Donderdag besteld..vrijdagmorgen geleverd zoals gevraagd!top!!
Heeeel fijn... Mooie bos..seizoensbloemen.. Buiten reguliere tijden bezorgd op verzoek Kortom AAANRADER!
Het boeket was makkelijk besteld en zeer mooi afgeleverd
Hoeft nergens om nergens zorgen te maken en goed geregeld. Dank jullie wel. Aanrader
Prima geleverd, helaas niet smorgens voor 12uur zoals gevraagd. Waardoor ik het boeket niet zelf kon overhandigen.
Ik had bloemen voor mijn vriendin de verjaardag laten bezorgen. Wat een vrolijke bezorger! In eerste instantie dacht de jarige dat de bezorger bij mij hoorde. Hij was zo vrolijk, enthousiast! Dansend werden de bloemen bezorgd. Geweldig! Dikke 10 voor de bezorger hoe hij z’n werk heeft verricht.
Boeket heeft verse bloemen en is overeenkomstig hetgeen is besteld. Ontvanger is erg blij met onverwachte verassing
Makkelijk bestellen, prima levering
Fleurop doet wat het moet doen, bloemen bezorgen op de gewenste dag. Dat is hooguit een 8. Ik geef geen 5 sterren omdat de kosten van de bloemen en bezorgen dat niet rechtvaardigen. Prijs - kwaliteit is uit balans.
Prachtig boeket, tijdige bezorging. Precies zoals op de website werd vermeld.
Mooie bloemen op tijd geleverd
Mooi boeket, blije ontvanger.
Voor herhaling vatbaar
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst hoorde ik dat de ontvanger toch nog niet naar huis mocht. Gebeld met de klantenservice en ze waren super vriendelijk, de bestelling kon on hold worden gezet en ik mocht bellen als hij verstuurd kon worden. Toen dat het geval was, waren de bloemen dezelfde dag nog bezorgd. Top klantenservice, dat vind je niet snel meer zo
Makkelijk om bestellen, veel mooie keuzes op de site.
Alles top en mooie bloemen. Klein puntje: vooral bloemen in plaats van boeket-fillers is belangrijk.
Zie titel
Goed geregeld, maar voor de prijs die je betaald mag het boeket wel wat rianter zijn. Ik snap buitenland ed maar het boeket zelf stelde niet veel voor gezien het bedrag wat je uiteindelijk betaald.
Bloemen besteld voor mijn vrouw met een kaart erbij, snel bezorgt en ook op tijd. Maar ik had er een kaart bij besteld en die is er niet bijgekomen. Dus dat is wel jammer
Aan de bezorging kan gewerkt worden. Een (ruwe) tijdsindicatie en een bezorg bevestiging direct na, dus niet laat in de avond, zouden erg fijn zijn.
Afspraken worden niet nagekomen. Je krijgt de avond van de afgesproken bezorgdag bericht dat de bloemen zijn bezorgd, terwijl dat niet het geval is. Na berichtjes aan de klantenservice en diverse telefoontjes moet je €4,95 betalen om de bloemen alsnog bezorgd te krijgen. Een blamage!!! En van excuses hebben ze nooit gehoord.
Ik heb besteld het boeket van de maand en direct na de bezorging kreeg ik een twee foto's van wat uiteindelijk geleverd is. En tot mijn spijt leek het in de verste verte niet op wat ik besteld had. Dit was eens en nooit weer! De bezorging was daarentegen wel op tijd.
Goede prijs, kwaliteit en service!
Snel, duidelijk, goed geregeld.
Een verkeerde bestelling afgeleverd. En deze binnen een dag aangepast heeft en opnieuw verstuurd. Heel erg fijn!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ