In de ochtend besteld, in de middag al in huis. En een fantastisch boeket is het geworden!
De zekerheid die je hebt dat het ook echt een mooi boeket is dat geleverd wordt.
Het is handig via de site bestellen, betalen, datum bepalen en je krijgt een berichtje als het bezorgd is. Prima service
Beste Jannie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het bestellen, betalen en de leverdatum handig vond, dat lezen we graag ;-). We zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Groetjes team Fleurop
Geweldige service
Bestelling was op tijd. Mooi boeket. Keurige informatie wat betreft aflevering. Ga ik zeker vaker doen!
Lekker snel bezorgd.
Bloemen zijn goed en het boeket (seizoensboeket) was prachtig. Enige irritatie puntje was dat alles geregeld was en ik toch een groter boeket wilde, ik opnieuw alles moet schrijven voor het bijgevoegd kaartje. Stond gewoon al in de bestelling maar was verdwenen met het aanpassen van het boeket.
Ik heb mijn nicht erg blij kunnen maken met dit mooie boeket, ze heeft 2 weken geleden een hartstilstand gehad en heeft nu een inwendige AED. En moet nu herstellen hiervan, ik hoop dat bloemetje daarbij helpt
Ze waren niet thuis waar het bosje bloemen moest zijn , netjes bij de buren afgeleverd, TOP!!
Gaat volgens de aanvraag. Nooit meegemaakt dat er wat fout is gegaan.
De bestelling is gemaakt vanuit het buitenland en is conform onze wensen bezorgd op de door ons aangegeven dag! Wij kregen dan ook een verraste en blije reactie van onze jarige dochter! Kortom wij zijn uitermate content met deze mogelijkheid om iemand blij te maken met een mooie bos bloemen.
Fleurop is vertrouwd, bestelling liep vlot en de ontvanger, die veel van bloemen weet, was heel blij met het prachtige boeket. Heb geen foto.
Mooie bloemen maar jammer dat het kaartje vergeten was. Gelukkig kwamen jullie er zelf achter en na telefoontjes van jullie en de klant alsnog bezorgd.
Goed contact met de klantenservice gehad. Bloemen snel gelevereld!
Snel besteld op zondagavond en de volgende dag stipt bezorgd. Als je bij Fleurop bestelt, weet je zeker dat je goede kwaliteit krijgt van de plaatselijke bloemist.
De bezorging was heel goed
Zeer tevreden over bestelgemak, bezorging en het boeket!
netjes op tijd bezorgd en volgens de ontvanger een mooi boeket
Service snel en goed Afhandeling en levering zoals beloofd
Ik heb bloemen laten bezorgen in Oostenrijk en betaal hiervoor 60 euro. Ik vind dat ERG duur. Kijk wat jullie hieraan kunnen veranderen.
De ontvanger van de bloemen was helemaal blij want het boeket was mooi en van top kwaliteit.
De bloemen werden op tijd bezorgd en zin erg mooi volgens de ontvanger.
Nadat ik per abuis het adres van het verkeerde ziekenhuis had doorgegeven, zijn de bloemen de dag erna toch bij het juiste ziekenhuis bezorgd. Zonder extra kosten!
Na het makkelijke online bestellen werd een bijzonder mooie bos door een vriendelijke bezorger afgeleverd bij onze vrienden. Zo makkelijk is het dus om iemand te verrassen en te laten genieten.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ