Bestelde Kerststuk werd snel bezorgd en ziet er prachtig uit! Ontvanger en gever beiden heel blij.
Bezorgde boeket lijkt totaal niet op wat is besteld. Klachtenafhandeling super traag
Bos bloemen laten bezorgen in het buitenland (portugal). Makkelijk online te regelen. Bezorging volgens afspraak. Mooie bos bloemen met gelukwenskaartje. Via mail goed op de hoogte gehouden van het bestellen tot bezorgen. Top!
Goede communicatie. Op tijd geleverd. En ziet er prachtig uit.
is goed gegaan
Op de afgesproken dag geleverd en een prachtig boeket
Super geregeld, ook voor Belgie. Keurige terugkoppeling.
Zoals altijd perfect!
M
Keuze gemaakt vanwege kleur en type bloem - tegenvaller- zwaar overprijst. Weet dat keuze kan afwijken van foto. Ik was niet van plan dit door te geven , eerder gevoel hier bestel ik niet meer...nu enquete ontvangen dus vandaar mijn feedback
Zeer positief
Snelle bezorging en prima kwaliteit.
Prachtig boeket bezorgd bij mijn oom en tante in Heerlen! Super
Omdat de bestelling wegens maandagsluiting 1 dag later geleverd zou worden, werd hierover via diverse wegen op heel nette wijze met mij gecommuniceerd dat de prachtige krans, één dag later werd afgeleverd.
Sehr schöne und frische Blumen Einfach genial
Een heel mooi kerststuk laten bezorgen bij mijn zus! Hij is werkelijk net zo mooi als op het plaatje.
Ontvanger was zeer onder de indruk van geleverde bloemstuk
Ontvanger omschreef het als een mooi boeket
Mooie bloemen en op tijd bezorgd aan de prijs, maar verder heel blij dat dit bestaat en dat de bloemen mooi zijn
Bloemen besteld op een overzichtelijke website. In de ochtend besteld en de collega in kwestie stuurde in het begin van de middag al een bedankje, zo super snel, dank daarvoor. Zeker een aanrader om het via Fleurop te doen.
Veel keuze qua cadeaus
snel en mooie kwaliteit