Perfect! Optijd en een hele mooie bos bloemen.

Optijd en een hele mooie bos bloemen. Nog mooier als op het voorbeeld.

• Boeket

Ik wacht nogsteeds op het boeket

Bloemen besteld voor moederdag…. die nooit geleverd zijn. Geen bericht van te laat leveren of oponthoud. Dat hele boeket heeft geen zin meer.

• Boeket

Mwa... komt niet overeen wat je denkt te bestellen / versturen

Dacht een mooi Moederdag boeket te sturen maar de foto op de site vs foto van de aflevering is wel erg teleurstellend. Op zijn minst... Boeket "liefdevol moment - middel met kaartje en aflevering: 48,50 Euro. Het ziet eruit als een bosje bloemen je net zo goed in de Bonus kan kopen bij de AH. Al zien die er doorgaans beter uit voor ruim de helft van de prijs. P.s. Je kan geen foto's ter vergelijking sturen. Dus plaats de foto van het "boeket" wat geleverd is.

• Boeket

Zeer slechte ervaring. Het boeket werd niet op tijd op moederdag afgeleverd.

Ik had duidelijk aangegeven dat indien mijn moeder niet thuis zou zijn het boeket voor de deur gezet zou kunnen worden. Er is een afdak voor de deur, dus zelfs als het regent is dat geen probleem. De bezorger heeft dat niet gedaan en een kaartje in de bus gegooid. Dus de aanwijzingen die ik online had gegeven zijn genegerd. Verder krijg ik geen poot aan de grond bij de medewerkers van Fleurop, die gewoon de bezorger de hand boven het hoofd houden. Maar het is duidelijk dat iemand mijn aanwijzingen volledig in de wind heeft geslagen. En nu zit mijn moeder zonder bloemen op moederdag.

• Boeket N.v.t.

Zie onder

De bloemen werden wel erg laat bezorgd Hebben hierover kontakt gehad met jullie service balie Kregen uiteindelijk een bericht dat de bloemen bezorgd waren Het was toen inmiddels wel 17.00 uur We moeten wel zeggen, dat de bloemen mooi waren

• Boeket

Mooi boeket en snel bezorgd.

Via website een rouw boeket laten bezorgen.

Topboeket

Prachtig en punctueel bezorgd.

Betrouwbaar diensten, mooie bloemen

Perfekt !

Snelle en uitstekende service !

Netjes afgeleverd

Op de dag zoals aangegeven, op de bestelsite, afgeleverd. Boeket zag er netjes uit, naar wat ik begreep.

Bloemen om 13.55 bestelt en waren er op tijd diezelfde dag

Zie bovenstaande.

Bestelling perfect uitgevoerd

Zie boven

• Boeket

Super! De jarige was heel blij met de bloemen en iedereen vind het een superboeket.

Goed service

Prachtig boeket

Prachtig boeket, snel bezorgd. Gemakkelijk te bestellen vanuit de UK. De ontvanger was er erg blij mee!

• Boeket

Bloemstuk op site anders dan het bezorgde.

Kreeg foto van de ontvanger en vond de bos "ieler" dan ik op grond van de foto op de site verwacht zou hebben. Wellicht door het gebruik van een slankere, langere vaas? Ondanks dat was men er blij mee.

• Boeket

bestellen ging gemakkelijk en goed service inzake bezorgen.

We hadden wat laat een bestelling geplaatst maar ten opzichte van de concurrent was dat geen probleem. De bloemen zijn dezelfde dag nog geleverd. Kregen er ook keurig een mail over.

Alles geheel naar wens

Erg mooi boeket, juiste tijd geleverd Alles geheel naar wens en een zeer duidelijke website

• Boeket

Mooi boeket en tijdig geleverd

Boeket was mooi -en ruwweg gelijk aan wat op de website werd aangeboden- en werd keurig op tijd geleverd.

Slecht

Besteld boeket bezorgd op het verkeerde adres.

Tevreden klant

Eenmaal of soms enkele malen per jaar maak ik gebruik van de service van Fleurop. Het werkt altijd prima.

• Boeket

Mijn moeder is nog steeds blij met haar boeket

De bos bloemen staat naar een week er nog steeds mooi bij. Er hoefde geen enkel bloem uit het boeket

• Boeket

Snelle levering en mooi bos bloemen.

• Boeket

Mooi boeket, maar vaas niet passend

Het doel van het bestellen van een boeket inclusief vaas, is dat je de ontvanger wilt ontlasten van zorg voor het zoeken van bijpassende vaas. Helaas was de meegeleverde vaas erg smal, of het boeket was te groot. Het boeket kwam niet tot zijn recht. Heel jammer.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ