Zoals beloofd.
Als je wilt dat de bloemen op dezelfde bezorgd worden moet je hier niet bestellen. Ik had voor 14.00 besteld, juist omdat het dan dezelfde dag bezorgd wordt. Dit is niet gebeurd, en was in deze situatie erg verdrietig. Ook geen bericht van Fleurop hierover gekregen. Na contact met de klantenservice kreeg ik enkel excuses. Toen ik vervolgens vroeg om financiële compensatie kreeg ik een vergoeding van de bezorgkosten, wat ik een fijne oplossing vond. Maar ik bestel nooit weer bij Fleurop. Het boeket was wel erg mooi.
Iedere keer als ik een boeketje bestel va de site is het resultaat dat wordt geleverd ook echt zo mooi als op de site te zien is. Communicatie over bestelling en aflevering is ook TOP.
Gewoon prima zonder poespas
Altijd op tijd bezorgd en geweldig mooie boeketten met een glimlach afgeleverd, top.
De bloemen zijn nooit bezorgd. Hierdoor kan ik het niet aanraden om hier bloemen te bestellen.
De service is geweldig en bij bovenal klant vriendelijk.
De bloemen waren er snel en de bos was zelfw mooier dan het al was op het plaatje.
Ik heb een bloemboeket via internet besteld en het werd keurig geregeld en bezorgt. De zelfde dag nog.
Groot aanbod van verschillende soorten boeketten op de site. Fijn dat je de grote van het boeket zelf kunt bepalen. Aanbod van te kiezen kaartjes vind ik persoonlijk beperkt. Je wordt door mails goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken, top. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed van de uitvoerende bloemist!
Ikzelf was een week te vroeg voor moederdag...... Ik woon in Spanje en daar is het een week eerder moederdag.
Makkelijk besteld, betaald en geleverd volgens afspraak
Het is nu wat warmer dan gebruikelijk, maar vindt dit wel erg jammer. Laat de bloemist het boeket dan daarop aanpassen Dus met een voldoende maar niet echt tevreden Hanneke Brink
Bezorging en bloemen uitstekend. Website wat minder,traag en weinig mogelijkheden om het begeleidende kaartje te maken(kleuren,plaatjes,configuratie)
Binnen 2 uur en 15 minuten geleverd - WAUW!
Het door mij bestelde boeket zou volgens de afbeelding pioenrozen bevatten (het is immers ook de tijd van het jaar voor de pioenroos, dus ik dacht....perfect) en in pasteltinten. Toen ik een foto ontving van de persoon waarvoor het boeket bestemd was, zag ik geen enkele pioenroos, maar een zonnebloem en bol-chrysant en ook geen pasteltinten. Het was een prachtig boeket, hoor, en mijn vriendin was er erg blij mee, maar het zou toch fijn zijn als het boeket wel een beetje zou lijken op het bestelde boeket. Daarom 1 ster aftrek.
Alle beide bloemstukken op tijd bezorgd en zagen er goed verzorgd uit
Goede producten, goede service.
kon niet anders dan vertrouwen dat bestelling goed ging door 'even snel' alles in te vullen en te bevestigen, maar dagen later ontdekte ik door reacties van anderen dat het helemaal goed gegaan was, TOP
Prima geregeld.
Prachtige bloemen, prima service. Te duur.
Levering en boeket een tien !!
Bestellen ging vlot en de aflevering was boven verwachting. Mooi vroeg in de ovhtend. De bos bloemen was prachtig.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ