Kreeg een foto van de bos bloemen van mijn vriendin en die bos zag er prachtig uit.
ontvanger was niet thuis en kreeg briefje dat het was afgeleverd bij de buren wat niet het geval was. Gebeld maar winkel was gesloten! Wordt pas dinsdag afgeverd of gehaald. Wordt dit een nieuwe bos? Eerste keer met een klacht!
Beste Koos, Uiteraard wordt er altijd een vers boeket opgehaald in de winkel als de ontvanger niet thuis is geweest. Fleurge groet, Team Fleurop🌷
Mooi boeket
Ik heb een e-mail gestuurd naar de klantenservice met een foto van het boeket. Voor het eerst in 20 jaar dat het boeket erg tegen viel. Weinig bloemen en erg karig. Jammer. Ik hoop dat u een nieuw boeket kunt leveren. Het boeket was voor mijn dochter die zich net heeft verloofd.
Prachtig boeket. Netjes op tijd.
Tulpen zijn al op hun eind. Qua prijs. Schandalig
Hi Astrid, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat de tulpen nu al op hun eind zijn dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben je klacht in behandeling met onze bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ook vanuit verre is van alles mogelijk
Op Fleurp kun je rekenen. Altijd goed.
Boeket valt echt tegen voor zoveel geld Te klein Inmiddels gebeld en excuus gehad was verkeerde boeket gemaakt, nieuw boeket gekregen en nu super tevreden. Heel goed opgelost!
Beste Alice, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat het opgelost is. Wij zijn je een volgende keer graag van van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ursprüngliche Bewertung
Boeket valt echt tegen voor zoveel geld Te klein
ik had een boeket naar mijn ouders verstuurd voor hun jubileum. Dit was prefect en op tijd afgeleverd in een toch drukke periode.
Alles ging goed
Het boeket kwam overeen met het plaatje. En keurig op tijd bezorgd.
Goed geregeld en mooie bos bloemen.
Alles naar tevredenheid
De foto die mijn vriendin stuurde deed me stevig balen! Toch een behoorlijk boeket besteld voor een jarige die 70 werd. Zitten er 7 bloemen in en de rest groen opgevuld. Dat is niet wat het plaatje beloofde! Ben zwaar teleurgesteld, dit was andere jaren heel anders.
Beste Tineke, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat het boeket niet aan je verwachting voldoet, dit is niet de bedoeling! Wij hebben je een mail gestuurd. Heb je hier nog vragen over, wil je het ons dan laten weten? Fleurige groet, Team Fleurop 🌹
Mooi en snel geleverd
Zoals verwacht
Mooie boeketten super verzorgd
Lieve vriendin heel blij kunnen maken met geleverd prachtig en vol boeket.
Mooie bos, snel geleverd, prima service
Het bestellen van een mooi boeket ging duidelijk en snel. Toen geadresseerden niet thuis bleken te zijn bij de aflevering, heeft de chauffeur het boeket keurig in een vaas met water gezet op een enigszins beschutte plek. Na thuiskomst waren geadresseerden blij verrast.
Het was de dag van bezorging zeer slecht weer. En het is de bezorger toch gelukt het kerststukje bij mijn kennissen af te leveren. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb 3 rouwstukken besteld. Moest voor elk stuk het hele bestelproces weer door en voor elk stuk apart verzendkosten betalen. De stukken zijn al heel duur daar is 1 keer verzendkosten ook genoeg voor lijkt mij. Alles kon tegelijk op 1 adres bezorgd worden. Bij mijn laatste stuk MOEST ik kiezen tussen een lint of een kaart, terwijl we daar niets aan hoefde hebben. Dat was geen keuzemogelijkheid...
De kleur van het boeket week af van de afbeelding op internet. Maar degene die het ontving vind het mooi en daar gaat het om...!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ