Na een mailtje dat het boeket nog niet binnen was (en dag te laat) een keurig mailtje ontvangen dat er iets mis was gegaan. Als pleister op de wond werd aangeboden dat de verzendkosten zouden worden teruggestort. Dit is inmiddels gebeurd. Boekt werd na het mailtje snel geleverd. Mooi boekt.
Heel tevreden over de grote bos bloemen die bezorgd is.
Italie :Helemaal niet de combinatie bloemen, die ik besteld heb. Anthurie bijv., o. a. een verlepte zonnebloem. Gewoon bij elkaar, niet als rond bloemstuk ....Blamabel. Voor mij en Fleurop. 95 € ! Nooit meer Fleurop voor bloemen naar Italie. Misschien is naar mijn klacht nog een tweede bloemstuk gebracht, maar het gevraagde foto heb ik niet ontvangen. Een 1/2 ster boven is teveel ! Deurne: tevreden
Beste Sylvia, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je bestelling in Italië niet naar wens is uitgevoerd. We zijn bij dat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Bos besteld voor mijn schoondochter in Australië. Redelijke prijs , tijdige levering en een mooi vers boeket. Top.
In de vroege middag bloemen besteld die al rond 18 uur bezorgd werden. Was een prachtige bos voor een prima prijs.
Gemakkelijk besteld, prachtig boeket!
Prachtig boeket
Een heel erg mooi boeket in de kleuren van dit seizoen met bijbehorende vaas. Veel dank!
Bloemetje geregeld vanuit NL voor Finland, prima geregeld allemaal
De ontvanger was erg blij met het prachtige herfstboeket. Ik heb er een foto van ontvangen, een erg mooie bos. Een min puntje vind ik dat ik geen mail heb ontvangen na bezorging, dat vond ik jammer. Het was fijner geweest om een bevestiging te krijgen van bezorging.
De ontvangster was heel blij met het mooie herfstboeket
De bos zelf is mooi en de service is goed geregeld. Qua prijs/kwaliteit had ik wel wat hogere verwachtingen. Ik vind het wel duur voor wat je krijgt.
Overzichtelijke pagina, heel veel keus en heel vlot, perfect!! Heel makkelijk als je vanuit Spanje een geliefd persoon van de familie wil feliciteren met bloemen
Super fijn dat het een dag verschoven kon worden Dank!!
Onze vrienden in Den Haag waren en zijn nog steeds erg verguld met het boeket tgv hun gouden huwelijk!
Prachtig boeket bloemen en keurig op tijd bezorgd
De website mag nog iets makkelijker om te bestellen. Ik werd er 2x uitgegooid.
Prachtig boeket
Mooi boeket , maar erg klein voor de grootste optie
Laatste keer dat ik hier heb besteld.
Beste Diana, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat het boeket is tegengevallen. Wij hebben je hierover een mail gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop 🌻
Vlug bezorgd en prachtig boeket
Snel geregeld maar op de foto. Staat de bos bloemen met vaas indacht dat ik ook een vaas er bij zou krijgen. bloemen moet minimaal een week mooi blijven er zijn er nu al een paar die dood zijn. Verder prima
30 okt boeket besteld. 31 okt netjes 1 minuut voor 12 afgeleverd. Helemaal goed.
Mooie oplossing op afstand
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.