster dat er geen bloemstuk was afgeleverd. Schrikken dus. Ik heb Fleurop gebeld en kreeg gelukkig meteen iemand aan de telefoon (dus geen wachttijd, heel prettig!). Er werd direct contact opgenomen met de locale Fleurop zaak. Binnen een minuut werd mij verzekerd dat het bloemstuk echt was afgeleverd. De uitvaartleider ging nog eens kijken en het bloemstuk was er toch! Ze had kennelijk niet goed gekeken. Ik was heel blij met de snelle respons van Fleurop. En het bloemstuk zag er prachtig uit!
De bloemen zijn binnen 2 uur afgeleverd. Ben hier zeer bij mee.
Internationaal bezorging: TOP!
Snelle service mooie bloemen goedenkwaliteit
Prima snel geleverd
service op maandag was prima. De kaart die zo. niet in de bestelling zat is ma. door fleurop gelukkig gecorrigeerd
Wat wij belangrijk vonden was dat we keuring steeds terugkoppeling kreeg. Ook na bezorging een bericht. Ook vond ik dat op de site het zo overzichtelijk was welke bloemen, hoe je moest bestellen. We zijn zeer tevreden. Dank, Groeten Toos van Oostrom
Mooi boeket, goede bezorging
Een mooi boeket met rozen en diverse andere bloemen. Erop gekozen dat ze wat langer kunnen staan. Maar het boeket had vooral tulpen. Zag er zeker niet uit als een boeket van€50,- De ontvanger vond het een mooi boeket, dus zo gelaten, maar niet wat besteld is
Beste Monique, We vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. We hebben je een mail gestuurd en zien je reactie daarop graag tegemoet. Mvg, Team Fleurop🌷
Het is fijn als alles duidelijk en overzichtelijk is en het betrouwbaar is en snel.
Ik heb voor de tweede maal bloemen besteld vanuit Thailand, de reacties waren positief, maar ik denk dat je deze vraag beter aan de ontvanger kan stellen. Groet Hans
De bos bloemen was mooi maar het verplichte kaartje was een aanfluiting; plaatje op voorkant niet schoongesneden, enters in de tekst genegeerd, kaartje niet losgesneden maar gescheurd langs een perforatielijn. Echt schandalig!
Bedankt voor je beoordeling. We nemen je feedback mee. Bedankt daarvoor. Tevens wil ik je nog wel attenderen op het feit dat een kaartje niet verplicht is. Je kunt altijd kiezen voor 'geen kaart'. Fleurige groet, Fleurop klantenservice🌺
Makkelijk te bestellen en keurig op de dag einde ochtend geleverd!
Gemakkelijk te bestellen en op tijd bezorgd.
Beste E.M., Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Prima op de hoogte gehouden, van bestelling tot aflevering.
Beste René, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ik had een kaartje aan de bloemen gewild, ingevuld, maar kreeg een telefoontje dat de informatie op het kaartje verloren was gegaan. Nou heb ik het geld Euro 1.50 wel terug gehad, maar daar word ik ook niet wijzer van. Blunder!
Beste Eric, Heel vervelend dat de informatie van de tekst niet goed is doorgekomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hebben je een mail verstuurd en zien je reactie daarop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Ik had een tekst op op het lintje gezet en dat was niet helemaal correct,dat viel een van de medewerkers op en heeft mij dan ook direct gebeld hierover en het gecorrigeerd.
Beste Marc , Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ik heb voor mijn moeder haar verjaardag bloemen besteld. Niet alleen was de bezorging van goede service maar ook de bloemen van top kwaliteit. Helemaal tevreden en zal zeker vaker bij Fleurop bestellen en ook anderen het aanraden!
Beste Daniel, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Boeket was erg mooi. Helaas wel erg laat bezorgd.
Beste Nico, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Makkelijk te bestellen. Duidelijke communicatie. Bezorgd volgens afspraak. Prima dus.
Beste Monique, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Op zaterdag 3 febr om 10 uur 's ochtends hebben we bloemen besteld om af te geven in Bergen aan Zee tijdens een feast lunch in een strand restaurant om 12:00 dezelfde dag. Meet behulp van de help lijn is dat prima gelukt. Dank voor de snelle service.
Beste P.R., Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mooi boeket, optijd gebracht
Beste Jan, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Zelf verkeerd huisnummer doorgegeven. Volgende dag gebeld met bloemist. Uitgelegd wat er was gebeurt en alsnog bloemen bezorgd. Dit vond ik een top service
Beste Helma , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ