Veel keuze uit prachtige boeketten
Vriendelijk geholpen
Duidelijke webpagina,gemakkelijk bestellen. En het werd juist bezorgt.
Ben altijd tevreden geweest over Fleurop, maar in dit geval werden de bloemen niet op de gewenste datum bezorgd (9-9), maar op 11-9 en nadat ik een mail had gestuurd dat de bloemen niet ontvangen waren. Ik heb hierop geen mail terugontvangen met de vraag wat er moest gebeuren. Wellicht hadden we zelf al iets geregeld en hadden we ons geld teruggewild. Het ging om een rouwboeket met kaart en het referentienummer was: 1030000788662283 Met vriendelijke groet, Alice Veer (Golfbaan Spierdijk)
Super snel geregeld en uur nadat ik bestel heb al geleverd
Ik heb de bos “Altijd zoning groot” besteld maar vond het bezorgde boeket meer dan een beetje afwijken van de afbeelding. Vooral de diversiteit viel tegen. Paarse en geel/witte langwerpige bloemen ontbraken waardoor het een wat vlakker roze en geel boeket is geworden. Wel oké maar minder sprekend dan het afgebeelde boeket. Het bestelgemak was uitstekend en de bezorging was oké, iets eerder op de dag dan 5 uur was mooi geweest maar dat heb je niet voor het uitkiezen. Al met al prima, maar wel ruimte voor verbetering.
Ontvanger van het boeket was blij verrast met dit boeket
Het gaat om bezorging van een boeket in Brussel afgelopen vrijdag, maar ik heb vandaag (maandag) nog steeds geen bevestiging van de bezorging ontvangen. Ik maak me zorgen of het wel goed gegaan is
Onvoorstelbaar! om een bloemetje op 1650 km afstand op de juiste dag en op de juiste locatie te laten overhandigen. Fleurop Perfect geregeld !
alles naar wens !
Tenminste waar voor je geld.
Wat een prachtig, indrukwekkend boeket!! Zeker aanrader voor een volgende bestelling. Complimenten voor diegene die dit boeket heeft samengesteld!
Ik ben ontzettend tevreden met de service van Fleurop.nl! De snelle levering was echt indrukwekkend; mijn bestelling werd precies op tijd bezorgd. Maar wat me nog meer opviel, was hun uitstekende klantenservice. Er was wat onduidelijkheid over op welke kamer de bloemen bezorgd moesten worden, maar het team van Fleurop loste dit snel en efficiënt op. Ze namen de extra moeite om te zorgen dat alles perfect verliep. Ik kan Fleurop.nl van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar prachtige bloemen en een betrouwbare service!
Goede morgen, Na het bestellen meteen een mail er achteraan gestuurd omdat ontvanger waarschijnlijk op vakantie was. Overigens hierover communicatie gehad en die was zeker in orde. Nu maandag boeket gebracht maar lijkt in de verste verte niet op wat er besteld is. Of denken jullie daar anders over?
Makkelijk bestellen, snel bezorgd en goede kwaliteit.
Matig. Jullie lezen de opmerkingen niet! verder had ik een kaartje bij gedaan en die zat er niet bij! omdat ik niets hoorde heb ik hun benaderd, Gewoon slecht dus. Graag contact hierover nemen met mij. Jullie kunnen mij bellen op: 0610321138 Met vriendelijke groeten, Daphne Goldschmeding
Voor totaal bijna €40.- viel het flink tegen!
Beste Bep, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket bovenzijde, zijkant en stelen ) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
ik had tijd aangegeven maar bloemen waren veel te veel eerder bezorgt...
Helaas is het niet mogelijk om een tijdstip of dagdeel voor bezorging aan te geven op de dag van bezorging. Al onze bloemisten zijn gehouden aan de regels van duurzaam ondernemen, hetgeen onder andere betekent dat zij milieubewust een zo efficiënt mogelijke route moeten rijden bij de bezorging van de bestellingen. Uiteraard willen wij onze klanten graag van dienst zijn en is er de mogelijkheid om ons een dag van tevoren of 's ochtends vroeg te bellen of te mailen met de vraag of het mogelijk is voorkeur voor een bepaald dagdeel op te geven. De bloemist zal dan proberen daaraan tegemoet te komen. Mocht je een volgende keer dus specifieke wensen hebben, neem dan gewoon even telefonisch contact met ons op en dan kunnen wij navraag doen. Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Het was een mooie bos rozen, alleen deze was voor de voordeur neergelegd. Het was buiten 30 graden.
Beste John, Wij jammer dat je niet tevreden bent over de levering van de rozen. Het is niet de bedoeling dat de bloemen bij de voordeur worden gelegd. Zeker niet bij deze temperaturen. Wil je een foto van het boeket toesturen naar [email protected] dan helpen wij je graag verder. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Mooie bloemen , maar voor bedrag wel mager.
Ik heb meerdere keren bloemen besteld en ook een keer een mooi boeket mogen ontvangen. De mensen waren net als ik blij verrast en t is leuk om te doen.
Mooi boeket bezorg
Kwaliteit en snelheid zijn het belangrijkste dat is bij Fleurop gegarandeerd.
eerst e-mail gekregen dat bestelling al geleverd was en pas drie kwartier later aangebeld om 19:15 uur
Beste Kar, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je eerst de bevestigingsmail kreeg voordat ze gingen bezorgen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. je kan daarover het beste telefonisch contact met ons opnemen via 0900 1501, we vragen het graag voor je na. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌸
Ik weet überhaupt niet of het boeket is aangekomen. Ronduit slecht
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.