Teleurstellend klein boeket

Dit is de tweede keer dat ik via Fleurop bestel. Toevallig stuurde mijn moeder, voor wie ik het boeket had besteld, mij beide keren een foto van het boeket. Het is een mooi boeket, maar naar mijn mening, veel te klein voor wat ik ervoor heb betaald. Ik heb echt het idee dat, omdat de afzender het boeket niet heeft gezien, er gewoon een klein boeketje wordt bezorgd. Heel teleurstellend.

• Boeket

Prijs-kwaliteit komt niet overeen.

Ik had een grote bos roze rozen besteld voor bijna €80. Echter zag de bos er zeer klein uit. Prijs kwaliteitverhouding vind ik niet passend.

• Bezorging N.v.t.

op tijd

• Boeket

Specifiek gevraagd of men in de avond wilde leveren

Bij de bestelling specifiek gevraagd om in de avond te leveren. Blijkbaar kan dit niet bij Fleurop en had ik de website niet goed gelezen, dat kan gebeuren. Maar geen telefoontje of bericht dat dit niet kon, nee, gewoon de order zonder terugmelding geaccepteerd en dus inderdaad op de dag zelf de melding om 13:00 uur ontvangen, dat de geadresseerde niet thuis was. Die moest dus zelf een afspraak maken om de bloemen te krijgen, terwijl ze volop in de rouw zat. Nog telefonisch geprobeerd of men iets kon of wilde regelen. Het korte antwoord na een lang telefoongesprek was nee. Ik ben zwaar teleurgesteld in Fleurop voor deze order.

• Boeket

Dezelfde dag een prachtig boeket bezorgd. Helemaal goed!

• Boeket

De bloemen zijn nooit bij de betreffende collega aangekomen

We hebben een bos bloemen namens de collega's verstuurd aan een collega om haar sterkte te wensen ivm het overlijden van haar vader. Vandaag sprak ik de collega. Zij heeft de bloemen nooit ontvangen. Er werd gezegd: bij de buren afgegeven. Dat is op zeker niet gebeurd. Ze woont in een appartementencomplex waar iedereen elkaar kent. De bloemen zouden zeker zijn afgegeven. Wat vaak gebeurt en hier waarschijnlijk ook is gebeurd: de bloemen zijn neergezet in de hal (niet achter de beldeur) en iemand anders dan een bewoner heeft ervan genoten. Heel kwalijk dit.

• Boeket N.v.t.

Alles is prima verzorgd dank jullie wel

Zie boven

Hele slechte bezorging!

De bestelde bos bloemen die als verrassing bedoelt was, is door de bezorger onder de overkapping neer gezet. De bezorger heeft geen briefje in de brievenbus gedaan zodat men er op geattendeerd zou worden. Hierdoor heb ik als gever in de avond moeten vragen of er iets bezorgd was. Na zoeken is de bos gevonden. Hierdoor was de verrassing en spontaniteit weg. De bos bloemen is door de uren in de kou er ook niet mooier op geworden. Voor mij had het bezorgen van deze bos bloemen veel waarde en betekenis, dit is niet zo uitgepakt. De prijs van de bos bloemen incl bezorgen is niet in verhouding met de kwaliteit van jullie verleende dienst.

Alles boven verwachting.

• Boeket

Snel geleverd, dr ontvanger was er blij mee. Wel hoge verzendkosten uiteindelijk nog erbij.

Waardeloos

Ik bestel een vrij duur kerstboeket voor mijn zoon en zijn vrouw voor hun nieuwe huis en voor zijn verjaardag. Het bestelde lijkt in de verste verte niet op dat wat ik besteld heb. Als doekje voor het bloeden krijg ik een cadeaubon van 15 euro te besteden bij... bij Fleurop (sic) Het was geen boeket! Links op de foto het ontvangen kerststuk. Rechts de foto zoals die op de website stond.

Uitstekend!

Einde van de middag, op de dag van de uitvaart. Zijn mijn bloemen voor de nabestaanden nog bezorgd. Terwijl ik ze avond van te voren nog heb besteld. Super fijn en super bedankt!

• Boeket

De ontvangster was er heel blij mee!

Het uitzoeken van het boeket en bestellen ging eenvoudig. Degene, voor wie het bedoeld was vond het prachtig.

Goed en betrouwbaar

Vanwege het slechte weer met code oranje op de gevraagde bezorgdatum zou het boeket later bezorgd kunnen worden, maar de bloemist heeft een dag eerder een prachtig boeket bezorgd, zodat mijn moeder haar boeket toch had op haar verjaardag. Super service!

• Boeket

In de ochtend besteld en in de middag bezorgd

Het is fantastisch dat als ik in de ochtend bestel, diegene het in de middag ontvangt. Ik heb een foto van haar ontvangen en het is een prachtige bos bloemen. Hoge kwaliteit en efficient.

positief

Ik heb de persoonlijke benadering en meedenken zeer op prijs gesteld

Ontevreden

Ik had een mooi boeket uitgezocht met pastel-tinten, omdat de ontvanger daarvan houdt. Na ontvangst van het boeket heeft ze mij een foto ge-appt van het bezorgde boeket. Het waren fel gele kleuren en fel rood en het was beslist niet wat ik had uitgekozen. Daarom zal ik niet meer een boeket via Fleurop laten bezorgen.

• Boeket

Uitstekende kwaliteit en zeer goede klantenservice

Makkelijk te bestellen, uitstekende kwaliteit en zeer goede klantenservice!

• Boeket

Easy to order in English and beautiful when they arrived.

Very easy to order in English. Flowers were beautiful when they turned up. Would recommended and use again! :)

• Boeket

Grote teleurstelling in kwaliteit en nog slechtere klantenservice

Ik ben uiterst teleurgesteld in mijn recente ervaring met Fleurop. Voor de verjaardag van een vriendin bestelde ik de "Groot" versie van het boeket "Kleurrijk voorjaar", in de verwachting het volle, kleurrijke arrangement te ontvangen dat op de website staat afgebeeld. Wat er werd afgeleverd, was een enorme tegenvaller. Het boeket was zichtbaar kleiner, miste de variatie aan bloemen die beloofd was en zag eruit als een goedkoop boeket in plaats van de premium versie waarvoor ik heb betaald. Het was gênant om dit als cadeau te geven. Toen ik contact opnam met de klantenservice en foto's stuurde van het verschil, ontkenden ze simpelweg dat er een probleem was. Ze beweerden dat het boeket "binnen de richtlijnen" viel en boden geen enkele vorm van compensatie of oplossing aan. Het is duidelijk dat Fleurop hun eigen "kwaliteitsgarantie" niet serieus neemt; ze incasseren wel het bedrag voor een luxe product, maar leveren een basisproduct. Ik zal hier nooit meer bestellen.

Heel mooi boeket!

Snel en goed geleverd mooi boeket!

• Boeket

Weinig bloemen voor veel geld

Het is me nu al een aantal keren overkomen dat het boeket bijzonder mager is voor de prijs die ik heb betaald. Tevens geldt dit ook voor boeketten die ik ontvang.

• Boeket

Zooo mooi heb ik bloemen nog niet gezien.

Mega Service, altijd optijd tot nu toe heb ik dankzij Fleurop indruk gemaakt.

supersnel

supersnel

• Boeket

Mooie bloemen, snel geleverd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ