Snel, efficiënt en correct bezorgd, bovenal prachtige bloemen...

Rond de middag in de Randstad besteld en twee uur later op het platteland in het oosten een jarige verrast.

Snel geregeld

Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Fleurop.. ik heb een verbeterpunt en dat is dat als je op je telefoon een bosje bloemen besteld met een kaartje erbij. Je heel lastig een tekst kan schrijven op het kaartje.. dat werkt echt niet makkelijk op je telefoon en in de mobiele wereld van nu zou dat toch echt wel moeten! Voor de rest super service!!

Mooie bloemen

Ben tevreden met het boeket en de bezorging welke is afgegeven bij de familie. Wel vervelend dat er extra verzendkosten bijkwamen. Dat gebeurde al voor de tweede keer met bezorging in Zuid-Afrika.

super

bestelling geplaats dag erop afgeleverd op de zaak en de juiste persoon de bloemen overhandig

Mooi Boeket tijdig bezorgd

Volgens de jarige ontvanger een geweldig mooi bloemenboeket Bezorgd toen deze niet thuis was met een briefje in de brievenbus op welke plek het boeket staat.

Prima geregeld

De invulling van het bestelformulier is door mij als problematisch ervaren. Ik vond het niet heel duidelijk en ik liep uiteindelijk vast. In de informatie staat bijvoorbeeld dat er geen tijdstip van bezorging kan worden aangegeven en dat er bezorging plaatsvind tot 17.00 uur. Dat bracht mij ertoe om de bezorging 1 dag voor de begrafenis te laten plaatsvinden op de locatie waar geen bezoek was ingeregeld. De bloemen zouden alsdan door de begrafenisondernemer naar de andere locatie, waar de uitvaart plaats zou vinden, worden vervoerd Dat besprak ik met iemand van klantenservice. Even later werd ik gebeld door een andere medewerkster van klantenservice die eigenlijk duidelijk maakte dat wanneer ik het tijdstip van de uitvaart aangaf het bloemstuk tijdig zou worden bezorgd. Dat is ook goed gegaan maar werd door mij toch met enige spanning afgewacht.

Geweldige service

Altijd prima verzorgd op tijd en prachtige boeketten

Boeket ziet er goed uit

• Boeket

Snelle levering zoals ze aangeven.

Goede service, mailde na de bestelling nog een verandering door voor op het kaartje en deze is direct aangepast.

• Boeket

Super snel en heel mooi boeket.

Om 11:20 uur het 'verrassingsboeket' besteld. Om een paar minuten over 12 kreeg ik een van het boeket dat al bezorgd was!

Een topboeket

Jullie hebben er een mooi boeket van gemaakt, het was voor een rouwboeket en de goede kleuren hebben jullie gekozen. Dank jullie wel

Prachtige bos

Mijn moeder woont in Rotterdam en ik in Den Bosch. We zien elkaar nu met Corona niet zoveel als we willen. Maar een bloemetje fleurt alles op! Groetjes, Hellen

• Boeket

prima service! en mooie bloemen

• Boeket

Mooie boeketten, goede afhandeling.

De persoonlijke bezorging door een bloemist geeft een plezieriger ervaring dan bijvoorbeeld een Greetz bloemendoos die door een haastige en onderbetaalde pakketbezorger wordt gedropt.

• Boeket

De service is prima, het boeket kwam s'morgens, en was prachtig! Dankuwel

Prachtig boeket, en zeer snelle bezorging.

Mooi en snel

Zelfde dag geleverd en prachtig boeket

Top levering

Eerste keer. Boeket naar Italië gestuurd en zeer tevreden mooi boeket en snelle levering

• Boeket

Makkelijk, kwaliteit en top service

Ik woon in het buitenland en laat regelmatig bloemen bezorgen in Nederland. De Fleurop website maakt bestellen super makkelijk. De bestelling wordt altijd op tijd bezorgd en de boeketten zien er prachtig uit. Ik heb andere sites gebruikt, en Fleurop is iets duurder, maar de kwaliteit is vele malen beter.

• Boeket

De ontvanger was zeer geroerd.

Na mijn bestelling kreeg ik geen orderbevestiging in mijn email. Dit vond ik vervelend. Ook had ik een ontvangstbevestiging verwacht na aflevering. Het enige bewijs wat ik van mijn bestelling had was de betaling op mijn internetbankieren. Ik ben blij met de mogelijkheid bloemen te kunnen sturen naar iemand die het heel nodig heeft en dat jullie mij hierin voorzien hebben. Ik kan geen indruk geven van de bezorging of het boeket daar ik niet bij de bezorging ben geweest en niet op visite kan om het boeket te zien.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

De jarige was heel blij met haar boeket

Geen commentaar

• Boeket

Waarvoor kies ik eigenlijk.

Service prima. Jammer dat de geleverde bloemen niet overeenstemmen met die ik gekozen heb.

Goede, snelle service

De site was duidelijk. Een correctie invoeren ging echter niet, daarvoor moest ik alles weer de stappen bijlangs. Ook was het uploaden van een collage lastig (voor een eigen kaart met foto). Uiteindelijk is het allemaal gelukt.

Vond het boeket klein voor €87,

In totaal 98 euro betaald, mag je wel iets van verwachten. Beter gewoon zelf doen

Gemakkelijk

Duidelijke interface op de site, veel keuze en goede communicatie via email als boeket bezorgd is.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ