Teleurstellend’

Het bloemstuk dat ik besteld had, komt totaal niet in de buurt dan dat op dat van de website Ik verstuur een e-mail naar de klantenservice, zoals aangegeven op de website, om mijn ontevredenheid aan te geven. Ik krijg totaal geen reactie terug! Het bloemstuk is een 2* waard, maar aangezien ik totaal geen reactie heb ontvangen, waardeer ik jullie met 1 *

• Boeket

Snel bezorgd bij mijn dochter Zij vond het een prachtige boeket

Bont voorjaar

Het geleverde bouquet week sterk af van het bestelde ! (Bont voorjaar)

keurig verzorgd allemaal

Keurig verzorgd allemaal.

Betaald niet bezorgd

Betaald en biet bezorgd Na 4 dagen nog niet en ook geen bericht na 2 emails van mij wil geld terud

• Boeket N.v.t.

Heel fijn om via jullie bloemen te bestellen

Ben heel blij dat jullie precies de bloemen hebben bezorgd bij mijn vriendin, voor haar verjaardag, die ik voor ogen had.

Altijd goede ervaringen met Fleurop

Wij hebben veel familie en vrienden op afstand wonen en een boeket komt altijd op de goede plek en tijd terecht en mooi verzorgd door de lokale bloemenzaak. Ik vind het heel fijn om dan ook een afleveringsbevestiging te ontvangen in de mailbox! Fleurop staat voor mij voor constante kwaliteit en - service.

Gewoon goed

Gewoon goed

Ben heel tevreden

• Boeket N.v.t.

Mooi assortiment bloemen en boeketten en snelle bezorging en heldere communicatie.

• Boeket

Prachtige bloemen, snelle levering en ideaal voor een feestje/verjaardag

Wonderful

• Boeket

De jarige was superblij met de bloemen in vaas. Want hij had niet zo een grote vaas.

Naar zeggen goed ontvangen

Kreeg positief bericht over ontvangst, zelf niet aanwezig.

Goede kwaliteit projs verhouding

Ontvangster zeer tevreden en blij met het bezorgde boeket.

Snel en goede service

Bloemen op tijd bezorgd

Goede service!

• Boeket

Mooie boeketten , altijd op afgesproken tijd bezorgd !

Het bestellen is gemakkelijk , de boeketten altijd mooi en betaalbaar

• Boeket

Keurig de volgende dag geleverd. Aangegeven dat we niet thuis waren en dat ze in de schuur mochten. Stond wel een emmer voor het water. Was keurig gedaan! Dankjewel ! En het bouquet is prachtig!

Super service

Geweldige service en snelle levering

....

Geweldige service

Mooie site. Fijn om bevestiging van bestelling en aflevering te ontvangen. Wel wat prijzig, maar dan moet je zelf maar een bos bloemen kopen en afleveren! De ontvangen meldde dat het een prachtige bos bloemen was. Dus geslaagd!

Hele goede service !

Geweldig dat je om 13 uur een bloemetje kunt bestellen en dat dan diezelfde middag nog een mooie bos bezorgd wordt. Blij mee !

Goede service, mooie bos

Het boeket is op tijd en netjes bezorgd. Goede communicatie dat het boeket is afgegeven bij de buren van het opgegeven adres. Mooi boeket begreep ik van de ontvanger. Jammer dat bij de melding dat het boeket bezorgd is geen foto wordt meegestuurd

• Boeket

Mooi boeket, zoals belooft geleverd.

Prima, dank

Tevreden

Fleurop is telefonisch moeilijk te bereiken. Lange wachttijd. Probleem met de bezorging is door Fleurop goed opgelost. Dame aan telefoon was geduldig en vriendelijk.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ