Goeie service

Snelle levering. Fijn dat je bericht krijgt wanneer het boeket geleverd is. Ik mis een foto van jullie met wat er geleverd wordt. Deze kreeg ik wel van de ontvanger en prijs-technisch had ik meer verwacht. Klein boeket voor een aardig bedrag.

Mager zesje

Op tijd besteld en te laat geleverd. Bouquet niet in verhouding prijs. Wordt afgedaan met een voucher die ik waarschijnlijk heel lang moet bewaren voordat er weer een gelegenheid is voor een bloemetje . Dikke onvoelde

Snel en goed

Vlot bezorgd, mooie bos!

Goed en snel geregeld, zoals beloofd

Goed verzorgd netjes

Deze keer in orde

Goed geregeld

Het was een mooi boeket en goed geregeld

Heel snel geleverd

Op 1 januari een rouwboeket besteld en de volgende dag geleverd voor een crematie, bedankt!

• Boeket

Boeket lijkt totaal niet op de bestelling

Boeket voldoet niet aan de verwachting die wordt geschetst op de site. Totaal andere bloemen en ipv een zwierig boeket bloemen (site vermeldt ‘kleurrijke tulp) een vaas met veel takken en een enkele bloem. Na mail naar de klantenservice om het boeket om te ruilen, wordt mij een tegoedbon van 15 euro aangeboden, voor een boeket waar ik 45 euro voor heb betaald. De bloemist heeft toegegeven dat ze niet aan de bloemen konden komen die besteld zijn, maar verzaakte dit te melden, waardoor geen overleg is geweest. In het verleden nooit problemen gehad met fleurop, maar hoe ze dit nu afhandelen is ronduit slecht!

• Boeket

Goed maar een dag te laat

De website stelt dat als je voor 12 uur besteld het nog dezelfde dag wordt bezorgd. Dat is helaas niet gebeurd. Jammer, maar niet zo erg. Misschien moet er op de website worden gesteld dat de levering dezelfde dag "onder voorbehoud is"

• Boeket

Snel en gemakkelijk bestellen van een bos bloemen

Terugkoppeling dat het boeket is bezorgd is heel prettig

Veelste laat geleverd

19.20 geleverd. Naar mijn mening veelste laat. Bloemen voor ons trouwdag. Idee om een romantische boeket te leveren is dan weg. S avonds wezen uiteten, bloemen gemist. Klantenservice gebeld om 16.30. Kwam met een vaag antwoord over duurzaam en praktische. De levering onderweg was, en dat dit tussen 16.00 uur en 18.00 uur wordt geleverd. Kon ook niet om een zelf ingeplande tijd worden geleverd. Lijk mijn als je om een boeket vraagt, dat dit in de ochtend geleverd wordt. Dan heb je er die dag nog wat aan. Zeer slecht, gaat dit dan ook nooit meer doen. Haald ze zelf wel in de ochtend.

• Boeket

Het boeket was prachtig, de bezorging te vroeg.

Ik had een prachtig boeket besteld en verzocht deze op 2 januari op het bewuste adres te leveren. Het boeket was inderdaad goed, echter de bestelling werd al op 30 december bezorgt. Dus helaas was de verrassing voor de verjaardag er niet meer.

Betrokken

Een aanbeveling.zeer correct en vriendelijk

• Boeket

Top bloemen. En goede bezorging.

Top bloemen. En goede bezorging.

• Boeket

Snelle bezorging van mooi boeket!

Snelle bezorging van mooi boeket!

Kadootje ontbreekt

Bij mijn bos bloemen had ik een reep chocolade besteld, maar deze is niet geleverd Willen jullie deze alsnog naleveren? Met vriendelijke groet, Monique Gerritsen

• Boeket

Prima bestelgemak, perfect geleverd.

Rouwbloemen op tijd bezorgd

De avond voor Oudjaar bestelde ik een rouwboeket dat op de eerstvolgende werkdag, 2 januari, om 12.30u bezorgd moest worden. Oudjaar viel op zondag, daarna Nieuwjaarsdag... Weinig tijd dus om mijn bestelling goed te ontvangen en in orde te maken. En toch lag er tijdens de dienst een prachtig stuk! Heel blij mee, zeker gezien de bijzondere omstandigheden. Top!!

slecht en teleurstellend

ik liet een bloemstuk voor mijn neef bezorgen in verband met zijn jaardag. Er werd een roze boeket met ook nog een salmroze strik bezorgd. Hij is geen vrouw! Erg jammer.Ik had geen roze bloemstuk besteld.

2 januari en toch verse bloemen. Ben zeer tevreden

• Boeket

Boeket was niet zo als bedoeld

Boeket was anders dan gedacht. Te roze.

Altijd blij met fleurop!

zeer enthousiaste ontvanger

Geweldig goed

Zeer slechte service

Zeer SLECHT service de bestelling werd NIET GELEVERD.

• Boeket N.v.t.

Ze hebben mij serieus genomen, er werd gelijk aan gewerkt

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ