De ontvanger was blij met het mooie boeket.
Snelle en duidelijke service en toegankelijke website
Mijn bestelling was binnen 1 uur geleverd, mooi boeket maar compleet anders dan het boeket dat ik besteld had. Ook het formaat viel tegen.
Had een afscheids boeket besteld. De bloemen waren prachtig. Had er een mooi kaartje bij besteld met een persoonlijke tekst erop. Helaas stond de tekst er niet zo op als ik getypt had. Geen witruimte (enters) tussen de regels maar alles achter elkaar. Stond echt heel raar! Wat mij betreft dus echt een verbeterpunt voor jullie website. Verder niks op aan te merken.
makkelijk te bestellen en snel geleverd
Snelle levering, top kwaliteit
Dit is alleen een klein bosje tulpen met paar takjes groet, het bedrag wat hiervoor betaald is vind ik niet in verhouding. Jammer
Kan geen betere vinden
Mooie bos bloemen. Niet te veel groen opvul takjes erin. Het zag er prima uit.
Last minute bos bloemen besteld en paar uurtjes later al bij de gelukkige ontvanger. Prachtige bos!
Vv
Gracias por su puntualidad
Vhhhvcxvhbn
Volgens mij xit er een oude gerbera in het boeket
Omdat degene die de bos ontving niet thuis was werd er een briefje door de bus gedaan dat ze een verse bos op kon halen als ze tijd had. Dit was een prachtig voorjaarsboeket waar ik zeer tevreden mee ben.
Mooie bloemen in het boeket, maar wel weinig bloemen en een vrij klein boeket, die op de site de term ‘groot’ heeft en voor die prijs..
Zeer teleurgesteld. Mijn oom werd 75 jaar oud. Ruim op tijd bloemen besteld. Dag van de verjaardag was hij de hele dag thuis. Na mijn email dat de bloemen nog niet zijn bezorgd, heb ik in de avond een bevestiging gekregen dat ze zijn bezorgd. In de ochtend krijg ik een email van de klantenservice dat ze wel zijn bezorgd. Blijken ze gewoon niet te zijn bezorgd. Stuur ik de volgende dag klantenservice daarover een bericht, krijg ik een reactie dat de bloemist zegt dat hij is langsgegaan maar niemand was thuis.... en het voor Fleurop niet aannemelijk is dat de bloemist liegt. Terwijl ik bewijs mee stuur dat hij thuis was. Krijg ik geen passende oplossing want het zou aan ons liggen. Bovendien bestel ik het grootste boeket en krijg een nog zieligere boeket dan een kleinste. Belachelijk en nooit meer!!
Kan geen foto sturen, ik heb het boeket weggegeven. Dus geen foto.
De bloemen hebben te korte stengels of de vaas is te groot.
Beste Susan, Bedankt voor je beoordeling op kiyoh! We hebben je een mail verstuurd met meer informatie. Fleurige groet, Team Fleurop❤️
precies zoals beschreven en op de foto stond, prachtig boeket
Positief, op tijd geleverd, ook geïnformeerd.
Heb een medium rouwboeket met lint besteld. Helaas, bij het zien van het boeket, schrok ik er wel van. Wat een karig boeket! Ik schaamde mij wel hiervoor. Helaas geen foto hiervan kunnen maken.
De bestelling was vlot geplaatst en snel geleverd. De bestelde orchidee zag er precies zo uit als op de foto van Fleurop. Kortom, ik ben een tevreden klant.
Ik heb geen terugkoppeling gehad en aangezien ik het stuurde naar een dement iemand geen idee of het aangekomen was, uiteindelijk zelf gebeld
Beste Els, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij hebben hierover contact opgenomen met onze bloemist en gaan er van uit dat dit de volgende keer goed zal gaan! Wij zien je graag nog een keer terug! Met fleurige groet, Team Fleurop🌷
Heel snel werd er een hele mooie bos bloemen bezorgd. Perfect!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ