Het zag er nog mooier uit dan ik verwachtte.
Door een onverwacht sterfgeval in de familie kon het boeket niet in ontvangst genomen worden. Maar ondanks dat het boeket al gemaakt was en klaar stond om bezorgd te worden was het geen enkel probleem om het een week later te bezorgen! Geweldige service en goede bereikbaarheid van de klantenservice. Wat mij betreft een absolute aanrader
Fijn erop te kunnen vertrouwen dat het goed komt bij Fleurop, de boeketten zijn altijd een plaatje!
De boeket, die ik op maandag 30 okt jl ‘s ochtends bestelde en die in Milaan Italië die middag bezorgd moest worden, bleek niet leverbaar te zijn. Ik ontving een email of ik wilde annuleren of dat er een andere boeket gestuurd kon worden. Dat laatste heb ik bevestigd met het verzoek die vervangende boeket nog wel diezelfde dag te bezorgen.Dat is niet gebeurd. Later die avond heb ik u een boze email gestuurd dat ik ervan uitging dat er dan in ieder geval wel de volgende dag 31 okt jl. een mooie boeket bezorgd moest worden. Vervolgens hoorde ik niets meer. Toen ik dinsdagmiddag 31 okt jl naar Fleurop belde hoe het nou zat, bleek er in de middag inderdaad een boeket bezorgd te zijn, hetgeen mij niet gemeld was. Uiteindelijk dus toch nog goedgekomen, maar niet zonder kopzorg. Ik hoop dat mijn jarige dochter dus wel een mooie boeket heeft ontvangen. Zij zei van wel. Zij is op 1 november jarig en dat is in Milaan een feestdag, vandaar dat ik de boeket al op 30 okt bestelde voor alle zekerheid.
Ik zou graag een bevestiging mail krijgen wanneer het boeket bezorgd is. de werkelijkheid en de foto van het boeket verschillen ook duidelijk. dit boeket was eigenlijk te klein naar mijn mening
Heb een plakboeken besteld met verschillende bloemen en ze hebben een klassiek rond boeket gemaakt met van alles 3 erin...erg jammer
Prachtige bos bloemen geleverd dezelfde dag nog en goede service
heel vriendelijk en snel geholpen.
Erg tevreden, alleen het bewerken van een persoonlijke kaart gaat via een smartphone nog niet zo gemakkelijk.
Gekozen voor het maandboeket, wat was dat prachtig! Mijn vader was zeer aangenaam verrast. De bestelling is gemakkelijk te plaatsen, bezorging en communicatie ging zonder problemen. Zeker een aanrader!
Makkelijk te bestellen Keurig afgeleverd Zou fijn zijn sls,er ook een aflever tijd indicatief kan worden meegegeven
Gied
Eigenlijk is er te veel keus aan boeketten bij de Fleurop (grapje). De ontvanger tevreden, de verzender tevreden. Wat wil je nog meer.
Super mooie bos bloemen
Fleurop jullie maken prachtige boeketten. Ik krijg zelf het liefst via Fleurop bloemen. Als ik de bloemen bestel zou ik graag horen of ze ook geleverd zijn. Dat is wat ik mis. Liefs Judith
Erg jammer, het boeket is vele dagen later bezorgd. De ontvanger gaf ons aan deze eergisteren te zijn ontvangen terwijl het boeket op 27 oktober besteld en betaald is. Mogelijk is er iets fout gegaan in de bestelling/ online order?
Hi Roos, Dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de afwikkeling van je bestelling. Ik zie dat er al contact is geweest over deze order. Ik heb je zojuist weer gebeld, maar kreeg geen gehoor. Ik probeer het morgen opnieuw! Mvg, Team Fleurop 🌻
Bloemen van goede kwaliteit geleverd. Na een week kreeg ik een foto gestuurd van het boeket dat er nog prachtig fris bij stond. De ontvanger vond het een prachtig boeket.
Het Boeket viel tegen dat is jammer.
Beste Mark, Wat jammer dat het boeket tegenviel. Ik stuur je hierover een email. Fleurige groet, Team Fleurop
Op zondag trouw boeket besteld en betaald voor famile in Canada. Alles correct gegaan via de site. Afleverdatum 1 dag later zoals vermeld dus top geregeld. Maandag niets. Dinsdag niets. Op woensdag gebeld, er is discussie met de leverancier in Canada over het bezorg bedrag, ik wordt teruggebeld. En dat gebeurt ook keurig. Ik kan of alles annuleren of 25 euro extra betalen voor de bezorging!!!! Bij de afhandeling op de site wordt niets vermeld van evt extra kosten. Nu heb je eigenlijk geen keuze meer, de familie verwacht de bloemen, nu al dagen te laat, of extra betalen. Voorstel om dit te halveren met Fleurop haalt niets uit. Ik kan evt een ander bedrijf zoeken wat wel in de buurt ligt van de familie. Goed geregeld Fleurop!
Beste Jelle, We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent met onze service. We hebben je een mail gestuurd en zien je reactie daarop graag tegemoet. Mvg, Team Fleurop🌷
Ik wilde simpelweg een bos bloemen voor iemand bestellen en kon uit de voeten met de keuzemogelijkheden. In andere gevallen zou ik het wel fijn vinden om ook te kunnen kiezen voor een bezorgtijdstip, maar dat was voor deze bestelling niet nodig. Dat zou wel een verbeterpunt kunnen zijn, eventueel natuurlijk tegen bijbetaling.
Het was leuk en eenvoudig om een bestelling te plaatsen. De volgende dag werd het boeket mat kaartje afgeleverd
Mooie bos bloemen, snel geleverd. Uitstekende communicatie ook door te melden dat de bloemen zijn afgeleverd!
Zoals beloofd is het ook gedaan. Een prachtig boeket, op tijd geleerd en daar ook bericht over gestuurd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ