In de ochtend een boeket besteld. ‘‘s Middags al bezorgd bij vrienden in Duitsland. Fantastisch.
Snelle en goeie service! Prachtig boeket!
Ik had een groene keuze in het aanbod. De bloemen werden bezorgd op een maandag, vroeg in de dag. Het was een prachtig boeket waar de ontvangster blij mee was.
Ik had helaas een verouderd adres opgegeven. Daarvan ben ik direct op de hoogte gesteld. Na een telefoontje, organisatie is goed bereikbaar, alles geregeld en de bloemen zijn alsnog bezorg. Fantastische service
Bloemen zijn super mooi & levering verloopt snel en volgens afspraak!
Alles is geweldig! Dankjewel.
Mijn verzoek om de bezorgtijd aan te passen is meteen opgepakt ondanks dat dit eigenlijk geen optie is. Prachtig boeket werd op het juiste moment bezorgd.
Nadat er iets fout was gegaan bij een bestelling in Australië, is de klacht keurig afgehandeld.
De bloemen konden de volgende dag geleverd worden en dat kon bij andere niet meer. Dat is een hoede service.
Het ging makkelijk en was snel geregeld.
Ik had verzoek erbij gezet om tussen bepaalde tijd te bezorgen. ( het is een kleine plaats waar de bloemist zit en waar ze moesten bezorgen... bijna 5 uur later werd het bezorgd...niet echt klantgericht. Het boeket was verder oke
het boeket vas voor mijn zus en ze vond het prachtig
Plaatsen van bestelling was heel makkelijk, ondanks het laat tijdstip, toch netjes de volgende dag bezorgd. Bezorg info was top , zo blijf je op de hoogte.
Ik vind het erg makkelijk om te bestellen en mooie bloemen.
Het was een mooie bos bloemen dat zeker. Mag ook wel voor een totaalbedrag van 46 euro. Echter na 2 dagen al hangende kopjes dat is wel heel snel. En verzorgd volgens de voorschriften!
De boeket bloemen was zeer snel afgeleverd bij familie in Finland. Klasse!.
Aardige contacten, mooi boeket, goed verzorgd, op tijd geleverd.
Prachtig bos bloemen van goede kwaliteit, groot bos ook en snel bezorgd. Echt een aanrader.
Vlotte en goede levering. Zeer mooi boeket en komt overeen met het plaatje. De bloemen blijven lang goed staan en goede kwaliteit. Meestal is er voor het middelste boeket, dat is al best groot.
Bloemen zijn prachtig en het afhandelen van de order is ook zeer naar tevredenheid
Hele goede ervaring!
Al meerdere keren heb ik gebruik gemaakt van de bezorgservice. Dat de lokale bloemist met de hand het kaartje schrijft en het boeket bezorgd is zo'n prachtige service. Het heeft een stukje menselijkheid en warmte. Ook zijn de ontvangers altijd helemaal verrast en tevreden over het mooie boeket.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ