Ik heb op dezelfde dag drie boeketten besteld met een specifieke bezorgdatum, en daarvan is er slechts één daadwerkelijk bezorgd. Over de andere twee heb ik geen communicatie voorbij gekregen over een latere bezorging. Op dit moment weet ik dan ook niet of de boeketten alsnog worden bezorgd. Ik moet wel aangeven dat dit mijn eerste negatieve ervaring is met Fleurop. Andere bestellingen verliepen wel goed.
Het boeket is niet afgeleverd, dus ZEER SLECHT
Beste Judith, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de bezorging van je bloemengroet. Wij hebben je hierover een e-mail gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop 🌷
Handig en fijn!
Op tijd geleverd en een mooie bos
Prima ervaring.
Zeer goede snelle service top
Kwaliteit en originaliteit in één woord geweldig.
Op 23 december kreeg ik s middags de melding dat mijn boeket t.w.v. € 38,00 incl. Bezorging, niet afgeleverd kon worden omdat er niemand thuis was. Het betreft hier een groot wooncomplex voor ouderen!! Niet bekend in Hilversum, kon ik dus geen contact opnemen met de bloemist, de klantenservice van Fleurop werkt niet op zaterdagmiddag. Tot nu toe heb ik geen bericht ontvangen dat mijn boeket bezorgd is. Ik vind dit zeer kwalijk.
Binnen een paar uur werd het boeket al geleverd. Echter vond ik het boeket zelf zeer teleurstellend. Ik had het medium kerstboeket gekozen voor €31,95, maar zelfs een bosje bloemen van de supermarkt ziet er vele malen voller en beter uit.
Beste Souad, We vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. We hebben je een mail verstuurd en zien je reactie daarop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Prima geregeld
Via internet besteld, mooi boeket. Aflevering op tijd.
Ik had een vraag gesteld over de levering . Deze werd gelijk beantwoord en later op de dag het bericht dat het geleverd was. Eerste kerstdag boeket gezien. Het was prachtig
Via Fleurop liet ik een mooi bloemstuk bezorgen om mijn zus te verrassen. op 23 december. Keurig op tijd is een prachtig bloemstuk bezorgd. Ze stuurde een leuke video met het bloemstuk en de bijgaande kaart en een blij bedankje!! super!!
In korte tijd drie boeketten besteld. Is een gemakkelijke site met veel keuzes. Alle drie op tijd bezorgd en enthousiaste reacties van de ontvangers. Al met al misschien iets duurder dan als je zelf een boeket haalt, maar alle drie boeketten was op tientallen kilometers uitelkaar en van mijn adres af. Dus genoeg bespaart.
Mooi boeket en geleverd op de afgesproken tijd
Ik had niet alle adresgegevens (Australië) goed ingevuld. Ik werd direct gebeld, de order werd wel meteen geplaatst. De volgende dag kon ik de juiste gegevens aanleveren per mail. Weer kreeg ik direct persoonlijk antwoord. Een paar uur later ontving ik van de geadresseerde een foto van een prachtig boeket, ruim op tijd bezorgd (voor de uitvaart plechtigheid)
Geen bericht gekregen na bestelling. Weet dus niet of het bezorgd is. Er is geen contact met mij opgenomen
Beste Leontine, Bedankt voor je beoordeling. Je mag van ons zeker een bezorgbevestiging verwachten. Sorry dat je die deze keer niet van ons gekregen hebt! Gelukkig is het boeket wel op de gewenste datum bezorgd. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Super bedrijf.
Alles goed verzorgd prima service
‘s Ochtends om 7 uur besteld vanuit Spanje, om 14h zelfde dag afgeleverd in Rotterdam!
Voor kerst een bos bloemen voor familie besteld. Netjes op tijd bezorgd en de bos bloemen was prachtig.
De bloemen zijn wat beloofd is, een mooi kerstboeket. De bezorging was keurig op de opgegeven dag. Heel prettig dat ik een mailtje kreeg dat de bloemen bezorgd waren. Bloemen bestellen via de site is toch lastig, je ziet of ruikt ze niet, daarom is het heel belangrijk en fijn dat je de zekerheid hebt dat je geliefden een prachtige bloemen groet krijgen. Zekerheid en waar voor je geld dat is wat jullie bieden, dank daarvoor, groet
Overzichtelijke website, snel bestellen en snel geleverd. De bloemen waren voor mijn schoonmoeder. Prachtig groot boeket. Aardige bloemist, mijn schoonmeder was blij verrast en raakte er niet over uitgepraat.
Fraai boeket
Zie hierboven,