Makkelijk bestellen en snel en mooi resultaat!
Bos bloemen besteld voor zieke vriendin, de keuze was fantastisch, gezellige kaartje erbij en klaar was de bestelling! De volgende dag kreeg ik een reactie van betreffende vriendin, die reuze blij was met de geweldige bos bloemen (haar woorden). Kortom; duidelijke site om te bestellen en betalen, gaat vlot. Bestelling wordt zoals beloofd bezorgd, netjes verpakt en mooi op tijd! Ik raad Fleurop zeker aan!!
Mooie bloemen en op tid eleverd
Beste Anna, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooie bloemen en wat fijn om te lezen dat ze op tijd bezorgd zijn. We zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Groetjes team Fleurop
De bloemen leken niet op het plaatje en zagen er verlept uit. Ze waren voor een crematie dus kon ik geen foto maken. Het was voor mij zeer genant. 6 weken geleden bestelde ik bloemen voor mijn moeder’s crematie en die waren prachtig dus dit viel wel heel erg tegen
Beste Marijke, Wat vervelend. Excuses. We hebben je een e-mail gestuurd hierover. Fleurop Klantenservice.
Op dezelfde dag bezorgd. Fantastisch.
Ik vond de keuze groot en dank voor de zorgvuldige bezorging
Goede en vlotte service met een correcte afhandeling
Boeket had iets meer bloemen kunnen bevatten
Mooi boeket bezorgd op het door mij aangegeven tijdstip. Collega was er heel erg blij mee!
Simpele bestelproces en snelle en kwalitatieve boeket.
S avonds besteld, andere dag bezorgd! Super goed gedaan!
Was heel erg goed geregeld allemaal. Site was heel overzichtelijk,en bezorging super snel. Voor herhaling vatbaar.
Ik ben vaste klant
Ik werd gebeld of het boeket een uurtje later mocht worden afgeleverd, ook een onduidelijkheid m.b..t de bestelling werd opgehelderd. Ik had namelijk een boeket besteld met vaas. Bij het afrekenen stond de vaas er apart bij, resultaat, ik had blijkbaar 2 vazen besteld. Dat werd onmiddellijk en ongevraagd rechtgetrokken. Het mooie boeket werd op tijd afgegeven. Zeer goede service, zeer tevreden.
Duidelijk en snelle levering
Een handige site makkelijk en snel een mooie bos bloemen geregeld voor de verjaardag van mijn zus. Waar ik door corona helaas niet bij ons kon zijn. Top!!!
De site is overzichtelijk. Werkt prima. Mooi ook dat je een persoonlijk bericht op een kaartje kunt meesturen met het boeket. Snelle service! Het boeket zag er fleurig uit!
Wat een prachtig boeket, echt passend voor de gelegenheid!
Op het laatste moment nog gauw een bos bloemen kunnen laten bezorgen op dezelfde dag. Snelle service. Het boeket kwam van een bloemist uit de plaats zelf (Zeist) en deze was prachtig!
Uitstekende service, mooie boeketten en verse bloemen
Geweldig, aanrader.
De bezorging vind ik top, savonds bestelde ik een boeket bloemen voor een vriendin en de volgende dag werd dit geleverd. Ik had een verrassings boeket gekozen met seizoensbloemen. Toen ik een foto kreeg van die vriendin van de bos bloemen viel het me erg tegen wat ze gekregen had in verhouding met wat ik betaald heb. Helaas.. ik ga hier niet meer bestellen.
Beste Sanne, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de omvang van het boeket zo is tegengevallen. Wij hebben je een e-mail gestuurd met de vraag of je ons een foto van het geleverde boeket wil sturen. Dan kunnen wij het beoordelen en bespreken met de bloemist. Alvast bedankt! Met fleurige groet, Carola Team Fleurop.
Wel een verbeterpunt: Geef op de site een voorbeeld per maat. Nu is niet precies duidelijk hoe groot de bos is die je besteld hebt.
Vanuit het westen een boeket besteld voor een zieke tante in een piep klein dorpje in Friesland. Mooi boeket op de afgesproken datum bezorgd. Dat geeft een goed en vertrouwd gevoel.
mooi boeket. komt mooi uit. snelle bezorging. in de ochtend besteld in de middag bezorgt.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ