Ik ben blij dat het bosje is bezorgd. Heb er helaas geen foto van maar het is vast en zeker een mooie bos geworden
Momenteel nog steeds geen idee of het bestelde boeket is geleverd of opgehaald door de ontvanger, of nog bij de bloemist staat. Jammer dat hier geen berichtgeving van naar de klant wordt gedaan.
Hi Nina, Bedankt voor je beoordeling. De ontvanger was niet thuis en er ligt een briefje in de brievenbus. De ontvanger kan contact opnemen voor een mooi vers boeket. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Gekregen wat we besteld hadden. Mooi boeket en gebracht zoals we hadden afgesproken
Fleur - Op !
Snel besteld en bezorgt
Helaas werden de bloemen pas in de avond bezorgd. Erg laat als felicitatie voor een verjaardag.
mijn schoonmoeder qas blij met het boeket
Niet volgens verzoek afgehandeld. Wel mooi dat een dienst als Fleurop Interflora bestaat.
Hi Hisko, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat het anders verliep dan je verwacht had. Wij hebben je een mail gestuurd. Wanneer je wilt, mag je hierop reageren. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Zeer kleine bis voor 35 euro
Beste Renate, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we het voor je op mochten lossen. Wij zijn je een volgende keer graag weer (beter) van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ik wil geen onnodige mails ontvangen als ik iets bestel. Fleurop stuurt er echt heel veel na 1 bestelling. Dat is zo onnodig en vervelend.
Beste Lodewijk, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling. Onze excuses dat je veel e-mails van ons hebt ontvangen. Wij zullen je feedback meenemen. Met fleurige groet, Team Fleurop 🌷
Mijn bestelling op 25/1 geplaatst voor 14 uur om dezelfde dag te laten bezorgen. Helaas was 27/1 het boeket nog niet bij de ontvanger binnen. Na een mail naar klantenservice is het s middags 27/1 eindelijk bezorgd. Dus de slogan: voor 14 uur besteld= dezelfde dag bezorgd, klopt niet
Geleverd op afgesproken dag
makkelijk omte bestellen. jammer dat de bloemen pas in de avond werden bezorgd.
De bloemen waren mooi, alleen het afleveren had beter gekund
Op woensdag bestelling geplaatst voor de vrijdag daarna (in Madrid), niets gehoord op vrijdag en de bezorging was pas zaterdag. Jammer van verder prima service.
Hi K, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je boeket te laat is bezorgd. Dit is zeker niet de bedoeling. We hebben dit in behandeling met onze collega's in het buitenland en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop 🌺
De bloemen waren fantastisch.
Boeket is te klein in verhouding met wat ik er voor betaald heb.
Beste Sander, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Wij hebben je hierover een e-mail gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop 🌷
Prima mooie bos rozen bezorgd.
Vroeger leken de bossen bloemen tenminste nog op wat je op de site zag. En was de bezorging ook sneller.
Gemakkelijk bestellen en op tijd bezorgd.
Bloemetje voor buurvrouw besteld. Helaas was buurvrouw niet thuis en heb ik zelf de bloemen in ontvangst genomen. Voor de kosten die ik heb gemaakt was het een heel klein zielig bosje bloemen.
Al vaker via Fleurop besteld. Altijd goed, alleen deze keer was het boeket kwalitatief iets minder. Ik hoorde dat een dag na de bezorging er al rozen wat bruin begonnen te verkleuren.
In eerste instantie boeket op foutief adres bezorgd. (verwarrende opgave op website). Na telefoontje organisatie vergissing hersteld.
De online bestelling was makkelijk en eenvoudig, de bezorging kwam op tijd. Ik ben zeer tevreden.
Dag Medewerkers Fleurop. Ik heb een boeket besteld, doordat er niemand thuis was, hebben jullie dit bij de buren afgeleverd. Hoe kom ik van jullie te weten of de buren dit BOEKET op het juiste adres hebben af geleverd. Ik vind het zeer slecht dat jullie ,s avonds niet opnieuw proberen om het Boeket af te leveren. Iedereen werkt natuurlijk overdag. Ik wil heel graag opheldering van jullie. Betekent ook dat ik NOOIT MEER een Boeket via jullie laten bezorgen. Groet, Mevrouw T.J Kooistra Markt 99 9251 JR Burgum.
Beste Trijntje , Wat ontzettend vervelend dat de bezorging van het boeket is tegengevallen, dit is uiteraard niet onze bedoeling. Wanneer de ontvanger niet thuis is leveren wij altijd bij de buren wanneer mogelijk. Hier ontvangt de ontvanger een briefje van in de brievenbus. Onze bloemisten zijn in de avond gesloten waardoor een avond levering niet mogelijk is. We hopen je een volgende keer weer beter van dienst te mogen zijn. Met fleurige groet, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.