Super snelle levering, mooi boeket

Ik had het in de ochtend besteld voor een vriendin van mij, in de middag werd het al weer geleverd. Verwachtingen meer dan overtroffen!

• Boeket

Alles in orde en tijdig geleverd

Teleurstellend boeket

Weinig bloemen Boeket komt niet overeen met voorbeeld op internet Klacht ingediend

• Boeket

Boeket was mooi maar bezorgen ging niet goed

Mooi boeket laten bezorgen echter is de bezorging slecht gegaan aangezien er simpelweg niet was aangebeld (ring deurbel). Er lag vervolgens een briefje in de brievenbus dat de ontvanger het boekt alsnog zelf kon gaan ophalen. Daarmee was de verrassing helaas wel weg.

• Boeket

Er is een mooi boeket samengesteld en het was een enorme verrassing

Zie boven

prima en snel zeer tevreden

prima en snel zeer tevreden

• Boeket

Keurig geleverd zoals besteld.

Volgens de ontvanger een mooi boeket .

• Boeket N.v.t.

Te late levering met iemand anders zijn tekst

Levering was dag te laat bovendien mankeerde tekstje en was de afzender omi en opi. Dit was nergens vermeld, waren bloemen voor mijn zus!!!! Gelukkig geen professioneel contact

Top geregeld

Mooi boeket besteld en op dezelfde dag laten bezorgen. Top service.

• Boeket

Binnen een paar min geregeld

Binnen een paar minuten besteld en het was geregeld alles naar wens ik was iets vergeten om op te schrijven en ook nog een gedeelte van het adres wist ik niet ik werd de volgende dag netjes gebeld door een fleurop medewerkster en ik heb het haar uitgelegd en zei heeft daarna alles geregeld echt een super service ik ben zeer tevreden ik ga zeker op korte termijn weer een bloemetje laten bezorgen helemaal top vriendelijke groet Bianca van de Peppel

• Boeket

fijn dat ik het online snel kon regelen in de avond en dat bezorgen zo snel ging. Iets meer keuze in kaartjes, ik wilde een gewone bos bloemen laten bezorgen i.v.m. , overlijden

• Boeket

onderaan geschreven in de ochtend bezorgen

niet gebeurt, ik had erbij moeten zetten, lukt het niet dan geen boeket, of nog beter bellen. Jammer, dat gaan we volgende keer maar doen bij een andere organisatie vriendelijke groet

uitstekend!!!!!

Ik heb slechts goede ervaringen met Fleurop. Wat ik heel goed vond van Fleurop is, dat het tijdstip waarop ik graag de bloemen geleverd zou zien inderdaad ook de bloemen geleverd werden op zaterdag 07-01-2024. jammer dat ik het kaartje niet nodig had (heb bloemen naar mijzelf laten sturen), maar wel het kaartje (1,50 euro niet veel maar toch), heb moeten betalen. Ik vergeef het jullie, omdat ik nog nooit klachten heb gehad! Gon Kalmeijer, Amstelveen

• Boeket

Goede feedback gekregen van de ontvanger

Ik heb een goede feedback gekregen van de ontvanger. Een mooi boeket en het is zo snel mogelijk mogelijk bezorgd, gelet op de feestdagen die ertussen zaten.

• Boeket

Alles volgens afspraak verlopen en een mooi boeket, top!

Zie opmerking hierboven

Andere bloemen dan besteld

Voor een familielid had ik tulpen besteld. Ze stuurde me later een foto van een gemengd boeket, zonder een enkele tulp. Jammer dat ze iets heel anders heeft gekregen. Ze was niet thuis tijdens de eerste bezorgign. Daar kreeg ik netjes een mail over.

• Bezorging N.v.t.

Heel Mooi

Mijn vriend waar heel blij met de bloemen. Heel mooi boeket.

• Boeket

Op tijd bezorgd, ontvanger blij mooi boeket. Helemaal perfect makelijk om iemand te verassen

prachtig boeket, goed afgeleverd

We ontvingen een foto van een met zorg samengesteld boeket dat keurig was afgeleverd

• Boeket

Snel en mooie uitvoering van het bloemstuk

Mooi bloemstuk en prima levering.

• Boeket

Eenvoudig te bestellen, tijdige levering en prachtige kwaliteit

Zie boven

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Uitstekende mooie bouquet!

Het was absoluut perfekt voor onze herinneringsdag!

• Boeket

Bloemen, bestel gemak, logistiek en klantenservice top!

Jammer, dat als de ontvanger niet had ingegrepen, de bezorger de bloemen bestemd voor iemand anders had afgeleverd. Was ongetwijfeld later opgemerkt en dan was het wel goed gekomen. Doet niet af aan de goede ervaring

Goed ! Maar..

Ik vroeg om een boeket zonder lelies , dit lijkt niet gelukt. Verder niets dan lof!

Bestelling op tijd uitgevoerd

De bestelling, betaling en levering was zoals verwacht. Het boeket zelf was een slordig allegaartje, en kom helemaal niet overeen met het plaatje van een groot, wit en stijlvol boeket. Jammer, toch ? Mvg, Ilse

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ