Prima afgeleverd en jarige erg blij
Goede ervaring online bestellen
Ik werd gebeld door de ontvangster van het boeket met veel complimenten.
Ik had specifiek een pluk boeket gekozen omdat mijn vriendin daar zo van houdt. Nu is het boeket veel soberder dan op de foto staat, en dat vind ik oprecht jammer.
Stipte levering. Verse bloemen, een mooi boeket. Mijn tante stuurde mij vandaag een foto. Ik ben zeer tevreden!
Snel besteld en snel bezorgd. Mooi boeket
Duidelijk om te bestellen , krijg ook mails van ontvangen en verzonden.
De eerste keer dat ik bij Fleurop boeket besteld heb naar het buitenland. 1 punt! :…… De mogelijkheid om bv tulpen ( in mijn geval) toe te voegen!
Keurig op tijd geleverd, de ontvanger heel tevreden prachtig boeket.
prachtig bloemen, genoeg informaties en niet duur..perfect
Niet alleen een mooi assortiment, maar als besteller werd ik ook uitstekend op de hoogte gehouden van de afwikkeling / bezorging van mijn bestelling.
Mooi boeket. Prima.
Super blij met de mooie bloemen die geleverd zijn.
Voor een boeket ter waarde van Euro 53.00 en bestempeld als "GROOT" had ik iets meer verwacht. Wij maken vaker gebruik van Fleurop in andere steden maar de service in Doetinchem is wederom teleurstellend.
Zeer correct van handelen
Ik was blij dat ik voor fleurop had gekozen. Zelf kreeg ik die dag twee bossen van topbloemen. De kwaliteit van het Fleurop boeket was aanzienlijk beter en daardoor ook een feestje voor de ontvanger
Benissimo!
Zeer goed en goede kwaliteit bloemen. Altijd een mailtje als het bezorgd is.
goed!
Prima bedrijf voor als je vanuit het buitenland bloemen wilt bestellen.
Ruime keuze uit verschillende bossen bloemen en vaak ook nog verschillende formaten. Eenvoudig voor een ander te bestellen en daar te laten bezorgen. Het kan een beetje prijzig zijn maar de kwaliteit is ook hoog.
Perfect.
Boeket was bij de buren afgeleverd. Geen briefje in de bus en volgens de mail 'persoonlijk bezorgd'. We hebben zelf de buren af moeten lopen om te vragen of er een bloemetje voor ons was afgeleverd
Mooie bos bloemen en op tijd bezorgd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ