Top geregeld!

Het cijfer 10 is gebaseerd op de reactie vd ontvangers, bloemetje geleverd met top kwaliteit!

• Boeket

Snel geleverd en prachtige bloemen

Top kwaliteit bloemen en super snel geleverd. ‘‘s ochtends besteld en een paar uur later al geleverd bij de dolblije ontvanger.

• Boeket

Prachtige bloemen, dezelfde dag bezorgd!

Perfecte service en goede kwaliteit

Mooi boeket

Het boeket was voor de verjaardag van mijn moeder. Ze was er zeer blij mee.En een goeie bos,zoals ze zei.

Mooi

Helemaal zoals afgesproken.

• Boeket

Jammer van de reactie van de klantenservice.

Onlangs een boeket besteld voor een klant die in het ziekenhuis lag en een dag later thuis zou komen. Het boeket besteld met welkom thuis erbij en de datum op 5 september gezet omdat ze dan thuis zou zijn. Krijg ik van haar man dezelfde dag een berichtje, bedankt voor het boeket maar ze komt morgen thuis, zal het haar dan geven. Maak een melding naar de klantenservice en die sturen gewoon als antwoord. Bedankt voor je bericht we hopen dat je alsnog tevreden bent met het boeket. Sorry maar dat is wel een hele makkelijke manier. Echt zo'n standaard zin om zeikerds af te poeieren. Dan moet je de optie er niet in zetten toch?

Perfect geregeld

Wederom een goede ervaring.

Perfecte service

Pracht boeket laten bezorgen. Makkelijke bestel wijze en zeer snel bezorgd

• Boeket

Met gemak iemand blij maken

Bestelling op tijd en het verjaardagsboeket en cadeautje wat ik besteld had is geleverd.

• Boeket

Mooi,op tijd bezorgd, iedereen blij!

Ik kan het iedereen aanbevelen.

• Bestelgemak N.v.t.

Naar tevredenheid

Top geregeld

• Boeket

Prijs kwaliteit niet in verhouding

Erg mager bosje voor 47.50

Zelfs naar Tunesië prima gegaan

Prijs is niet mis maar het resultaat is goed!

Super geregeld!

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Altijd goed.

Mooie boeketten. Makkelijk bestellen. Veel keuze. Goede afwikkeling.

Zoals altijd betrouwbaar

Prachtige bos bloemen en zoals altijd netjes en op tijd geleverd. Topbedrijf!

Makkelijk

Het was makkelijk om boeket te bestellen. Het boeket werd op tijd bezorgd en ik kreeg daar ook melding van. Wat ik jammer vond is dat ik niet weet hoe dat het boeket eruit zag ( had graag foto gehad) en welke bloemist het via fleurop bezorgd heeft. Ik ga er maar vanuit dat degene gekregen heeft wat ik besteld heb, maar had graag wat meer info gehad van fleurop

• Boeket N.v.t.

De grootte van de bos viel tegen voor een deluxe variant

Goede service, op tijd bezorgd, maar de grootte van de bos vond ik erg tegenvallen voor een deluxe variant.

• Boeket

Makkelijk geregeld en klaarblijkelijk contact met goede lokale bloemist

Vrijdagavond bloemen besteld voor Australië. Helaas geen avond-/nachtdienst bij Fleurop International zodat bloemen niet de volgende dag, maar pas 2 dagen later werden bezorgd. Dat was het enige minpuntje. Het bezorgde boeket was prachtig, hoorde ik ‘‘s maandags.

Prima, maar duur.

Bestelling, bezorging en boeketten zijn prima, maar al met al (+ bezorging) best duur.

Tegenvallend

Groot boeket besteld, maar blijkt nogal klein te zijn. Bonbons bijbesteld, blijken miezerig kleine bonbonnetjes te zijn. Al met al nogal tegenvallend voor een zeer hoge prijs.

• Boeket

Prachtige bloemen, typefout op het lint

Over de bloemen en de vaas niets dan goeds. Werkelijk prachtig. Op het lint stond echter een zeer storende typefout. I.p.v. een laatste groet, stond er een laaste groet. Ik mis daar toch echt een t. Erg slordig!

• Boeket

Stuur regelmatig bloemen naar kennissen ook in het buitenland (valencia spanje) en ze worden gewoon perfect geleverd

uitstekend

makkelijk geregeld, goede communicatie, snelle uitvoering

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ